Natti Natti

God Natt! Nu är det dags att krypa ner i sängen och sussa. Men jag skriver imorn också^^ Natti Natti


Glömde- igen

Tjena!-Igen. Glömde även den här gången att säga att jag även köpt mig ett par superfina-ROSA- hörlurar;) 199kr på MediaMarkt. Bra köp;)


Nya möbler

Hello! Innan jag gick på bio idag glömde jag förut att säga att vi(jag, mamma & pappa) åkte till IKEA för att köpa lite saker. Jag köpte dem här. Laptopbordet-DAVE & Spegeln-STAVE. Och det visade sig att dem passar perfekt i mitt rum. Bra va!?^^

DAVE Laptopbord vit Bredd: 60 cm Djup: 50 cm Min. höjd: 52 cm Max. höjd: 81 cm Max. belastning: 6 kg  STAVE Spegel  Bredd: 70 cm Höjd: 160 cm


Film+Film=en Glad Ida

Tjena mors! YAT, YAY, YAY!!!! ÄNTLIGEN har jag sett Eclipse, och den...sög:( Tyckte JAG(alla har olika åsikter).  Det var den sämsta av de tre Twilight filmerna som kommit ut hitills... Synd tycker jag:P Men... Igår såg jag "Snabba Cash", och den var däremot superbra. Lite konstigt slut men bra. Aja, är iaf glad att jag sett dem båda;)


Hemma-Hemma

Tja! Yay, Nu är man hemma på riktigt... Nay, Det spöregnar. Och det menar jag verkligen. Det öser ner vatten från himlen. Men, men, Det finns iaf gott om underhållning här hemma, till skillnad från landet;)


Nytt linne

Hejs, svejs! Idag var jag iväg med mamma och Crimpy till saltsjöbaden för att gå på en utav Crimpys vänners outlet av märkeskläder. Så jag hittade den här. Ett vitt, sommrigt linne i ett lätt tyg. Jättefint, eller vad tycker ni?



Home

Men efter allt detta är jag nu hemma. Eller hemma och hemma, jag är på landet. Men iaf, så vill jag nu tacka alla för en trevlig turné. Jag älskar er alla<3 Hoppas vi snartr ses igen;)

Ut på sjön

Jaha, och när man kommit hem ska man ut på sjön dan efter och vara ute i tre dagar. Men det gör inget om man åker ut med sin käratse kusin MALIN<3 Även fast vädret inte var perfekt så höll vi humöret uppe och hade sk*troligt med Fredde genom att spela kort. Neger & President. Det var superroligt. Längtar efter att träffa henne igen;)


Småland

Sedan insisterade pappa på att vi skulle upp och hälsa på hans kusiner i småland på hem vägen, så där stannade vi en natt. Inte för att det var speciellt intressant för mig. Man kan säga så, att jag blev ganska glad när vi skulle hem.
Eftersom jag inte tog några bilder får ni nöja er med en bild påvägen dit, när vi var i Malmö.


Höllviken

Efter tre nätter i Varberg, åkte vi ner söderut mot Höllviken för att sova under familjen Biraths(Fabian, Manken & Ann) tak. Även där hade vi super. Vi solade på deras vita stränder, åt god mat mm.  Där fick jag även en ny badmignthon-kompis, Moa. Iaf, så hade vi super där också;)


Varberg

...Mot VARBERG!!!! Min favvostad av alla städer i Svergie(Bortsett från Stockholm förståss). Där bodde vi hos Jack, Wiliam, Patrick & Ann-Sofie. Och där nere hade vi mysigt kan jag säga. Vi solade och badade på den super fina stranden, såg på alla raggarbilar eftersom det var "wings of wings", hade picknick i stadsparken samtidigt som vi lyssnade på konsert, träffade jonnie med familj mm. Det enda negativa som hände var att jag brände mig i solen... Annars var allting toppen;D


Töreboda

Hejsan! Resan började förra onsdagen, då vi gick upp kl fem, för att åka iväg klsex mot Töreboda där familjen Radinger(Ebba, Jacob, Ove & Malin) har landställe. Där hade vi super. Vi fick se Göta kanal, riddarspelen och massvis av roliga saker. Men tyvär fortsatte resan redan dan efter...


Home

Tja! Nu är jag hemma igen och kommer med massvis av inlägg som jag lovade. Jag har sett till så att det blir ett inlägg för varje basläger vi har haft;P Läs, tyck till & kommentera;)

My own star

Tjaba, tjena! Visste ni att de har gjort en stärna med mitt namn på "Walk of Fame":O Neeh, skämta bara. Jag gjorde den på en hemsida, Men visst var det kul;)


Emo-guy

Create youre own emo-guy!!! Look at mine:P



Turné i sverige

Shena! Efter att vi igår gick upp klockan fem på morgonen, och stack hemmifrån klockan sex... så har vi hitills kommit till Varberg. Varberg som jag har längtat och suktat efter i flera veckor, och nu är vi, hela familjen här. Fast innan vi kom hit sovde vi över en natt hos familjen Radinger(Ebba, Jacob, Ove & Malin) i Töreboda. Men nu är vi här i Varberg, och vår turné fortsätter inte förns på Söndag kväll. Och då bär det av ner till Hällviken och Familjen Birath(Fabian, Manke & Ann). Hare gött!

