Dag 20 – Den här månaden

...Har väl varit en ganska "basic månad" för mig. Mycket skola... Mycket tid med kompisar... Umgåtts med familjen... Lite kyrka... Lite shopping... Mycket skratt. Typ! Nej, men mest skola & hängt med vänner är väl det jag har gjort. Har inte funnit kärleken denna månad heller, eller vunnit på lotto heller för den delen:/ Men har hela tiden räknat dagarna som är kvar tills julovet börjar då det bara kommer bli KUL, KUL, KUL!


Min vackra ring är återfunnen efter ett halvårs letande!!!


Dag 19 - Detta ångrar jag

Tja Hörni! Tänkte börja med dessa 30 dagar igen som jag gjorde i våras... Men eftersom jag slutade mitt i så tänkte jag fortsätta där jag slutade... Vid DAG 19.

Jag har inte direkt något jag ångrar. Iaf, ingen stor händelse... Utan det jag ångrar är typ något dumt eller idiotiskt som jag sagt eller gjort vid någon konversation någon gång... Men inget stort livsavgörande val. Som man brukar säga... Take A Chance And Never Lock Back.

59477_427499656491_770571491_5021534_7304_n_large


Läxgöra efter skolan;P

Hej hopp! Har precis slutat men sitter kvar i skolans datsal tillsammans med Elin och gör engelskan som ska lämnas in imorn. Dan har väl varit ok, fast att man kom hit nästan helt i onödan imorse för att skriva på ett papper som tog 2 min att göra:( Well... mäste fortsätta med läxan. Har precis klagat på att Elin ska sluta blogga, så gör jag det själv... Haha. Men jag bloggar mer när jag kommer hem ;)


Tumblr_lvbz7ipio81r69ar4o1_500_large


Bild från lördagens pepparkaksbak


Dream it. Wish it. Do it.


Måste. Orka. Plugga. Måste. Motstå. Internet

Tjinixen! Sitter och pluggar fysik inför Torsdag då vi har prov:P Fick för drygt en timma sen reda på att lärarna har slänget in ett extra pass imorn. Asåå, jag orkar inte gå up tidigare! Men tyvär måste jag... Vet däremot att typ halva klassen kommer skolka eller "skolka". Well, ska ta och fortsätta med fysiken... hur tråkigt det än må vara:/

312644_192414937499715_100001936308508_454774_812325401_n_large_large


I D I O T ! ! !

Hej! Asså shit vilken idiot jag är asså... Eftersom det är första advent idag så är det ju lite firande och så i kyrkan, så vi i ungdomsgruppen ska hjälpa till lite. Så jag gick upp tidigt imors som planerat, men min hjärna var fortfarande på stand-by så jag gick ner till bussen... en  timma tidigare än jag egentligen skulle gått ner, men det vet ju inte jag. Så när jag kommer ner dit så kommer det ingen buss... Jag antar då att den antingen är sen eller så har jag precis missat den. Så jag bestämmer mig för att vänta tills nästa buss kommer. Så jag sitter där och sjunger lite för mig själv och spelar lite spel. Tills jag efter en kvart går och kollar på tidtabellen... Första bussen kommer om en kvart och det är inte ens den bussen jag ska ta. Så jag börjar skratta för mig själv och ger mig själv en idiot-stämpel! Asså dem få människorna som gick förbi mig där nere måste nog också gett mig en! I D I O T ! ! !


Tråkigt i skolan

Tjena mors! Har rast och jag & Elin har inget att göra... Så vi sitter här och tar massa flumbilder;D Men nu börjar vi igen, så måste dra! Bye!


Nobody´s perfect

Vi tjejer , Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder. Vi läser på schampo flaskan i duschen. Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den. Vi trycker på dörren fast att det står dra. Vi säger va? fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våran frisyr. Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 10 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre. Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover. Kopiera detta om du känner igen dig

Får se om jag får nåt napp i kärlek♥

Tumblr_lv2r54dlht1r6d8amo1_400_large


Svar på kommentar

Fraj om I´m Great in bed, I can sleep for days:

Spännande, vad för jobb? :)

Svar: Hej! Jo, jag håller på att få ett jobb som barnflicka på Enskede Värdshus, under tiden som de har deras julbord:)


Fem sjukt snygga killar som vet hur man sjunger... One Direction


I choose to live life, though I sometimes doesn´t like the situation

Hej Hopp på er alla! Ida här! Hörni, ni har säkert lagt märke det lilla inlägget här nedanför... Vill bara säga att det var lilla busiga Elin som hade lite roligt med min iPod tidigare. Men jag bjussar lite och låter det stå kvar.

