På "jobbet"

God dagens! Sitter bredvid lilla mr Sigge och ser på när han hela tiden faller ner i lavan då han spelar Mario cart. Haha. Med andra ord- Jag sitter barnvakt. Ja, det är väl vad som hänt och kommer hända för dagen. Härlig start på lovet! Hoppas ni övriga får en fortsatt härlig helg. Kram

The true happiness of autumn

Hej kära vänner och läsare! För första gången sen höstens början, har jag insett dess källa av lycka. Höstlovet. Jag har nu redan varit ledig i två hela dagar. Visst, jag erkänner... Jag längtar redan tillbaka till skolan, men guuuuud så skönt det är att vara fri. Dessutom väntar mycket kul under denna vecka av ledighet. HP-marathon under två dygn helt i trollkarlstema. Storfirande av två födelsedagsbarn på samma gång. Dessutom dagar då man vad som helst tkan hända. Vem vet, man kanske träffar sin livs kärlek... Eller så gör man bara det i sin egen fantasi. Anyway... Hoppas ni får en trevlig helg! Kram!  
 Finns inget jag behöver som är någon annanstans

 

Energisk tjej nyss hemkommen från jobb... Inte konstigt alls

Tjeeenare, tjeeenare! Oh yeah! Har precis kommit hem från jobbet... I know, ganska sent, men jag satt barnvakt. Mitt nya yrke, haha. Så nu är man lite rikare än vad man var imorse. Alltid lika trevligt. Känner lite att förra veckan var planeringsvecka, och denna vecka är mer göravecka. Ska agera barnvakt även på lördag, tänkte även klämma in några träningspass och lite shopping. Som sagt... Göravecka;) Annars fortsätter veckan som den brukar göra... Nej, nu ljuger jag kom jag på. Har ledigt torsdag-fredag, då det är utvecklingssamtalsdagar i skolan. Haha, får jag se till att göra ännu mer då. Men nu, eftersom det är sent och det är skoldag imorn, bör jag gå och lägga mig.  Det roliga är bara det att jag blev fett energisk nu helt plötsligt. Standard. Annyway(kände bara för att stava med två n:n, haha), så säger jag nu God natt till alla er kära läsare. Sov så gott!
 
 

Like a prison

Hej kära bloggläsare! Orkar inte med denna dag... Sitter och gör klart det skolarbete som jag förträngt(fram tills nu) skulle vara inlämnat denna vecka som varit(eller tidigare). Så nu sitter jag här och gör klart dem. Problemet är bara att varken min dator eller vårt internet vill samspela med mig och gör allt fem gånger värre, då sidan vid flera tillfällen bara blir vit och jag måste ladda om.
Det är dagar som dessa man bara önskar att man kunde vara fri från allt vad vardag handlar om. Inget jobb eller plugg att göra. Inga problem. Bara packa en väska och ta första bästa flyg till enn annan del av världen. Pengar var inte något bekymmer, utan allting bara löste sig självt.
Men tyvärr, så ligger man ändå här i verkligheten framför en skärm som är både ens bästa vän och värsta fiende. En skärm som gör ditt liv roligare och allt ger dig en chans att komma ifrån verkligheten en stund. Men smatidigt är den ett fängelse, som håller dig inne, långt ifrån de äventyr som du egentligen ill uppleva. Och i det fängelset befinner jag mig i nu. Vill bara rymma, men det går inte.
 
 

Höst. På riktigt.

Hej kompisar! Slutet av veckan har börjat, det är helg. Efter ännu ett besök på Naturhistoriska, sitter jag nu här på ett café och har precis ätit lunch i väntan på att kusinvitamin ska sluta, så att vi tillsammans kan dra och gymma. Sen bär det hem och som vanligt kolla nya GA avsnittet. Men nu måste jag dra. Kram på er alla.

