Vill ha mer skola!

Okej. Nu. Vill. Jag. Tillbaks. Till. Skolan. That's right! Vill till skolan och mitt gäng. Är trött på att inte vara i skolan. Visst, allt plugg kan slänga sig i väggen. Men jag vill tillbaks till det normala. Men även om jag har skoldag imorn, så är det den enda normala skoldan denna vecka. För på onsdag har jag mösspåtagning, på torsdag är det ju 1 Maj och på fredag är jag ledig som vanligt. Alla är avundsjuka på mig, men JAG VILL HA MER SKOLA!!! 
 
 

Kom hem med sjukdom :( *Suck*

Hej allesammans! Förlåt att jag har dissat bloggen denna vecka. Men sen jag kom hem i måndags morse så har jag hunnit med tre saker. Gå och se Bajen spela fotboll, vara sjuk och idag besöka sjukhus där de mer eller mindre konstaterade att jag har blivit smittad av salmonella. Jupps. Jääättekuuul nu när allt roligt händer som man tyvärr missar. Men, förhoppningsvis är det värsta över, har bara ont i magen och lite diareé... Hoppas det går över snabbt. Kommer snart lägga upp lite bilder från Thailand... Är inte på humör just nu. Men ni får hålla ut. Kram tills vidare

Hejdå Sverige!

Nu åker jag! Kommer under kommande två veckor blogga på min reseblogg :D
 
 

Vad vore livet utan vänskap

Hej alla goa och glada! Idag har varit en kul dag och kvällen har varit en toppenkväll. Kan det bli bättre? Har spenderat mina senaste timmar i Vårfrukyrkan där vi SKUFFare har hängt med Brännkyrkas ungdomsgrupp. Megakul... Speciellt nu när jag har blivit riktigt bra vänner med några av dessa härliga personer. No more said;) Vi hade det iaf hur kul som helst och fick supergoda cupcakes som ni kan se på bilden nedan... Mmmm, Nutella ;D Nu tänkte jag sussa. Imorn är jag ledig, så får se vad som hitts på. Kram och God Natt allesammans!



RSS 2.0