Yummie!!!

Kolla vad jag och Malin bakade idag. Yummie säger jag bara!


Hos Malin ;D

Tjena snyggingar! E för tillfället hos kära kusin Malin där vi sitter och gör allt och inget. Ska snart käka middag innan vi startar vår filmkväll. Ska även sova över här(som vanligt^^). Aja, hör väl av mig imorgon eller något sånt.


Happy Halloween


PS. Jag har gjort pumpan själv ;D


Bowlingkväll med tjejurna

Hej alla goa och glada! Är nu hemma efter att ha varit inne i stan med mina kära vänner elin och amanda och bowlat. Det gick väl sisådär för mig, men det var askul ändå. Speciellt i slutet då jag fick in fina poäng^^ Aja, ska sluta skriva och börja visa bilder;D








HÖSTLOV!!!


Missing something...


Jobbiga lektionernas dag

Hej! Sitter för tillfället på tekniken med min lärare Kason som tjatar på att man ska göra saker man redan gjort typ:P Ah, jobbiga lektion... Och efter lunchen väntas ännu en jobbig lektion... 2½ tim matte:( Detta kommer bli en lååååååång dag. Tur att jag har Elin vid min sida^^ Annars hade jag gått under. Well, time to go... or not.



Skola hit och skola dit

Halli Hallå! Har precis skickat in min enelska-grej som jag först inte kunde göra för att den enda data-j*veln som har microsoft office i detta hus har fått nåt virus:P Men nu är den iaf inskickad och klar. Innan dess hjälpte jag fredde inför hans prov imorn. Tror det kommer gå bra för honom. Nä, nu ska jag snart gå och lägga mig sååååå... God Natt!


Veckans shoppingfynd

Hello everybody! Tänkte nu visa er två klädesplagg jag köpt i veckan. Första plagget är ett par ljusblå jeans från Cheap Monday, Weekday 400:-. Andra plagget: En rosa "poncho" typ. 199:- från Åhléns.


I wanna go to the city with the big C

You know what I mean...

Ny4_large


Pust!¡!

OMG! Jag antar att de flesta hammarbyare har varit både glada, nervösa och gud vet vad med tanke på fotbollen i veckan. Asså OMG, i måndags, bästa matchen NÅHONSIN... och jag stod i KLACKEN:D 5-2 till bajen! Wohoo!!! Sen även igår... Matchen var värre att se på än alla skräckfilmer i världen. Vilken rysare! Som tur gjorde vi mål när det var en halv minut kvar på hela matchen! Yises vad vi hoppade av lycka hemma hos Radinger. :O Puh! Nu är denna säsong över... Nästa tar vi oss upp till eliten, det vet jag;D ♥ Bajen 4-ever! ♥

Dåligt samvete

Hej Hopp vad tiden går när man... inte bloggar! Ja, ja, jag vet att jag har varit ganska usel på att uppdatera bloggen i veckan. Mycket har hänt och jag har faktiskt inte orkat blogga helt enkelt. Sitter iaf för tillfället hemma hos Radinger. Mamma och pappa é på fest med vuxna Radinger, joppe é hos en kompis, resten ligger och sover... Så jag sitter alltså här helt ensam. Forever alone:P! Hur som helst så lovar jag att blogga antingen när jag kommer hem senare, elr imorn. Men tills dess får ni stå ut med detta "jag-har-dåligt-samvete-för-att-jag-inte-har-bloggat-inlägget"^^

Kom igen nu bajen!!!

Tja! Ska dra på bajens sista fotbollsmatch för säsongen... NU MÅSTE DE VINNA!!! Annars blir det kval(elr med andra ord katastrof). Så vi får hålla alla tummar vi kan för bajen idag. Har laddat hela dagen tsm Elin i klassrummet på bajenlåtar. Måste iaf dra nu. Och som sagt håll tummarna;D


Skolfoton... Äntligen!


Hemma från lägret


There´s no Tomorrow

Hellu! Är på lite bättre humör nu än tidigare idag. Har packat klart väskan för imorgon bär det av mot Gålö för läger med ungdomsgruppen. Det kommer bli awesome!^^ Hur som helst så kommer jag tyvär inte kunna blogga nåt i helgen, utan allt kommer upp på bloggen antingen söndag elr måndag. Ska försöka ha så roligt som möjligt då... Inte för att det kommer bli så svårt. Jag menar, i SKUFF kallar vi det för kul-lägret. HiHi! Men nu ska jag gå till bädd och sova... God Natt!

Bilder från förra årets läger^^


I needed some cuteness♥

1289948-11-1318496260499_large


Jobbig sist

Hej! Det händer alla ibland... idag var det TVUNGET att hända mig. Jag försov mig och när jag väl vaknar kl 11.30 kan man knappt prata för att man har så sjuuuukt ont i halsen. FML asså! Så nu har jag anmält mig som hemma med halsont. Missar ett prov som tydligen var superenkelt men med jobbig lärare såå. missade nog inte så mycket där:P Får se hur jag går vidare härifrån. Bloggar mer senare.
 BTW... lånar Elins favoritmening... HATA LIVET!!!

NU går jag och lägger mig...

Hej Hopp! Nu är jag klar med min satans engelskauppasts, så nu ska jag sussa... Jag menar klockan är ju 01.25 snart:o Nä, nu ska jag sussa, så bloggar jag mer imorn. Natti Natti!

