I want the time to stay. I want summer forever.

310004_440348339332531_1938889268_n_large

Just when the caterpillar thought the life was over it became a butterfly

Hi guys! Nu är man hemma efter nästan en vecka nere i Varberg, plus en dag i Närke. Det har varit så kul och otroligt nog varit bra väder. Idag blir det lite slappadag för min del. Kanske drar till landet ikväll, får se vad som händer.

 


Varberg


Mot Liseberg


Take a picture of a moment makes it a memorie

Tumblr_m7sgqlfbnx1rvjkwyo1_500_large

Livet kan inte bli så mycket bättre

Hi guys! Åååh så gött livet känns nu. Nu när man är här i Varberg. Har hitills haft två helt u n d e r b a r a dagar med sol och värme. Båda dagarna har spenderats på staranden, medans vi igår kväll var nere i scocitétsparken som det heter, och hade piknick och  lyssnade på ett band med namnet street bourbon band, där vi känner massa som spelar. Imorn bär det av upp mot Göteborg för en dagsvistelse på Liseberg. Det ses fram emot med glädje. Med andra ord leker verkligen livet just nu. Finns få saker som kunde gjort det bättre.
 

Peace out suckers, Nu drar jag till Varberg


Ebba och jag i TöreB


Glädjerus :D

YAY, YAY, YAY!!!! Jag är så glad. Vill ni veta varför. Jo, för det första... Jag ska träffa Kusinvitamin imorn! Jisses vad jag har saknat henne!!! Ok, för det andra... Det är bajenmatch imorn och ska se den med Katta. Det ska bli Awesome! Sen, sist men absolut inte minst... ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ ÅKA TILL VARBERG!!! Äntligen asså, som jag har längtat! Det ska bli sjukt roligt!!! Obeskrivlig glädje! Är sååååååå glad!!!
 
Collage av bilder från sist vi var där♥

Ida+Skärgård+Solnedgång=Perfect Picture


Tiden bara flyger förbi, vart tog halva mitt sommarlov vägen?

Tumblr_m5m1o02xbr1qfcn36o1_500_large

To do #11

 Tumblr_lw21pz7ewc1r5nuyxo1_500_large

Vad är sommar utan kvällsdopp!?


Trying to sleep...

Assååå!!! Kan inte somna. Inte bara pga min dumma förkylning som gör att jag knappt kan andas, utan ligger även och tänker på typ allt. Kan inte direkt säga att jag är trött, men ni vet hur irreterad man blir när man inte kan sova, Frustration säger jag bara.
 
Tumblr_m7au8mcxac1qmxotqo1_400_large

Åååh så kommer en fin bild


Jag har ju mått bättre...

Hej! Asså, usch så sjuk jag blev helt plötsligt. Har fått en rejäl förkylning, hade lite feber idag, sen så bärjade jag för en liten stund sen känna mig illamående. Why is this happening to me!? Och på sommarlovet dessutom. Man blir ju en aning less. Aja, antar att jag bara får ta det lungt tills vidare. 
 
Tumblr_m54kv4intd1rnoi1vo1_500_large

So true!


Epic memories

Åååh, har precis kollat igenom båda Tsatsiki-filmerna. Ååååååh, de är ju bara för söta i dem filmerna. Får en att tänka tillbaks på sig själv som liten när man hade kärlekstrubbel. Åååååh epic memories säger jag bara.
 
Tumblr_m1zo5y1woh1r4ri63o1_400_large_large

To do #10

Tumblr_m28cx0cofx1rnihywo1_500_large

Feel like the picture, literally spoken

Hej! Hoppas alla har ett superbra sommarlov... Bortsett från vädret. Själv har man glidit fram i nu en månad och bortsett från vädret har allt varit topp... Fram tills nu... Såklart ska man nu mitt i sommarn gå och bli förkyld, vilket jag har mamma att tacka för. Superkul, verkligen. Gah, tur att man inte ska göra nåt speciellt den kommande veckan. Annars hade det varit mindre roligt:P
 
Tumblr_m0p6lw2nat1qido3mo1_400_large

Grattis Kusinvitamin på födelsedan!!!♥♥♥

OMG!!! Kolla in vad jag hittade för bild, hahahahahhahaha!!!! Love U♥
 

Bra svengelska där, HaHa

 

Just be happy and you will be beautiful♥


Festivalen i TöreB

Succes!!!


Internet, älskade internet

Åååååååh så slönt det är att vara hemma igen. Har haft det sååååååååååå roligt i Töreboda där vi(min familj) bodde hos fam Radinger och var på bla. Törebodafestivalen(med andra ord, Norlie & KKV, Maggio och Hoffmaestro) och riddarveckan i Hova. Såååå mycket kul. Har även badat med Takida och två olika ormar, passat Sigge, ätit gott och gjort såååå mycket mer. Kort sagt har det varit toppen hela veckan jag varit där. Det enda negativa var att vi inte kunde åka till skara sommarland pga det dåliga vädret. Men nu är jag hemma och bara lata mig framför min själsfrände, datorn♥
 
5873123847_c528a00272_z_large

Fattar alla nu vad jag menar!!!!

PUBERTY - Teach Us Master!!!

Toppendag med Elus

Halli Hallå! Har precis kommit hem efter en dag med Elus. Hon jobbar ju, så jag åkte och sa hej, men drog lite senare för att shoppa skor, men kom senare tillbaks då hon slutade. Det var superkul att se henne eftersom vi inte setts sen skolavslutningen... Hur som helst fick vi i oss lite mat från donken, köpte en glass och satte oss på mariaberget där vi kollade ut över vackra sommarstockholm. Drog därefter hem till henne där vi landade framför PS2 och Harry Potter. Haha, typiskt oss^.^ Kort sagt, har jag haft en superdag tillsammmans med Elus♥
 
 

Vi välkomnar Juli med hopp och förväntan

Tumblr_m6jankmpe01qkievqo1_500_large

RSS 2.0