Nu är hösten verkligen här

In the middle of the week

Hola, Hola! Ja, då sitter man här i skolan och diskuterar med klassen, eller snarare resten av volontärerna, eller ja, de som ska volontärarbeta i vår som gymnasiearbete. Som jag. Hur som helst, vi sitter och snackar med min lärare Hanna om hur vi ligger till, vad våran plan B är om vi inte får tillräckligt med pengar, vad vi ska skriva om, osv. 
Senare drar jag vidare hem, byter om och så, drar vidare till kyrkan för att förbereda till höstlovets HP-marathon som vi ska ha. Det kommer bli totalt AWESOME!!! Tänk er två dygn totalt inspirerade av Harry Potter. Mat, miljö, logi, osv. Det kommer som sagt bli totalt A W E S O M E !!!
Seeen, bär det av till Södermalm för handbollsmatch, Bajen mot Lugi. Så vi får hoppas på en grönvit seger. 
Well, that was pretty much everything. Ha en fortsatt bra dag. Kram
 
 

Jag har blivit mamma (Sort of)

 

Mysig höstpromenad med mamsi igår

 
 
 

The key of having a adventure without moving, is to read

Mooooorning! Söndag förmiddag. Började dagen med att mysa i sängen med min Beautiful creatures-bok. En förhoppningsvis lugn men händelserik dag väntar, beroende på hur mina kära föräldrar har tänkt att strukta upp den. Får väl bara vänta och se, I guess. Ikväll kommer iaf kusinvitamins familj, minus Malin:'(, hit för middag. Kommer nog bli mysigt. Men nu skulle jag kunna tänka mig att fortsätta in i Ethan Wates värld ett tag till, så ha en bra dag. Kram
 Just another one of my usual everyday-life-posts

Tjäääna tjäääna! Tänkte bara flika in ett litet Hej! innan jag lägger huvudet på kudden. Har under kvällen suttit och skrivit klart min argumenterande text som ska presenteras imorn på svenskan. Tesen lyder: Säg JA till samkönade äktenskap! om någon ville veta;) Annars har man väl haft en skön dag. Hade bara en lektion i skolan, drog och åt lunch(suchi, mums), som följde med ett gympass. Såååå, har kort sagt fått ett och ett annat gjort idag:) Resterande vecka ser väl på ett ungefär likadan ut... Inga specialiteter eller möten. Bara en vanlig vecka. 
 
Föresten, måste berätta... Var med Malin och hennes pojkvän Micke då de tatuerade sig i fredags. Varsin tauering, av varsitt citat, på varsin arm, haha. Blev riktigt snygga faktiskt. Själv fick jag agera som rättstavare/mentalt support/fotograf, det var kul. Efter det hängde Malin med mig hem, varav vi köpte kanelbullar på vägen(kanelbullens dag), och satte oss för att kolla nya avsnittet av Grey's Anatomy. Alltid lika kul, härligt och helt enkelt avslappnande att hänga med sin BFF, love you
Resterande helgen orkar jag knappt berätta om. Den bestod av visit på landet och flera frustrationsutbrott, kort sagt. 
 
Men hörni... Nu måste jag sussa, för att orka upp imorn. God Natt på er
 
 

Play. Pause. Rewind. Reverse.

Morsning Korsning! Tisdag den 1 Oktober. Saknar sommaren mer och mer för var dag som går och våndas för att tiden går för varje sekund. Jag vill ta studenten men ändå leva det liv jag lever nu. Jag vill fly, men samtidigt stanna kvar. Jag vill göra allt. Jag vill göra inget. Men jag är trots allt bara en enda människa. Jag kan inte kontrollera tiden. Inte vara på två ställen samtidigt. Inte styra over klimatet. Utan precis som alla andra omkring mig, och alla som levt före min tid, acceptera det att det är den tid man får och njuta av varje ögonblick(även om det innebär att sitta på svenskalektion och försöka formulera en text du inte har lust att skriva). 
 
 

On our way towards the winter. Isn't that just heartbreaking...

 
 

RSS 2.0