Dagens blogg alleammans...

...Är ingen mindre än min käre lillebrors blogg som han skapade för ca 1½ år sen. Och som ni kan tänka er så är den HELT Ouppdaterad. HaHa, ganska tråkroligt att kolla på. Enyoy!!!
                                                       >>http://freddeo.blogg.se/<<

Videoinlägg!!!


Lunchrast

Shou! Sitter här i skolbiblan och har absolut INGET att göra. Emme, Elif & Linn känner nog likadant. HaHa, fett lol. Förut idag snacka jag och Emme om "Biptestet" på gympan. Ska ha det nästa lektion. Så vi satt och pratade om det. Hon älskar det, jag HATAR det. Hon sa att det var värre med dubbelpass i matte än det, och ja sa förstås emot henne. Men vafasen.... Jag har för fan både och idag:'( Fuck för det!

More music

Tjenaaa! Här kommer mer musik. Realy loves this. Musik asså. Dagens låt är never say never av Justin Bieber(som jag har hatat men faktiskt börjar gilla) och Jaden Smith. Det är introsången till filmen Karate kid som Jaden har huvud rollen i. Går fan runt och sjunger på den här låten som om det var det enda jag kunde säga för tillfället.


Svar på Kommentar

Anonym om Sångprov: har du många vänner i skolan? :)

Hej "Anonym"!
 Ska jag vara helt seriös, så, ja, jag har ganska många vänner i skolan. Men några i klassen!? Nja, kan man ju inte direkt påstå. Jag menar den enda jag hänger med på rasterna i klassen är Aaqela. Och Helena som jag brukade hänga med är borta nu nästan hela tiden. Alla mina andra vänner i skolan går i pararellklasserna. Jag tycker inte de i min klass är speciellt shysta. Jag menar mot mig är dem ju det, men när det gäller andra så är det inte likadant. Dem pekar ut dem som skolkare, pratkvarnar, allt möjligt, när dem själva är värre.Det tycker jag är fel, så jag hänger inte speciellt mycket med dem. Men om jag skulle sätta en karaktär på mig själv i klassen, så skulle det nog vara "Den ensamma tönten". Tyvär asså. Känner mig inte direkt hemma i den klassen jag är nu. Har ingen(förutom Aaqela ibland) att hänga med på rasterna. Skolans kurator har på senaste tiden blivit min kompis, eftersom jag é så mycket med henne på dem rasterna mina andra vänner inte har rast.


Sångprov

Tjaba, tjena! Äntligen! Det enda provet under skolårets gång har äntligen kommit. Sång provet på Musiken. Provet inträffar nästa Måndag, så nu kommer jag sjunga för full hals hela veckan lång. Och efter en grym beslutsångest har jag kommit fram till en låt. I don´t want to miss a thing.

Aerosmith - I Don´t want to miss athing

 


orkar inte eller vill inte?

Hellu! Hörni ett litet problem har uppstått. Jag orkar inte gå och lägga mig. Eller är det så att jag bara inte vill? Hur som helst borde jag göra det men gör det inte för jag e lite konstig där uppe om ni förstår. Nej, men jag gör det bara inte!

Romantic dancing

OMG! Såg precis en av dem mest romantiska filmer som finns. Dirty Dancing 2. OMG asså! Det finns fan inte ord som beskriver hur j*vla romantiskt det såg ut när huvudpersonerna dansade. Obeskrivligt asså. Så nu... Asså lungt att den är min nya favvo film. Av fem <3:an får den, jag vet inte, typ 100! Så jävla bra!!! Love, Love, Love säger jag bara!


Myskväll

Tjena allihopps! Ikväll blir det myskväll me lillebror framför tv:n, me köpsallad, film & godis. Linnea kanske kommer också få se. Hare lika bra som ja ska ^^


Kan verkligen inte sluta tänka på det

Hejschan! Om det finns en som jag går runt och tänker på hela tiden sen typ tre veckor tillbaks. Jag ska på SPRÅKRESA!!! E så j*vla glad för det. Det ska bli så in i h*lvetes kul. Seriöst! Längtar för fullt!


Memories

3 Doors Down - Here without youSpotify

Hej, Hopp, Gummiplopp!^^ Sitter och lyssnar på Spotify. Just nu på kategorin memories. Jisses vad musik kan få en att koppla av bara stänga alla problem att stängas ute, minnen att ploppa upp i huvet mm. Musik är mitt allt!

