En dag ute på sjön är alltid en härlig dag

Hey all! Har som sagt varit ute på vattnet idag med vår fina båt Frida. Åkte först till Vita Grindarna som numera heter Humlan på flykt. Inte en själ var där, vilket var konstigt då det ofta brukar krylla av badsugna öbor där. Åt lite mat där men drog sedan vidare hem till mina kära gudföräldrar och fikade. Myspys. Sen bar det hemåt, och nu sitter jag här och väntar på att middagen ska bli klar. Och där fick jag dagen i ett svep, haha. 
 
 
 
 
 

I will never know what´s coming...

Morsning korsning! Sitter nu här på landet, har precis käkat frulle och fixat mig, och väntar på att resten av gänget blir färdiga så att vi kan ta en tur med vår båt. Får blogga mer när vi kommer hem sen. Ciao så länge!
 

Sommarchill ute på landet

Hi babes! Har lagt upp en och en annan biild nu från den senaste veckan, som ni kanske ser. Men jag måste bara säga, att när jag fick inte bara träffa, utan även ta kort med Alexander Skarsgård... Jag förstår verkligen alla galna jb- eller 1D-fans som blir helt hysteriska när de ser sin idol/idoler. Jag gled liksom bara in i en drömvärlad av eufori och ren lycka. 
Okej vidare nu då, haha. Är på landet och helt enkelt bara chillar galet. Fredde har sin kompis Kevin här över helgen så vi ska väl hitta på lite kul nu när han är här. Imorn t.ex. blir det säkert att åka båt. Yay! Men i princip så har vi flyttat ut hit för sommaren, så kommer mest hänga med kompisar och familj här ute de kommande veckorna. Det kommer bli chill ;D
 
 

Skulle jag dö nu skulle jag dö lycklig ♥

 

Vi fäller en tår för vårt älskade Söderstadion ♥

 

En lycklig dag på året. En dag med vänner. En dag att fira in sommaren.

 

En låt att spela...


Midsommardagen

Hi you guys! Glad midsommar (i efterskott, hehe)! Har haft tre totallyckade och helt underbara dagar med gänget här ute på Saltarö. Vi har haft supermycket skoj och ätit supermycket mat (kanske lite för mycket), sett till att papsi har hållt sig lugn och bara njutit. Precis som det ska vara. Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder, då jag sitter vid fel dator om man säger så. Men det kommer komma upp på bloggen så snart som möjligt.
Och med en lyckad start på sommaren för min del vill jag bara önska er läsare en härlig sommar! Jag kommer ju blogga men det kan va lite glest med inlägg nu under sommaren. Men ja hoppas ni läser den endå. Kram på er alla! Som sagt... Trevlig sommar!
 
Tumblr

Bad news + dagliga händelser

 

Now. I'm FREEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Hey all! Sommarlov! ÄNTLIGEN! Kan forfarande inte fatta det. Hade en awesome dag igår. Först avslutning med skolan i Rålis. Sen blev det upptäcksfärd med Elin, då hon visade mig stadens fina platser som jag aldrig förut varit på, typ Stora Essingen. Sen var det studentmottagning för min kära barndomsvän Hampus. Så igår var det bara sommarglädje och "live in the moment-stunder... Haha. 
Idag däremot är det tråkigt väder och prova-på-jobb som gäller. Yes, jag har fått ett jobb. Fast, inte över sommaren... Såhär ligger det till. Jag är känd i mitt kvarter för att vara barnvänlig och gillar att hänga med ungarna som leker på gatan. Så, jag har fått ett jobb att i höst få hämta några grannars barn ofrån dagis och sedan passa dem tills deras föräldrar kommer hem. Idag, ska jag få göra det, fast med deras mamma så att jag får lära mig rutinen lite. Så ska snart dra. 
Ja, det var allt för nu. Lägger upp bilder senare ikväll. Hej så länge!
 
Sommarglad tjej, haha
 

Sunday (solig dag) afternoon

Tjäna, tjäna! Tänkte kika in och säga "Hej!" lite sådär. Sitter och smått väntar på att klockan ska bli sex, så att jag kan få träffa min kusinvitamin, Malin, plus hennes familj som är hitbjudna på middag.
Har tidigare idag tagit första steget till att få ett körkort. Gick med mina päron på en så kallad handledarkurs, på tre timmar. Kändes ganska bra och tryggt, men samtidigt lite smått scary. Det var väl allt som har och ska hända idag. Vet inte vad mer jag ska säga... Får väl bli ett "Hej då!" då.
 

Ännu ett av mina klagoinlägg om plugget

Hejsan! Den sjuka pluggisen här. Sitter och pluggar för fullt inför morgondagens två prov... Ingen framtid man ser fram emot direkt. Speciellt inte då man spenderat en timme av kvällen med att hitta en lösning på en viss ekvation. Gah, HATAR MATTE! Hoppas verkligen att jag får minst ett E imorn så att jag bara kan få slippa den här eländiga matten för åtminstonde ett år framåt. Men hörni, kan inte sitta här och klaga hela kvällen(även om jag skulle velat). Så det får bli ett hederligt Hej Då!

Det sista av det sista

Tjena, tjena! Sitter här i sängen och käkar popcorn samtidigt som jag skriver det sista av den sista uppsatsen jag har att skriva innan sommaren. Sen är det bara två prov, och sen är jag friiiii... Så é så sjukt glad att jag snart bara blir av med allt.
Imorn är det elevambasadörs-dag i skolan, så vi ska bowla och ha kul och äta gott. Ganska najs! Men nu måste jag skriva klart så får blogga mer, kanske imorn ;) God Natt på er, alla underbara läsare!
 
...Bara att inse fakta

Flummig Lördagkväll

Är det meningen att man, på en lördagskväll, ska sitta och gapskratta då man kollar på NBA all star celebirty basketball game, samtidigt som man bländas av Josh Hutchersons baskettalang? Okej, låt mig omformulera mig... Är det normalt...? Haha, vet inte vad jag skrattar åt. Mig själv antagligen. Är så sjukt flummig, av vet inte vad. Hahah, tror jag dör...

Premiäråk med nya båten


RSS 2.0