Trött

Hej höpp allesammans! Trött tjej bloggar från sängen. Jag lyckades ta mig igenom första veckan med vanligt schema... Yay! Fast det kommer bli tufft att ha det här schemat en hel termin säger jag bara. Ska hur som helst snart sussa, känns som klockan är typ 3 på natten fast den bara är typ 11. Imorn blir som sagt chillardag, framför datan, antagligen med the Sims:P Well, Good night you guys, sleep sweet dreams.
 

Fredag!

God morgan på er! Blir ett snabbt inlägg eftersom jag måste göra iordning mig snart. Får skjuts av masi, så behöver inte stressa. Fy f*n vad skönt det är med fredag. Hade tänkt blogga igår men däckade när jag kom hem, så trött som jag var och fortfarande är, så jag ska nog ta det lungt i helgen. Men nu måste jag dra, Se yaa♥
 
Tumblr_lrt2ef345p1qghs4io1_500_large

Sleep sweet dreams

Hej! Ska typ gå och lägga mig nu. Imorn väntar nämligen ett mördarschema med sex lektioner som sträcker sig från 8.00 till 17.00. Gah... Kommer dö! Inga roliga lektioner är det heller. men som jag sa... måste sussa nu för att jag ska orka. Natti natt.
 
1508855-12-1345707192987_large

To do #12

Tumblr_lu5rzaejxi1r5nuyxo1_500_large

Basic

Hej hörni! Har precis kommit hem efter en lååång dag i skolan. Rolig, men seg. Träffade Linnea på vägen hem, så vi stod och pratade i säkert en halvtimme, eftersom det var så längesen vi sist sågs. Men nu är jag hemma och ska snart dra iväg till kyrkan. Ska bli kul att träffa alla efter sommaren. Men nu måste jag nog sluta... hare gött;D
 
Dagens outfit

We make the future

Hi guys! Innan jag säger något annat... Grattis till min gullunge Elus på 17årsdagen♥ Har just nu rast under lektionen arkitektur. Superrolig kurs. Ska få gå stadsvandringar och så, ser fram emot det. Får se vad som händer senare, har inget planerat. Well, gotta go, see ya!
 
1507431266515010_large

Live for today, dream for tomorrow

Hej på er! Först och främst vill jag bara säga att det är läskigt att sitta hemma när åskan låter som en jordbävning. Gårdagen då. Jobbade ju, och det var faktiskt superkul. Smugglade in mamma på festen och överaskade alla, haha(hon har varit i Malmö och skulle därför inte komma). Men eftersom det blev sent hem, så känner jag mig ganska seg idag. Sitter nu här med min sköna filt runt kroppen och myser, medans jag lyssnar på åskan. Och där kom en högljudd en:o Well, tänkte kolla nån film nu hare gött... PS, känner medlidande för Elus som står ute och joddar i det här vädret. Ciao!
 
Tumblr_m9bomgbwlk1qkx1hzo1_1280_large

HEEELG!

Hay! Nu är det helg efter första veckan i skolan efter lovet. Lugn vecka. Ikväll blir det grönan med dadio och Fredio, Vilket kommer bli kul. Imorn blire jobba med Ebba och Joppe som servitriser, ska bli kul, I guess. På söndag blir det chilldag. Så en ok helg väntar. Nej, nu måste vi bege oss mot stan, See ya!
 
På Grönan för ett antal år sen 

We all have a road to travel

Tumblr_m273nyljpy1r0gq4mo1_500_large

Ny outfit

Tröja från Monki, Halsband från Guldfynd by Kenza, Jeans fårn Lindex, Skorna är lånade av mamsi


Ord av visdom

Positive-quotes-favim.com-488174_large

Videoblogg


Allt för att spara pengar

Omg! Ni skulle bara veta vad jag har gått igenom för att hitta mitt matkort. Jag trodde jag visste var den låg exakt. Problemet var bara att den låg i "fel låda". Men innan jag kom på det gick jag ut nu kl12 för att leta i soptunnan, eftersom jag rensade mitt rum härom dan och den kunnat hängt med i sopsäcken. Well nu har jag till slut allt jag behöver tills imorn. God. Natt.