Älskar dig kusin

Hej allihops! Hörni jag vill berätta för er om en person som stått mig nära hela mitt liv(eller ja, enda sen hon föddes). Såklart är det min kära kusin Malin jag snackar om. Tänkte precis på henne när jag kollade igenom min gamla blogg och hittade några bilder som väckte många härliga minnen som vi två delar. Vi två är och kommer förhoppningsvis alltid attstå nära varandra. Och det är nog det som är bäst. Att vi kommer fortsätta skapa minnen tillsammans. För du betyder för mig vad ord inte kan beskriva<3I <3 U Malin


Du kommer alltid finnas i mitt hjärta gumman<3


Fasen vad roligt vi har haft genom alla dessa år


Snygga tillsammans i vått & torrt


Älskar dig, tillsammans bildar vi ett hjärtra<3


Kallt

Hellou! Fy f*n va kylligt det är ute. Men om det är till någon tröst är det nästan kyligare inne i min skola. Dat é fan sant. Jag lovar, dom har element, och dom funkar...men...det blir f*cking inte varmt i skolan. Va fan tvungen att ta på mig min tjocktröja som jag använde på idrotten för att inte frysa. Saknar fan sommarens sköna värme^^
Snacka om vamklädd


Ny laddare

Tja1 Hörni, ni kanske har märkt att jag inte har varit speciellt uppdaterad den senaste vecken... Laddaren till min laptop har pajat och batteriet har tagit slut så min dator funkar inte för tillfället. Men idag hade jag tänkt dra och köpa en ny så... ja, så... vad? Nä men en ny laddare skas hinnas med att köpa, inte för att jag har nåt annat senare ikväll planerat:P Men en ny ladddare ska det bli.


Spanskalektion

Tjena! sitter för tillfället i skolans datasal och skriver uppsats på spanska:P Väldigt jobbigt! Men, men. Skola é skola och måste utföras... tyvär:'( Uppdaterar mer när jag kommer hem sen. See you guys! 

Lycka till Bajen!!!

HAY! Vad händer idag tro? Jo, BAJEN SPELAR FINAL I SVENSKA CUPEN!!! Och, jag ska vara där och ge dom allt stöd dom kan få. Och det häftigaste har jag inte ens berättat än^^ Jag ska stå i klacken för första gången! Häftigt va!? Jag tycker iaf det. Men nu måste jag avsluta ska dra om bara några minuter. See ya!Vänta...? Va... Nej!!!

Hello my friends! Här kommer ett sånt där inlägg om Vampire Diaries igen. Varför? Jo, jag älskar serien såklart. Men nu är det så att det tyvär är tre veckors väntetid tills nästa avsnitt i amerikanska serien som jag följer. Blä fär det. Men om man kollar på trailern så ser det ut som att det händer mycket spännande stuff i det avsnittet, så det är säkert värt väntetiden ^^f**king öga

Hej! Asså seriöööst! Ni har väl inte problem med att era ögon forsar så fort det blir kallt ute? Nä, tänkte väl det... Men det har JAG!!! Mitt vänsteröga tex, det kommer bara nya tårar hela f**king tiden från den. ASIRRITERANDE! Jag torkar bort. Det kommer en ny X( Men, men, jag menar, vad kan man göra åt det? Dont know!? Gå till läkarn kanske? Aja, det fixar sig säkert på ett eller annat sätt. Men just ni börjar det verkligen gå mig på nerverna. AAAHH!


Statuset på facebook

Some days, you just want to die. But other days that smile on your lips its so big it hurts and you laugh at just everything. Today I have one of those days I just want to lay in bed and do nothing. But I know that I will get to school tomorrow with the worlds gratest smile and do things thats just to crazy, just like normal days for me :D
<<Check it out here>>

Lässtund

HejHej! Tänkte dra lite kort att jag sitter nydushad och é påväg att börja läsa en ny bok, vilken vet jag inte:P Men det blir antingen "Bree Taners andra liv" eller den tredja boken av serien "House of Night"," Utvald". Lånade dom på skolbibblan tidigare idag. Nepp, nu ska jag läsa. Shao!


Åhnej!!!

Åhej! Men efter det kommer ett Åhnej! Varför? Jo, skolan börjar imorron igen:( Jag hade kunnat vänja mig vid den här lediga stilen och totalt skitit i skolan. Men tyvär så är det ju så att skolan är ett måste:( Buhuhuuu!!!

Svar på kommentar

Anonym om Saknar sommarenfin bild :) vem är roger?<3

Hej "Anonym"! Du undrade vem Roger va. Och då kan jag meddela att det var min kära farbror som gick bort förra våren. Du läste säkert på min facebook att jag skrivit "Saknar dig Roger♥".Och varför skrev jag det tro? Jo, det var nämligen så att eftersom det är allhelgona-helg så var vi(jag och min familj) och la en krans och ett ljus idag på hans "grav". Så nu vet du vem han är. PS. Du kan se honom på några paris-bilder i inlägget "Bildbomb med gamla bilder".

Saknar sommaren

Bruna ben, soliga&varma dagar, och ledigt för vad som känns som en evighet!

Miss U SUMMER!!!


Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad


Bildbomb med gamla bilder


Biokväll med familjen

Tjenixen allihop! Ikväll har jag varit med min familj i HeronCity och haft en biokväll. Jag och Fredde såg "I rymden finns inga känslor". Den var bara för bra asså, den hade sjukt mycket humor men även så var den allvarlig samtidigt, så man visste inte direkt om man skulle skratta eller gråta i vissa scener. Men den här filmen får iaf fem av fem :an. Men nu ska ni få se på alla bilder jag & Fredde tog ;)

      

    

                


Videoinlägg


RSS 2.0