Back to normal

Jahapp! Har man haft en lååång dag hemma, helt ensam. Behövdes. Känner mig redan bättre, och är ganska övertygad att jag inte skulle ha gjort det om jag hade gått till skolan idag. Dock tror jag nog att jag ska gå imorn. Viktigt möte, roliga lektioner, samt en kareokekväll som väntar morgondagen. Så jag antar att det bara är för mig att gå och lägga mig och drömma söta drömmar nu om jag ska orka imorn. But first... Lite läsning, haha(så typiskt mig) Kram och God Natt allesammans
 
Man saknar sommaren lite nu då det börjar bli mörkt och kallt... Här sitter man sista lägerkvällen i Åre.
 

To do #18

 

Sick of being sick

Hej kära bloggläsare! Känner att jag alldrig tar mig tid till er längre... Har fullt schema hela tiden. I helgen t.ex... Gymnasiemässan. Hur ska jag sammanfatta dessa tre dagar. Fysiskt utmattande, då det bokstavligt talat kändes som att någon hade sandpapprat min hals, fyllt mitt huvud med deg och bytt ut mina fötter mot tegelstenar med blåmärken, haha. Men för övrigt var det huuuuuur kul som helst att stå och vara intensivt social tillsammans med ett gäng superhärliga människor som under dessa dagar har blivit mina vänner, samtidigt som man blir mer lärorik kring marknadsföring och ett gäng andra färdigheter. Så det var tre lyckade dagar kort sagt.
I lördags var jag ju även på bio och såg Catching fire. Så sjuuukt kul att se den äntligen!!! Men jag måste erkänna att jag inte direkt fick den där wow-känslan när jag såg den, eftersom jag läst boken, varav filmen var ovanligt tydligt baserad på den, så blev man inte direkt överraskad eller förvånad, bortsett från en del scener. Men den VAR bra! Det var den, kanske bara hade lite för höga förhoppningar : /  
 
Nu däremot sitte jag likt en zombie. Mitt huvud känns återigen som den är fylld med deg, likaså med övriga kroppen. Näsan är fylld med icke trevligt innehåll. Rösten är helt hes. Och mina ögon är nonstop irriterade och svider. Sov typ fyra timmar när jag kom hem ifrån skolan. Helt slut... efter en timmes skoldag. Tragiskt. Kommer antagligen stanna hemma imorn. Yay, slipper jag redovisning! Nej, skämta bara... Känner verkligen att jag måste ta en dag att bara ta det lugnt... Går på högvarv hela tiden, och man märker ju resultatet... Får sätta mig med min Mortal Instruments-bok & en kopp te och låtsas att jag befinner mig i NY och jagar demoner, haha. Det är verkligen det jag älskar med böcker(som jag älskar, haha). Hoppas ni iaf fortsätter leva livet med bra humör och positiv inställning. Hare bra! Kram
 
Två glada tjejor på Gymnasiemässan   PS. Ser ni mitt korta hår :O ;D
 

Wihoooo, vilken rolig dag detta kommer bli

God morgon världen! Idag är det dags. Gymnasiemässan. Så sjukt taggad! Kommer bli aå kul. Och ja, jag måste fixa mig nu, ville bara dela min glädje, haha. Kram & hej!

Awesome vecka

Tjena Tjena! Sitter i skolan på en smashed-up-lektion där alla gör olika saker(bygger sina pepparkakshus, gör läxor, kollar på annat på intrenet, osv.) till ljudet av julmusik i bakgrunden. Haha. Det är DCC det. Att bero på det... Nu på torsdag drar ju gymnasiemässan igång, och kommer hålla på fram till lördag. Så om ni besöker den, besök min skolas bås- Design & Construction College, för jag kommer stå där från morgon till kväll alla dagar. Det kommer bli så awesome, är så taggad! Sen på lördag kväll avslutar jag dessa "jobb-dagar" med att gå och se Hunger Games- Catching fire tillsammans med Jossan, Petra och Bella. DET kommer också bli totalt AWESOME! Haha... Älskar den här veckan!
 
 

What a day!

Hej på er! Fattar inte att man inte hinner (*host* orkar) blogga längre. Nej, men det känns som att man gör så sjukt mycket annat. Och om man inte har något att göra så har man ändå något att göra, haha. Som nu t.ex. då jag är HEEELT nerkärad i en ny serie. Teen wolf. Så sjukt bra, eller ja, den är helt enkelt så typisk mig. Haha. 
Anyway. Sitter på tuben nu påväg hem. Gjorde värsta missen att jag gick på Skarpnäcktåget istället för Farsta Strand och hamnade i Kärrtorp innan jag insåg mitt misstag. Haha. Har haft kortdag i skolan, följt av en väldigt stel lunch tillsammans med några klasskompisar(ingen från mitt vanliga gäng hade lektioner idag). Varav jag efter det gav mig av mot stan för att köpa ett par vantar jag tidigare sett. De var slut. När jag frågade expediten om de skulle få in fler svarade hon mig:"Nej, jag tror inte det. Det är ju snart vår." Whuuut!? Det är inte ens vinter än!!! Helt galet svar. Hur som helst är jag snart framme i Farsta. Kram på er alla och ha en fortsatt trevlig dag! 


Time gives us the moments. We are the one who creates the memories.

Shit pommesfritt! Är det redan Fredag! Herre jesus! Det är ju första November! Jiiiisses vad tiden går snabbt!
Att höstlovet har gått så fort kan jag bara inte förstå. Visst jag har varit konstant upptagen med massvis av kul som jag inte kan beskriva hur sjuukt kul det egentligen har varit. Ta HP-marathonet som exempel. Man måste ha varit där för att förstå den lyckan. Men om jag gere er en bild kanske ni läsare förstår. OM MAN INTE ÄR SÅ INVOLVERAD I HARRY POTTER KAN DU LÄSA VIDARE., HAHA
 
Vi hade pyntat alla lokalerna vi skulle vara i med uggleballonger, HP-tavlor(tex Missnöjda Myrtle på toaletten, haha) och elevhemsbanderoller. Vi hade fixat HP-inpirerad mat, som tex våran egengjorda pumpajuice, som var supergod. Alla var utklädda och hade varsin stav, hatt och pin från det elevhem de hade blivit tilldelade. Sen under filmerna, haha... Det är nu det roliga händer. När de i filmen slängde/övade på trollformler, tog alla tittande upp sina trollstavar, och sa trollformeln tillsammans som riktiga Potterheads, haha. Dessutom kunde vi inte sluta dra torra ordvitsar och HP-skämt. Det var toppen att "geekieghet", haha, så AWESOME!
 
Och vi går vidare, haha. I onsdags var det cityhäng med kusinvitamin. Supermysigt och superkul, som alltid:) Kvällen. Ja, vad säger man om den? PARTY kanske är ett bra ordval. Fest fram till halv tre då jag satte mig i Ariellas soffa och somnade, haha. Igår var det hemgång och biljettköp av CATCHING FIRE som gällde. Woop Woop säger jag bara. Blir att se den med Jossan, Isabelle och Petra. Ska bli så awesome!
 
Japp, det var mitt lov- än så länge. Ikväll bär det antagligen av till kyrkogårdar för tysta stunder av minnen, om man säger så, då det är All Helgona-helgen. Well, ska fortsätta städa mitt rum nu innan mamma kommer ner och blir sur för att jag sitter här framfördatorn. Kram på er alla. 
 
 


RSS 2.0