Annars har väl dagen varit ok. Fick lite dålig start påväg till skolan men det blev bättre när jag väl kom dit.Inget speciellt annars ikväll, förutom svenskan som jag hade tänkt göra klar. Men jag tror det vara allt för dagen... Kankse(antagligen) bloggar mer senare^^'


Elinswensson.blogg.se

Elin är bäst smartast coolast snyggast underbarast på hela denna jord!!!


I´m Great in bed, I can sleep for days

Halloj! Ligger för tillfällrt ihopkurad i sängen med täcke och filtar omkring mig redo att sova. Är så sjuuukt trött asså! Har tidigare idag varit på jobbintervjuv. Det gick bra oc jag tror jag har ett jobb på G. Kul tycker jag! Annars så händer väl inte så mycket... Lite läxor att göra men inte speciellt mänga. Nä, nu vill mina ögonlock inte längre vara öppna, såjag tar och sussar lite.

Tumblr_lukq0rx8lf1r0csilo1_500_large


I´ve got lots of dreams, I just need them to come true

Tja! Sitter i skolans datsal med Elin, Isabelle & Wille, och gör svenska. Mysigt. Ska snart käka lunch, e sk*thungrig. Sen i eftermiddag har jag ju min jobbintervjuv... Jag är så sjuuukt neväs asså, ni skulle bara veta. Aja, time to go.

Tumblr_luhvznlgwo1qiwlugo1_500_large


Smile, you are beautiful


HaHa, Malin var här och vi hade lite kul... Tänk er att vi gör precis som texten säger;D Snacka om att vara reatard!



When U and I are togheter... We´re not normal! ♥


My thaughts


I´m a thinker, not A talker

Hej alla söta läsare! Äntligen fredag! Tyvär, som jag skrev tidigare, så går det inte att se nya VD-avsnitt, som vanligtvis är min fredagsrutin... Men jag får väl hitte på något annat. Så vad ska ni göra i helgen då? Själv ska man besöka min förra skolas öppna hus med Hilda, sitta barnvakt åt Maya & Sigge och ha styrelsemöte i kyrkan. Fullt upp. Well, nu ska jag ta och slappa lite. Bloggar mer senare... Bye!

Tumblr_lsz4o7yv9j1qbh9q8o1_500_large


No more VD until next year! Buhuhuuu!!! :(

NOOOOOOOOO! Det blir inge mer VD förns 5 jan. Då är inte jag ens hemma:( Buhuuu! Livet går under!!!

Tumblr_l9rm9ezmwu1qdz3mzo1_r1_500_large


En helt vanlig situation i min klass;)

Tjenare!!! Sitter i skolan och lyssnar på Ludde som snackar om sin nya blogg som vi tjejer har hjälpt honom att skapa. Hehe... Checka in den vet ja http://ludwigollig.blogg.se ;D

 


The life I really want to live only exists in my daydreams

Tjaaa! Känner inte så mycket för att blogga. Känns som att mitt liv har hamnat lite snett för tillfället. Det går inte bra i skolan, mina vardagsrutiner vill inte gå som de ska. Jag är inte den människan som vanligtvis deppar över livet, men idag är en dag då jag bara vill försvinna:/


63a179c2jw1dluqla3knuj_large


Gone shopping

Hej! Asså, ligger för tillfället i sängen eftersom mina fötter är bokstavligt talat döda efter en liten shoppingtur inne i stan. Jag köpte leggings, hon köpte typ jacka och strumpbyxor. Trevligt värre. Jo, sen så tjockade vi i oss en varsin safransbulle, tjocka som vi är, efter att ha gått och stirrat på chockladfontäner, muffins, chokladpraliner mm. Sedan gick vi även snabbt in för att ögonshoppa mössor för tusenlappar, HiHi. Well, måste plugga lite matte. Har inte nämt det tidigare kanske men nu för tiden ser jag mig själv som en F-elev i matte... Inte bra. Måste bättra mig:P Därför måste jag plugga...


