Vill inte!!!

Tjääääna! Idag har varit ganska najs dag faktiskt. Eller snarare RIKTIGT najs dag. Skoldagen var mer intressant än på lääänge. Sen har jag åven sjungit för kung och fosterland i kyrkan idag, då vi körde kareoke. Vilket var kul! :D Men nu så har dagen kommit till sitt slut och jag sörjer över det, för nu måste jag bli klar med en viss dötrist analysgrej som jag har redivisning om imorn. Vill inte!!! Har skjutit upp det i två dagar av ren depression att jag måste göra den. Så seeegt. Så ni kind of get varför jag sitter och bloggar istället. Men tyvärr måste jag göra klart den nu. Så god natt antar jag...
 
 
 

Something like this

Borde egentligen plugga, men istället sitter jag här i min egen lilla värld av hög musik och härliga minnen.
 
 

Here comes teknikaren

Hej hopp gummiplopp! Idag har dagen spenderats i skolan för öppet hus. Och jag säger er, jag känner mig sviken av mina medteknikare i skolan. Vi är ca 60-70 teknikare, varav 10-15 utav oss är elevambassadörer. Det här var freaking ANDRA öppna huset som jag var enda teknikaren på plats. Vilket ställer mig i positionen att JAG får ta emot kanske 30 intresserad niondeklassare med föräldrar. Berätta översiktiligt, svara på frågor etc. Prata nonstop helt enkelt. Idag skulle jag även medverka i en presentation om skolans olika program och inriktningar. Plus att min familj var på plats för volontärmöte med min lärare som jag hade tänkt spendera lite tid åt. Fick istället sticka in huvudet i all hast och säga "sorry, måste upp till teknikhörnan nu". Jag tycker ju att det är kul att få vara med på dessa event, eller snarare älskar att får vara med. Men när det blir så här stressigt så försvinner en liten del av den lyckan och passionen. Känner mig som sagt sviken. Däremot så känner jag en enorm glädje att ha elevambassadörer från de andra programmen som nu har blivit mina vänner, att de är där och gör allt så mycket roligare. Och som slutord skulle jag bara vilja säga: I better get a trophy for this.
 
 

Vill ha sommar

Hallå! Sitter och kollar ut genom fönstret och önskar av hela mitt hjärta att det hade varit sommar idag och inte vinter. Är nämligen hemma från skolan pga min jobbiga näsa som inte vill sluta rinna. Och om det hade varit sommar så hade jag kunnat sitta ute på altanen och jobbat på brännan och läsa en bok. Men nu när det är vinter så är man fast i detta hus likt ett fängelse. Känner hur man sakta förvandlas till en zombie. aja, det kunde ha varit värre, men som sagt det kunde även varit bättre. : /
 
 

Here's my life porpuse

...Att läsa böcker  ...Att träna på att tweeka på mitt rum där ingen ser mig när jag har  t r å k i g t - och sedan skratta för mig själv hur dålig jag är ...Att lägga upp viedos på instagram om hur mycket jag älskar böcker  ...Att stå och köra tyngdlyftning med min deo.  - Ni ser! Jag har inget liv.

Hade inte kunnat säga det bättre själv

Everything at the time

Morsning, morsning! Känner mig som värsta duktiga studenten... Sitter framför min uppsats med uppdragna tröjärmar, en kopp te i handen, håret i en boll på huvudet och en fokuserad blick på textens innehåll. Uppsatsen i sig är dötrist men måste få den klar ikväll då jag har freaking redovisning imorn. Ja, jag sitter sista kvällen och har ångest över att man inte kan skjuta upp saker som dessa tills för evigt. But noooo... But guys, som ni kanske förstår så har jag lite kvar att göra, så jag måste schluta nu. Kram på er alla tills vidare
 Bild från tidigare idag

S U N D A Y

Sunday, likeable Sunday. Sitter här med armar som känns som vingar men på samma gång som stenblock. Varför? Jag har precis kommit hem från gymmet. Blev en snabbis, men det är principipen som gäller. Kvalitet framför kvantitet, eller vad är det man brukar säga? Anyhow. Om ca fem minuter kommer mamsi hem och då bär det av hem till Radingers för att käka pizza och se Sverige-Ryssland (handboll). Så en skön söndag med andra ord.

