Totally obsessed♥

 

So boring it can get

Hej hopp allihopp! Idag har varit en tråkig hemmadag som har spenderats framför tv och dator(är ni förvånade), samtidigt som jag tog små break för att gå till mina päron och klaga över hur tråkigt jag hade, haha. Så till slut tog jag till min iPod och fotade massa galna bilder... Här är en... ;)
 It's Friday people!!!

Hola mi amigos! Jag måste bara säga att jag är helt och hållet död. Med andra ord, jag kom precis hem från gymmet. Dock är jag på bra humör... som vanligt, haha! Ska om ca 1h+20min möta min kära kusinvitamin i Farsta för att senare dra hem till mig och se det första avsnittet, av den nya säsongen, av Grey's Anatomy. Wihoooo! Fett taggad! Ska bli sjukt kul! Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Hare bra!
 
 

They see me bowling. They Smiling.

Var i onsdags och bowlade med mitt härliga kompisgäng från kyrkan. Vi hade sjukt kul och till min förvåning sög jag inte som jag brukar. Anatgligen var det för att jag körde mitt hemilga vapen (dansa fram till strecket och bara köra, haha). Tog några foton med min camera som jag ville visa er...
 
 

Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars - Willis Reed

 

American pancakes

Morsning korsning kära läsare! Står i skrivande stund och steker american pancakes med blåbär och hallon till middag. Mmmmmm säger jag bara så gott det kommer bli. Yes... Har tidigare idag varit hemma från skolan pga magont, men när det väl gick över drog jag till gymmet och pumpade muskler. Andra gången på två dagar. Känner mig duktig, för att inte nämna stolt. Så nu går jag omkring med världens träningsvärk. Jobbigt, men ska man vara fin får man lida pin. Matchen igår (Bajen-GAIS)... Kaoz I'm telling you! De flesta av er har väl hört, sett eller läst om bajenfansens, både manifestation (Tomma läktare för lagets tomma ord), och ett fåtal av fansens attack mot bortaklacken (hur omoget och idiotiskt som helst), som förlängde matchen med trettion minuter. Jobbigt, men man fick tid till att spana in snygga killar, haha. Well that's it... Måste tillbaks till mina pankakor nu. Puss och Kram
 
Tjugo minuter senare... Ser gott ut, huh?! ;)
 
 

Man blir lika glad varje gång...
#Namnsdag #Ida

Heeeeej! En trött Ida ville bara checka in och säga: Yay! Jag har namnsdag IDAg!!! nu, innan jag sluter ögonen och kryper in i drömmarnas värld. Har varit en ganska bra dag... Åkte ut till landet, satte mig i solen och läste Beautiful Creatures, och ska nu sova över här inatt. Så kort sagt finns det inte mycket att klaga på. Imorn blir det hem och jobba, samt rösta i kyrkovalvet. Men nu är det sussa som gäller. God Natt
 A text of a girls life, a normal but still unique life

Hej och Hallå! Kan inte fatta att det redan är torsdag, tiden går så sjuuukt snabbt nu för tiden att man undrar var den tog vägen ibland. Efter en lång men ändå skön skoldag, mötte jag upp kusinvitamin för att snacka lite student och annat. Vi skulle egentligen gått och tränat men Malin kände sig inte riktigt ok, så vi satt istället där på Fridhemsplans tunnelbaneperrong i en halvtimme och bara hängde tillsammans helt enkelt. Drog senare vidare till biblioteket i kulturhuset för att låna boken Beautiful Creatures på svenska, då jag tidigare råkade låna den på engelska, vilket jag inte ville ha :P Sen bar det hemmåt, och insåg att jag inte skulle hinna dra och gymma, då klockan redan var sju och jag även var tvungen att plugga. Vilket är vad jag gör nu. Talanlys. Blä. Tråkigt. Well, den ska vara inne idag så måste fortsätta. Sov gott allesammans! 
 
 

Along the way of my volunteering project

 

Smile to the things in life you find special, like yourself for example

Tisdag! Skola nu, lunch om fem minuter, mer skola, hem, in till stan för att se tidigare volontärer berätta om sin upplevelse, hem, sova. Have a great day!
 
 
 

Efter en awesome helg, kommer en ny awesome vecka

Hej och Hallå! Måndag idag. Hoppas ni har haft en grym helg, för det har iaf jag haft. Började i fredags då det var sova-över-party i kyrkan med tacomiddag, lekar och film. Star Wars. Så tråkig film, somnade mitt i. Haha, det roliga är att jag vet hur många som är värsta Star Wars nördarna, men jag förstår det inte bara. Aja...
I lördags började ju då dagen i kyrkan med planering, och fortsatte hemma framför datan och slutade med grillparty hemma hos Radinger. 
Igår, var då The Big Day för mina kära konfirmander, då de konfirmerades... Snacka om att man kände sig stolt som ledare, haha.
Och där fick ni min helg. Nu hoppas jag bara att allt kommer fortsätta vara awesome hela veckan ut, som btw har mycket att erbjuda. Får uppdatera med tiden ;) Hare gött!
 
 

Friday. Sometimes I just love this day ♥

God morgon mina kära läsare! Fredag. Så sjukt härligt. Dagens agenda är fullspäckad med roliga saker. Först väntar skolan, och en fotograf som ska fota oss elevambassadörer. Ska bli kul! Sen ska jag träffa Kusinvitamin och gå och möjligtvis luncha först, men sedan gå och gymma. Premiär för mina nya träningsskor, hehe. Sen senare ikväll bär det av till kyrkan för övernattningsparty med konfirmanderna. Ska bli sjukt kul! Yes, that's pretty much my day. Måste börja fixa mig nu... Ha en bar dag! 
 
 

Remember yesterday. Live for today. Dream for tomorrow.

 

RSS 2.0