Dag ett, check

Jahapp... Första dan avklarad. Vi möttes av goda nyheter i skolan idag då vi fick reda på att ett, vi har fått nya mentorer, två, inom två veckor ska vi få egna datorer. Lyckorus! Ska bli skönt. Sen var det ju även superkul att se min lilla älskling elus efter sommarn. Har saknat henne. Men nu då... Vad händer nu? Jo, om en stund ska jag papi och bror min dra till skanskvarn innan kvällens bajenmatch. Jag ska få stå i klacken, så det blir najs. Nej, nu ska jag avsluta. See ya♥

Times changes

Hey yall! Hörni... Sista dagen av sommarlovet har kommit. Imorn är det tillbaks till skola som gäller. Visst, det ska bli skönt att komma tillbaks till det normala och träffa bla Elus, men jag kommer sakna friheten. Well, idag tänkte jag ha en ultimate chillar-dag. Måla naglarna, fixa lite prylar, tvätta etc. Sånt som man gör dan innan skolan börjar:P
 
Tumblr_m91ya0mgwc1rtz9dso1_500_large

We are young

Hej alla sötnosar till läsare! Denna helg har varit en bussie helg för mig. I fredags kom Sigge och Maya hit för att sova över under min uppsyn(kort sagt, jag var barnvakt). Det var kul, antar jag... Istället för att jag var bossen så bossade Sigge runt istället(som vanligt, haha).
 
Sen igår, lördag, skjutsade jag och pappa hem dem, åkte hem igen för att ladda bilen med packning och bar sedan av mot Sandviken för att fira att min vän Hampus fyllt 18. Träffade några av hans vänner och så... Haha, vilket party det blev sen... Först hände lite allt möjligt under dan som snabbt blev kväll. Vi ungdommar tog båten och åkte på en liten tripp med hög musik och vacker utsikt. Tråkig som man är gick jag och la mig först av alla, vilket resulterade till att jag missade allt roliga, som jag istället fick höra om på morgonen. Så idag har vi mest chillat... Fick åka vattenskoter. Superkul, fast det enda jag tänkte på var att försöka att inte ramla av, haha. 
 
Ja, en rolig sista helg helt enkelt nu innan skolan börjar på Tisdag. Imorn får bli en sista chilldag för mig. Men nu ska jag kolla nån film och sen sussa. God natt på er♥
 
35114072064837216_hra23qw1_f_large

You're sexy and I know it


Är i behov av att shoppa

OMG!!! Håller på att rensa mitt rum från allt gammalt jag inte längre behöver eller använder. Och samtidigt så slår det mig hur mycket jag igentligen jag behöver införskaffa. Jag skämtar inte, jag behöver nytt av i princip allt. Jag är i behov av att shoppa. Får ta en sväng in till stan imorn efter tandläkarn. 
 
Tumblr_lzyarlhe9x1r7zk34_large

Nattsurprise


Som att vakna men att istället komma in i mardrömmen

Varför ska människor som vet att man är ledig ringa klockan 9 på morgonen för att fråga om man vill komma till tandläkaren samma dag!? Asså, seriöst! Nu bestämdes det iaf att jag ska dit på onsdag kl 10 ! Tror ni man sen kan somna om efter det samtalet. Nej, utan det var bara upp och ställa sig framför spegeln och börja finputsa sin mun.Gah, jag hatar att gå till tandläkarn!

Sista veckan:'(

Hi guys! Nu är jag hemma igen efter veckor ute på landet och... andra ställen;) Sista veckan ledigt nurå... Kind of sad:'( Men man får göra bästa av situationen... Så det blir väl att träffa Malin kanske Elus, städa, shoppa etc. Så om nån vil ses... Give me a call.

 


Because you had a bad day, You sing a sad song just to turn it around

Hej på er! Suck... Inte bästa dan idag direkt. Känner mig frusen och hängig, vädret är ganska trist. Så istället är man inne på samma sidor på internet hela tiden och bara ruttnar framför datan. Hoppas ni har det bättre än mig.
 
 
285063851383283321_29p09suf_f_large

Videoinlägg som slutar när datan slocknar


...And just like that... The story is over... The books has been read...

Tumblr_ltwhrvo91u1r259dpo1_500_large
 
 

Goodbey July, Hello August

N5019632d9eebd_large

RSS 2.0