You got to live for something, sometimes for the weirdest of things

God afton mina kära läsare! Har precis sett klart en otroligt bra film vid namn Restless. Och med det sagt, så kan jag även utnämna skådespelaren Henry Hopper som den senaste medlemmen på min lista av alla mina starcrushs, haha. 
Dessutom kan jag med sorg utnämna att min helg redan har börjat. Ja, jag är konstig som faktiskt VILL gå i skolan (medans jag kan liksom). Så istället för geografi, tänkte jag spendera morgondagen med att städa mitt rum, gå och gymma och såklart läsa lite. Får se hur det blir med det förstnämnda, men en sväng till gymmet kommer nog bli av. Och med det tänkte jag avrunda för att läsa lite redan nu (as always). Kram och god natt!
 
 

These moments will all be stories someday

Hejsan svejsan! Ni skulle bara veta vilken smärta jag står ut med för tillfället. Har träningsverk i både ben och rumpa... Så det gör ont när jag både går, sitter och ligger. INTE kul asså! Anyway. Halva min skolvecka har iaf gått (är ledig på fredag)... Och idag har det varit en sjuuukt skum dag, I'm telling you. Det har varit drama på skolan, har inte gjort eller lärt mig någonting på de lektioner jag har gått på, plus att jag har haft möte med gymnasiechefen ang min volontärsresa. Bara 81 dagar kvar nu, haha (som om det var lite)! Nu, är det läsning som gäller, deräfter skriva klart uppgift. Sen är det slut på dan och jag får sussa. Såååå, Bye, Bye my fellow readers.
 
 

Take a step in right direction

God Morning my fellow readers! Måndag morgon and I'm feeling good. En timmes lektion, more or less, med tio minuter kvar till lunch. Det, är min skoldag idag. Därefter bär det av mot gymmet. Måste dra igång träningen efter julhelgen, med all mat man proppar i sig då. Jag vet, låter som precis alla andra. Men jag måste steppa upp nu verkligen. Kanske inte kör den där "Beach14"- inställningen, utan snarare "sakta men säkert mot en bättre kropp"-stilen, haha. Hur som helst så blir det lunch och sen gym. Men innan dess är det slutspurt på lektionen som gäller. Hare gött. Hej så länge!
 
 

Bookworm no.1

Hola chicos! Ligger för tillfället i min säng som för tillfället står i mitten av mitt rum av no reason at all. Hehe. Tänkte bara kika in och säga god natt innan jag sussar. Plus att jag dessutom tänkte läsa lite ur min bok som jag nu läser, The Fault In Our Stars. Bra bok! But now my lovely readers, its sleepytime. God Natt på er!
 
 

Ja, jag vill leva, jag vill dö på Sööööööder...

Hey all! Helg! Fick idag sova ut ordentligt, vilket var riktigt skönt. Igår hade jag, tillsammans med Elin, en kul kväll. Vi var nämligen och så bandypremiären på Nya Söderstadion, Hammarby mot Sandviken. Tråkigt nog vann Sandviken, men vi hade bra ändå. Satt och sjöng med till alla ramsor, gjorde remix på dem och pekade ut allt som kunde vara roligt, vilket enligt oss var allt, haha. Idag blir det dock chilldag. Får middagsgäster ikväll så min uppgift är att städa rummet och plugga. Vanlig lördag med andra ord. Men ska man få något gjort kan man inte sitta och skriva inlägg hela dan, så måste dra. Kram.




Dead I'm telling you...

Wohooo! Äntligen klar med min litteraturanalys. Jag säger bara det: Det tar tid att skriva ett mästerverk som handlar om ett mästerverk. Nu. Är jag heeelt slut. Det har varit en lååååång dag. Med firande av pappa, skoldag fylld med lååånga, tråååkiga lektioner, barnpassning av två små skrikande barn och sist fem timmars uppsatsskrivande, så är jag nu död. Tackar gud att jag har sovmorgon imorn med en chilllektion som min skoldag. Snart är det helg. Nu är det natt. Sov gott på er alla, nu ska jag låta mina tunga ögonlock och värkande nacke få vila.
 
Hej egobild.
 

Grattis pappsen!

 

Inte min dag!

