When I see the future me, I see a girl that has traveled the world only to end up in a apartment in New York with that special one


In my dreams

OMG! Har precis sett filmen LOL... Jag skämtar inte... Efter att jag har gift mig med Josh Hutcherson... om vi nå.gon.sin. gör slut ska jag f*n ta och gifta mig med Douglas Booth, killen som spelar Kyle i filmen. Daaamn he is hot! Britisk dessutom (vem hade kunnat ana ;P)!!! Hela filmen satt jag och typ dog över hans skönhet... Haha, snacka om att överdriva fast ändå inte. Seriöööst!!!
 

we♥it

Hey guys! Hörni, jag har ju typ som en profil på en sida som heter we♥it som jag får många av mina bilder ifrån. La till den bland mina länkar om ni skulle vilja checka in. Annars har ni även länken HÄR. Kramis♥
 

Sunday morning... The ultimate chillmoment

Moooorning! Känner mig duktig som gick upp före tolv idag, haha, faktiskt. Annars, ja ska väl börja med att hasa upp mig till köket för lite frukost. På dagens agenda står handboll som dagens huvudaktivitet. Men annars är agendan ganska tom. Funderade på om man skulle ta sig en sväng in till stan först. Får se... Men nu börjar min mage kurra så ska nog se till att få något i magen. Bye!
 

Live love Laugh

LOOOOOV ! ! !  ÄNTLIGEN ! ! ! Gårdagen kunde inte slutat bättre än vad den gjorde. Chinamat framför Xfactor, fortsatt med chinapuffar framför VD (haha, kände att jag gav kvällen ett viss tema)... Jag kunde inte gett lovet en bättre början.
Idag har det än så länge varit sovmorgon och chill framför datan. Men lite senare tänkte jag dra med killarna (pappa & fredde, mamma är i Barcelona) på lite bowling. Vill verkligen komma ut och göra något så lyckades övertyga pappa, hehe. Så det ser jag fram emot. 
Annars har man inte så mycket planerat inför lovet. Ska börja träna med kusinvitamin, har en bunt plugg som måste göras, på måndag är det sista bajenmatchen... Annars så är shemat ganska tomt. Well, de kallar ju det inte lov för att man ska stressa ihjäl sig som vissa andra gör... Nej,ser fram emot den här veckan då jag får ta det ganska lungt... Kan behövas. Kram
 

Snart looooooov!!!


To do #16


Happy Halloween

Hay guys! Sitter på en av veckans sista lektioner och om några få timmar har jag lov! Wihoooo! Btw, det är ju Halloween idag. Trist nog har man ingen maskerad eller fest att gå på:( Hade varit kul. Men, men... Får väl hitte på något annat. Frågan är bara vad, oh, jag vet... Jag går hem direkt efter skolan och kollar på VD!!! Haha, typiskt mig. Men måste sluta nu... Bey!
 

Good night

Hallou bloggen! Har typ inte bloggat på hela veckan... Katastrof, nej inte direkt va! Hörni, ikväll föll säsongens första snö. Vackert, vackert. Och imorn är det sista dan innan höstlov, tack och lov. Kommer verkligen i rättan tid för mig. Mådde inte speciellt bra(psykiskt) när jag kom hem igår, så jag känner att jag behöver lite ledighet. Men nu tänkte jag sussa, bloggar mer imorn... Natti natt!
 

Monday morning

God morgon allesammans! Måndag, början på sista veckan innan höstlov... Yay! Vanlig skoldag idag då, kanskae drar med elus in till stan efter(skulle inte förvåna mig). Annars då... Bajen förlorade igår:( Med endast ett mål dessutom. Surt. Men hörni, jag måste börja fixa mig nu, så ha en bra dag. Kramis
 

Helg.

Hey you guys! Hörni, jag berättade ju att jag skulle till tekniska museet i fredags. Gissa vad vi fick göra där!? Spela in en nyhetssändning. Dat var ascoolt, jag och elus fick vara nyhetsankrare, superkul. Inte nog med det, det sändes senare på kvällen på TV... Okej då, öppna kanalen som ingen ser på, men ändå. Haha, det var iaf kul. Om ni vill de programmet så finns den HÄR. Gårdagen då, den bestod av lång sovmorgon, chilldag och resturangbesök. Idag är det matchdag då bajen möter "något lag" i handboll. Ska bli najs och se. Med dessa ord tänkte jag nu avsluta, så See you!
 