444989-9-1299152866788_large


Tro det eller ej, men även jag får sammanbrott ibland

Hej! Asså just nu e jag så nere att ni bara skulle veta. Kolla, om man kommer hem efter en skoldag av redovisning och prov, och måste nästan direkt iväg igen för ett styrelsemöte i kyrkan. Sedan när man ska hem måste man sitta och vänta på bussen i 20min. Ocg när man väl kommer hem utmattad och hungrig och vet att man måste göra klart en redovisning så möts man av en uppkäftig och kaxig brorsa som säger att han hatar en och dessutom ser man massa skräp av maten killarna käkade från donken. DÅ gick jag taket. Detta var ca en timme sen men efter att jag nu har fått i mig middag(som JAG var tvungen att göra) så rinner fortfarande tårarna för att jag e så sjukt j*vla irriterad och.... vet inte vad. Men nu ska jag iaf FÖRSÖKA göra engelskan klar. Såå... Hoppas ni mår bättre än mig... Hej Då!!!

D51f3dbc00145bc74e919a30_large


13.07

Halli Hallå! Sitter för tillfället i skolan och väntar på att helveteslekionen ska börja. Har matteprov:P Inge roligt asså. Kom precis ifrån lunchen... sushi^^ mm... Ska senare ikväll till kyrkan för styrelsemöte inför helgen då vi ska till gålö på kick-off läger:D Det ska bli kul... Men nu måste jag plugga matte inför det sista... bloggar mer ikväll.


...Opened My Eyes, It Was Only Just A Dream

Hej! Sitter på mitt rum och gör ingenting. Har tråkigt, är ensam precis som det har varit hela denna långhelg. Men, men... får skylla mig lite själv att det blev så. Har inte orkat ringa eller nåt sånt till någon av mina vänner denna helg... Jag har liksom bara velat vara. Lite skönt, men ändå lite tråkigt. Ska snart göra enselskan för att få lite sysselsättning. får se vad som händer efter det. Bloggar mer senare.


Stereo Hearts - Gym Class Heroes ft. Adam Lavine


Dagens...

Tumblr_lrmv51hanu1qdhjrzo1_500_large

DAGENS VILL HA:
En tidsmaskin, så att det kan bli jul snart, längtar!
DAGENS KLÄDSEL: Ljusa jeans tsm med min grå-rosa-randiga tröja
DAGENS LÅT:
Stereo Hearts av Gym Class Heroes
DAGENS PLANER: Slappa vid datan och bara chilla
DAGENS FAIL: Den får brorsan stå för... Pappa hade fått ett djupt jack i pannan(en annan historia)... då kommer Fredde fram och säger "Vad äkta det ser ut.". Korkade lillebror, du är så söt♥
DAGENS GODIS:
Lördagsgodis... BASIC!
DAGENS CITAT: För den outbildade är ett A bara tre pinnar -Nalle Puh
DAGENS UPPLEVELSE: OMG!!! Såg BÅDE meteor-regn OCH ett stjärnfall... Sånt går inte att beskriva... häftigt, coolt, AWESOME!!!^^

I´ts easy to say that You Always will stay the same, no mather what... But do we keep that promise... Well, At least I do

God morgon blir det för mig... God eftermiddag blir det för er^^ Så najs att ha studiedag! Man kan sova fram tills i mitt fall kvart i ett, utan att någon väcker en. Man kan gå upp och äta frukost hur länge som helst. Och sen kan man bara gå ner och sätta sig framför datan, och i mitt fall kolla på nya avsnittet av Vampire Diaries(Sjukt bra avsnitt måste jag bara säga!). Hur awesome är inte det... Jag kallar det för lyx. Men jag har dock lovat mamma att städa rummet idag... så snart kallar verkligheten. Men tills dess tänker jag bara ligga i min säng och slappa;)

Wall-art-by-niels-bruschke-152084-500-401_large


Om tre timmar ser jag mig själv...

...sitta hemma i soffan i mjukiskläder och tofflor och med en kopp varm choklad i handen och datan i knäet, och vet att jag inte behöver återvända till skolan förns på måndag;D

Tumblr_leld6p7mpv1qb8um0o1_500_large


I´m walking on sunshine

Hellu allesammans! Glada Ida här!^_^ Har precis kommit hem från skolan där ag har haft lika roligt som vanligt;D Ska senare till kyrkan för lite mer roligheter... Men just nu tänker ag gå ut och läsa en bok i detta fina väder med sol och värme. Kanske sista chansen för året att ha en sån stund. Well, bloggar antagligen mer lite senare. 


Kanelbullens dag!

Hejs svejs! Ligger för tillfället halvt handikappad i sängen pga f*cking träningsvärk i både armar och mage. Kan knappt röra mig utan att behöva lida:/ Annars så vet väl de flesta om att det är kanelbullens dag idag. Själv åt jag en cheescake efter skolan med några sköna personer ifrån klassen. Men det blev även att man fick i sig tre bullar när man kom hem(tjockis som man är^_^). Well, nu är det läggadags för mig. God natt!


I skolan med Elin


När hösten är som bäst

Hej hopp! Har nu precis kommit hem från vishan(^^) där vi har plockat svamp i massvis, sett granarnas söta två veckor gammla bebis(SÅÅÅÅ SÖÖÖT^.^) och bara fixade och donade lite. Det är riktigt skönt att ha landet att åka till. Något jag har lärt att uppskatta mer och mer med åren. Ni skulle seröst sett hur vackra träden där är nu... Helt röda & orangea. Coolt! Men eftersom ni inte var där och såg det har jag såklart tagit kort;)


Dagen blandat med tråkiga skämt


RSS 2.0