P.S. Jag kommer nog inte blogga så mycket nu under vår turné, men när jag kommer hem smäller det av inlägg;)


Grattis mamma!!! del 2

Halojsan! Som sagt idag är det min mammas födelsedag... Och vi har varit i Waxholm hella dan. Det har verkligen varit en underbart rolig dag. Vi har upplevt skärgården rent ut sagt;) Hoppas mamma har njutit av dagen precis lika mycket som jag. Och åter igen... Grattis Mamma!!!

Ankare... Väldigt mycket skärgård;)


Grattis Mamma!!!


Glass.. Mums, Mums!


Man ser verkligen kärleken<3 :*


Fredde & Jag poserar nere vid kajen


Grattis mamma!!!

Tjena! Idag vill jag hylla min mamma Eva, som idag fyller 51år! Grattis mamma på födelsedagen!


Men vaf*n då!?!

Hey! Fasen va pissoff man blir när typ allt roligt man planerar den här veckan bara krossas av dumma anledningar. Som igr skulle jag ju sett Eclipse, men det blev för tidspressat för pappa som har fullt upp med förrådet. Och idag skulle vi åkt ut till landet för att imorn fira mamma som fyller år. Men nähe, då går en båtmotor sönder, och vi sover hemma men drar ut dit imorn men utan att sova över:P It sucks!!! Vad kommer för dålig nyhet näst?


God natt

Hej! Eller snarare god natt! Ska snart gå och lägga mig ska bara läsa ett eller två kapitel ur den fjärde Twilightboken "Så länge vi båda andas"( Som jag har läst typ 500 gånger:P). Aja... God Natt!


Nya band

Tjena mors! Nu när man är ute på landet mycket så knyter man starkare band med sina kompisar där ute. De har ju alltid funnits där så att man kan va med dem, men nu är man äldre och knyter starkare vänskapsband. Ni har ju sett min vän Sara utifrån landet, men nu när jag blivit vän med min andra vän från landet på facebook, så tänkte jag även presentera henne här. Min vän Katarina(se bilden nedanför). Jag har roligt ute med mina vänner där ute och sörjer nu varje gång vi åker hem(ok sörjer var lite väl starkt ord, men ni fattar).


Ingen eclipse idag:(

Hejsan! Fasen också... Det blev en tråkig hemmakväll istället för Eclipse-kväll som jag hade förväntat mig:( Men jag fick kinamat som medicin så den värsta sorgen är över... menmen... man kan faktist se den nån annan da:P


I ♥ Music

Hola! De  flesta som känner mig vet att jag är totalt beroende av musik. Sjunga, dansa, trumma i takt med nån låt. Men det är bara få av dem som någon gång hört mig sjunga elr sett mig dansa... Så nu tänkte jag fråga er om det är någon speciell låt ni skulle vela se mig sjunga eller dansa till, så lägger jag upp ett videoklipp senare i vickan tex. Så kommentera gärna.


Hemma

Hello! Nu är jag hemma från stan... Och jag hittade precis det jag sökte. Korta vita strumpor, ett par höga "cheerleeder-strumpor" och ett vitt linne från JC;) När jag sedan hade varit inne i stan åkte jag förstås hem, men istället för att ta bussen hem som jag hade tänkt, så stötte jag på Linnea och gick hem med henne;)


Tisdag 6 juli

Tja alla sötnosar! Nu sitter jag på tunnelbanan påväg in till stan, för att köpa lite nya och fresha kläder inför sommarens långresa genom sverige. Det är skönt att även komma hemifrån lite, jag menar, jag sitter ju bara hemma och dör framför datan annars:p Aja, jag får väl hoppas att jag hittar det jag söker inne i stan;) jag skriver mer om det senare;)

Myrkatastrof

Tjaba, tjena! Jisses vad äcklad jag är för tillfället... Hela vår övervåning här hemma är bombaderad av myror!!! Det är så himla äkligt. Usch, säger jag bara till det:P

Jag & Sara

Tjena, tjena! Nu sitter jag här med min kompis från landet... SARA!!!!! Vi har superkul tillsammans(Misstolka inte). Aja, kolla in vårat fina, fina videoklipp här nedanför.


Fin bild

Tjena mors! Jag bläddrade lite bland mina "egobilder" och hittade den här fina. Den togs i våras när jag precis fått min kavaj. Visst är den snygg!


RSS 2.0