Kolla vilket fint collage jag har satt ihop för min omslagsbild på fb;D

Me and ma guuurl ;D

Blider tagna i skolan idag. Se så ljust vi kan stråla av lycka även fast våra liv
är så frustrerande, ja, jag menar kemin, haha


Now is the perfect time


Hello beautiful, you like to read my text?

Halloj! Trött och nästäppt sitter jag här i mitt rum och pluggar inför morgondagens prov i elektricitet, fysik. Orkar inte. Satt ju hela kvällen igår och försökte mig på kemin, utan framgångar. Det här är iaf en aning verklighetstroget och mer intressant. Imorn bär det av mot tekniska museet där första lektionen ska hållas. Kul, kul... Det ser vi fram emot. Nej ni, back to the physical book, See you next time my loves
 

Min kemi-kurs... för er som orkar läsa;)

Hej på er! Hörni är en aning trött på kemin som jag nu pluggat i tre timmar utan att fatta någonting. Så istället tänkte jag berätta min syn på denna kemi-kurs som jag nu läser. Se kursen som en väg mot destinationen betygsättning. Du vet på ett ungefär vart det ligger men behöver en karta(i mitt fall en bok) för att ta sig dit. Men istället så har vi bara användning av en gps som ingen av medpassagerarna förstår. Så de stannar på vägen och frågar någon om hjälp. Det människorna de möter beskriver är enbart omvägar, men det vet ju inte de som åker i bilen, så de tar den omvägen. Sedan kommer de till en korsning. De vet inte vilket håll de ska ta men chansar på vänster. Synd nog var det fel, vilket de märker efter en stund och återvänder för att ta höger istället. När de har åkt en bit verkar de vara på rätt spår. Då uppstår en ny korsning, de åker fel igen. Detta upprepas ett antal gånger tills dem till slut hittar tillbaks till huvud leden som de skule följa från början. Samma process pågår om och om igen tills bilpassagerarna tröttnar och vänder tillbaks därifrån de kom. Om ni orkat läsa hela den historien vet ni ungefär hu jag känner just nu. Jag vill bara återvända och aldrig höra talas om något inom kemi igen. 
 

So typical me-quote, hihi


Tanke.

Hallojsan! Hörni, har funderat på en sak. Ni vet när man typ ska visa något för någon och även fast det fungerade för bara ett kort ögonblick sen så vill den inte funka. Vad beror det igentligen på?! Har ungefär samma feeling nu när jag sitter och pluggar. Vanligtvis är det så att varje gång jag sitter vida datan i ett mörkt ostädat rum ska ens föräldrar komma in och komma med olika kommentarer. Men nu när jag är en duktig liten flicka som vill visa för sina föräldrar att man pluggar, då hör man dem utanför dörren... men de kommer inte in. Snacka om att de bara ser min negativa sida. Ville bara snabbt ta upp denna fundering, men borde antagligen fortsätta med pluggandet. Kram 
 

Relaxed

Hello! Sitter nu här med te och läxa i mitt nystädade rum och känner mig så sjukt avslappnad efter en lyckad skoldag som varit lugn men rolig. Hör regnet falla utanför fönstret och njuter av stillheten. Men nu kom tyvärr kära lillebror hem och bröt det lugnet. Antar att jag inte kan stanna i min avslappnade bubbla för alltid.
 

Sexhundratre dagar till studenten, haha

Monday! Veckans vanligtvis jobbigaste dag, men med tanke på att jag har värsta sovmorgonen och bara en lektion så blir det för mig, en av de skönaste. Sitter hur som helst med Elus på tekniken och pluggar matriallära. Vi har precis räknat våra dagar till studenten... Sexhundratre f*cking dagar kvar! Haha! Längtar! Ska fortsätta plugga nu, Bye!
 