Seriously NOT my day today! Vill ni höra? Inte! Här kommer det iaf... Imorse, missade bussen- SL har visst ändrat på tidtabellen så att bussen nu går tre minuter tidigare än innan. Kommer till skolan halkar och vrickar till foten :( Sen var det något emellan som jag nu inte kommer ihåg, hehe. Och sist, nu... Skulle ner till bussen för att bege mig mot kyrkan, halkar- igen. Landar denna gång på en mindre rolig planyta, nämligen geggig lera. Mmmmmysigt! Så nu är jag påväg till kyrkan med vad som känns som en geggig blöja vid baken. Inte speciellt roligt. Hoppas ni mina kära läsare har haft en bättre dag. Kram. 



Skoldag eller shoppingdag?!?

Tjääääna! Ida här, tillbaka i sin vardagliga rutin. Hade första dagen av vårterminen(sista freaking terminen innan studenten). Efter lite sovmorgon bar det av in mot stan med min termos i hand och nya hörlurarna på huvet(hade ingen bok att läsa). En lektion. Lunch med tjejorna. Sen bar det av mot Solna för min del, för att köpa jacka. Hade sett en innan som jag gillade på New Yorker som jag nu har köpt. Och när man ändå var där slank jag in på Gina Tricot för att kolla om de hade några jeans. Det blev att jag kom ut med en cardigan istället. Haha. Snacka om pain in the wallet. Jag som skulle vara sparsam denna månad! Haha. Därefter bar det av mot fältöversten för att köpa en specifik bok som typ bara fanns där, nämligen The Fault In Our Stars. Ska tydligen vara sjukt bra. Nu sitter jag däremot på tuben påväg hem. Hem för att poppa popcorn. Hem för att se på TEEN WOLF! Oh yeah! Finally, it's time! Så taggad! Nej, nu ska jag avrunda. Hare gött på er tills vidare! Kram.
 
Gammal bild i repris
 

Hahahaha, Jag måste skaffa ett liv...

Hey you guys! Gick precis in på fb och såg att elin hade taggat mig som en kommentar till denna bild nedanför. Haha, Of course my daaarling! Teen Wolf is back in 12 hours! Haha! Är så taggad! Det roliga är att när Elin var hemma hos mig härom dan så frågade jag henne: "Vet du vad som händer på Tisdag- förutom att skolan börjar?" Jag fick en suck, och sedan svaret: "Teen Wolf börjar igen. Hur kan man inte veta det när man har dig som vän!" Haha, okej, riktigt så sa hon det inte, men det var som en outtalad mening. Angående ämnet carzy fangirl... Jag läste klart näst sista tmi-boken idag. Satt och läste inatt tills mina ögon inte klarade av mer. Cried like a baby! As we speak. Kan inte vänta tills den sista boken kommer ut om typ fem månader. Kommer dö av all väntan! Eller bara distrahera mig själv med ett gäng andra böcker. Så typiskt mig!
 
 

Off to the countryside

God dagens på er alla! Tänkte snabbt slänga upp ett inlägg innan min dag börjar, och det bär av mot Saltarö. Ska bli så skönt att komma ut på landet. Få chilla utan behov av dator, träffa Katta och bara ha det skönt med la familia. Kommer hem imorn igen så min frånvaro varar inte länge. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog lägga upp något från mobilen om jag blir uttråkad. Nej, nu måste jag packa klart hörrö ni. Farwell my loved ones! 
 
 

A day with a friend

Hola mi amigos! Idag har jag spenderat dagen med ingen mindre än Elin Tempest Tengelin. Vi har chillat. Vi har bakat. Och sist men inte minst- Vi har varit på Nya Söderstadion(aka Tele2 arena) och åkt skridskor. Det var sjukt mycket människor där, och till min glädje var alla Hammarbyare verkade det som. Såg bara bajenmärken överallt. Anyhow, vi hade en rolig upplevelse som man kommer minnas ett tag. 
Nu sitter man dock här hemma igen med huvudet nere i boken som vanligt, haha. Hare bra!


Music in the night

Tja! Tänkte dela med mig lite av den musiken som jag sitter och lyssnar på. Brett utbud men bra sound. Enjoy!
 
 
  
 

2014

 

RSS 2.0