Tumblr_lpzw40atr31qanbpyo1_500_large


I can walk a thousand miles to be with you

Tja! Känner att jag idag har varit duktig då jag har gått med mami, papi, Ebba, ove och malin på en liten promenad i stan. Ellar ja, liten var den ju inte direkt men trevlig och kaaallt(!!!). Men vi fick bra motion och roliga minnen. T.ex. så gick vi förbi NK och jag provade en mössa som visade sig kosta 10.000 kr. Sjukt! Aja, stolt är man iaf för att man var med på denna lilla vandring^^


11:11:11 - 11/11/11

Historiskt ögonblick... Och själv sitter man i klassrummet och trååkaar:P
11-11-11_174391932_large

Friends doesn´t let you do stupid things... Alone

Hej Hopp! Dagen började med ett tråkigt utvecklingssamtal som följdes av en träff med Elin. Eftersom jag hade glömt mobben hemma så överaskade jag henne genom att åka till henne. Sen tog vi en sväng till Farsta c för att kolla runt lite och även käka. Det blev bakad potatis på Caféet i Farsta"min gamla prao". Sedan drog vi hem till mig och körde the Sims. Men tyvär dog datorn, men inga ledsna miner för det... Vi satte oss och gjorde roliga dancemooves istället. Men nu har hon åkt hem och jag ska snart bege mig mot kyrkan. Så ja, det var min dag. Tack Elin för att du delade den med mig;)


Vaknar upp och ser en brandorange himmel


And I'm free, free fallin

Hej Hopp, lediga Ida här! Ledig, inte bara för att jag är en snygg singel, utan även för att jag har under de två kommande dagarna ledigt från skolan, bortsett från att jag har utvecklingssamtal imorn bitti. Så awesome! Så iefter utvecklingssamtalet imorn ska jag möta Elin för att visa mig henne mitt fina hem och bjuda på lunch. That will be fun! Men nu måste jag sussa för att orka prata skola med min mentor:P Natti natt!


Picture of the day


Sometimes it feels like life isn´t ment to be fun while it is

Hej allesammans! Sitter och köttar in den matematiska kunskapen om algebra i mitt huvud. Den fanns där innan men under lovet har det matematiska tänkandet, jag vet inte, försvunnit lite, så sitter nu här och pluggar, för imorn är det helvetes prov:P Ingen rolig framtidssyn direkt:/ Nä, måste fortsätta plugga, innan jag går och lägger mig... Wish my ggod luck for tomorrow;)

377877_295722343779567_224974194187716_1203748_72759157_n_large

 

Back to school

Hejsan svejsan! Sitter nu i skolbänken igen med Elin på min högra sida... Vi har för tillfället ingenting att göra då vi har handledning, så det finns inget annat att göra än att göra än att ta webcam-bilder. Här nedan är en av alla våra misslyckade bilder.


The end of the höstlovet

Hej! Nu är även detta lov slut... Jisses vad tiden flyger förbi asså, känns som att jag precis har haft sommarlov. Aja, back to school, vilket betyder(good news) back to all schoolfriends;D Yay! Men, ska ta och lägga mig, måste upp tidigt imorn:P Men jag bloggar mer imorn;) Good Night!

1409253872_5_qocd_large


Miss you as much as I love you♥


Ida Oscarsson checkar in hos Linnea

Hello! Sitter hemma hos Linnea med Malin på min hägra sida och gör typ ingenting... Bara slappar;) Ska senare åka med familjen och tända ljus för våra fina änglar med tanke på att det är all helgons helg. Men bloggar senare;)


Smile, and everything will be so much funnier

Tumblr_lo8zn37ear1qmgh4po1_500_large

Tumblr_lq4za3xqgu1qdxftpo1_400_largeTumblr_lgozjd0ioe1qdo2ilo1_400_large
Tumblr_lu06ssj6xd1r52vzwo1_400_large


RSS 2.0