Treorna i skolan hade mössprovning idag, så vi fick
också testa... Visst passar de oss;D

Be wild, be free, be the person you want to be

 

12.10.12

Hejsan! För det första... OMG, vad första VD-avsnittet var bra!!!...För det andra... Stort grattis till min älskling Josh Hutcherson som fyller 20år idag! Haha... vet att typ ingen bryr sig, men ändå;D Dagen har väl flytit på som vanligt  hade(som vanligt) värsta konversationen på entreprenörskapen med mitt företag(Elus, Hanna & Isabelle) om vår produkt. Haha, jisses, trodde jag skulle dö av skratt!. Även fast vi "bråkar" så finns alltid de interna skämten där, if you know what I mean;D Men hörni tänkte slå på en film nu, so bye!
 

God Natt!

Hej på er! Avslutar dagen med en gammal bild och trötta ögon. Imorgon när jag vaknar har säsongens första VD-avsnitt släppts, så då är det VD-time som gäller;D God natt på er alla!
 
 

Need a job!

Hellu! Hörni, jag har funderat över en grej. Jag måste skaffa ett jobb. Typ helgjobb eller nåt. De flesta av mina vänner har ett och det känns som om jag är den där människan som spenderar sin tid åt... Vad?! Vad spenderar jag all min fritid åt? Böcker? Datan!? Jag måste ändra på det. Tänkte samla mitt mod jag har och gå ut och söka lite jobb, dela ut mitt CV eller vad man nu gör. Känner mig så meningslös annars. Men ni får gärna komma med tips ni som har jobb eller så. Är ju inte direkt proffs när det kommer till arbetslivet:P
 

S J U K :'(

Halli hallå! Sjuklingen som bloggar från sängen, det är jag det, haha. Hemma från skolan idag pga min eländiga förkylning. Har typ inget att göra än att hitte på nya saker att göra på datan. Har tex uppdaterat mitt CV lite grann. Annars har man inte mycket nytt att komma med. Så med det lilla tråkiga sagt så säger jag nu adjö!
 

To do #15


Think positiv. Always.

Hey guys! Har varit en ganska skön dag idag, även fast jag fick gå tre gånger så lång skoldag som vanligt. Men mässan, eller kickoffen som dom kallade den, var chill. Åkte till skolan för vanligt schema, dock i lugn takt, vilket var skönt. Såg bajen nu på kvällen, som krossade Degerfors med 4-2. Härligt med vinst! Känner inte så mycket för att skriva så ska försöka ägna min sista vakna tid åt matten som jag har prov i imorn:P God natt på er, Sov Gott!
 

New week!

Good morning! Jaha, då var det måndag igen då. Och tyvärr har min enda sovmorgon denna vecka "ställts in" pga att vi ska till UF mässan :P Skulle vara taggad om det var eftermiddagen vi skulle gått på, men neeeeej då... Vi går på förmiddan så att alla som har sovmorgon, dvs halva klassen, måste gå upp tidigt. Gah, aja, bara att sätta in sig i situationen. Men nu måsta jag fixa mig iordning. Kram på er, ha en bra dag!
 

The color of autumn


Punkt.Punkt.Punkt

Hey guys! Har helt glömt bort att blogga i veckan. Antar att skolan kommit i vägen. Fredag nudå. Har inte en aning om vad som händer i helgen, har inte något planerat, så får se vad som händer. Börjar snart en låååång fysiklektion, så måste dra, ville bara checka in och säga att jag lever, hehe. Kramis!
 

Oppa Bajen Style

Hey all! Ledig dag nr2. Precis som igår, uttråkad. Har ägnat dagen än så länge åt revolt, läxor, tv, lite data osv. Ska bli skönt att komma tillbaks till skolan imorn, känner att jag behöver lite normalitet. Igår förresten... 1-0 till Bajen, och stunden delade jag med både Katta (från landet) och Elin (T). Najs, najs! Nej, nu börjar jag känna mig en aning seg i huvet, måste komma ut. Bye!
 

Varför blir man kär i dem man har minst chans att få, haha!

Hahaha, är ni förvånade när jag säger att jag har skaffat mig en ny celebirty crush på... Josh Hutcherson, killen som spelar Peeta Melark i Hungerspelen. Haha, om jag känner mig själv rätt är det bara tillfälligt men han är ju bara såååå söööt! Asså, det är stört! Sitter och skrattar åt mig själv hur typiskt mig det här är. Det är nästan sorgligt ;P Men jag kan inte hjälpa det för han är såååå fiiiin, haha
 

Hackig men intressant vlogg

 

A new month already!?


RSS 2.0