K A T A S T R O F !!!

Jag é för tillfället så sjukt frustrerad. Har fått reda på att vi i sommar inte kommer åka till Varberg:O  "K A T A S T R O F !!!" säger jag bara. Vaf*n! En sommar utan Varberg för mig är INGEN SOMMAR! F*n, det här skulle ju vara min livs bästa sommar med England, Varberg, landet, hänga med Malin. Men nu blir det ingen riktig sommar. Nästan varje år åker vi till Varberg, en stad som jag antyder är sommaren i sig, staden som jag älskar mer än Stockholm(som jag verkligen älskar)! Men nu ska vi inte dit! Snacka om att jag inte har lust med nån mer sommar nu... vill bara börja gymnasiet i väntan på nästa sommar, att vi förhoppningsvis åker till Varberg då. Aja, medans jag fortsätter med att vara frustrerad, kan iaf ni hålla humöret uppe mina kära läsare.


Don´t give up once you gave it a chanse


Uppe i bergen med Torquay som utsikt i bakgrunden


När en låga slocknar tänds en annan

Tja! De flesta av er har väl någon gång(om inte flera, som jag) sett Hannah Montana. Om ni har det kommer ni väl ihåg Emily Osment som spelade Mileys bästis Lilly Truscott. Yes, så nu efter att hela Hannah Montana serien är slut så har Emily startat en ny karriär som sångerska. Hon är faktiskt ganska bra, och jag har lyssnat på några av hennes låtar varav en jag nu har fastnat på. Låten heter Lovesick och jag tycker den är ganska orginell och unik... vad tycker ni?!


Stackars ben


Home sweet home

Hello allesammans! Nu é man hemma igen ifrån England och allt har gått bra! Orkar inte lägga upp alla bilderna nu, men om ni é vänner me mig på facebook, kan ni kolla in bilderna HÄR.

Videoinlägg från England


Miss my Sweden!

Hi there! Naw, miss my family so f*cking much! Pratade med dem för en liten stund sen i 20min! Aaah, även om det är kul härnere kan jag inte förneka min djupa hemlängtan efter dem. Miss U guys!

Jag kom in! Jag kom in!! JAG KOM IN!!!

Wohooo! Jag kom in på DC College!!! Så j*vla bäst man e asså! Så sjuuukt glad asså!!!


RSS 2.0