NO. FREAKING. TIME. LEFT.

...Och så var det söndag...och 18 dagar till studenten. KAN TIDEN BARA STÅ STILLA I NÅGON MÅNAD SÅ ATT JAG KAN GÖRA ALLT JAG MÅSTE!!! Nej, nej... Är inte alls stressad eller pressad. Har bara fyra grejer kvar som måste lämnas in, ingen freaking studentklänning, en mottagning att planera... och gissa detta– ETT LIV ATT LEVA OCH NJUTA AV. Shit, vem hade kunnat ana!?! Seriously! Skulle jag få en önsking nu så skulle jag önska att de två kommande veckorna dras ut till två år. Fy fasen va skönt med två år på sig att skriva uppsatser, chilla och ja, ni fattar, leva. Men nope. Två och en halv vecka till arbetslöshet... Juste måste ansöka om det också... *Suck*

 

Allmänt lyckad dag

Wihoo! Måndag kväll, slutet på en lyckad dag. Bra skrivet på Svenska nationella samt vinst med 3-1, varav min hals känns lite som sandpappaer. Haha. Bra insats till mig själv och till Hammarby, både laget och fansen. Ja, det var väl allt. Imorn väntar plugg, prov och mer plugg. Önska mig lycka till. God natt!
 
 

So much plugg

O herre gud vad jag har haft fullt upp denna vecka. Någonting som händer hela tiden och om inte, så måste man sitta vid datorn framför någon uppsats eller liknande. Det är helt sjuuukt hur mycket jag egentligen har som måste bli klart snarast när det kommer till allt plugg. Sista-minuten-uppgifter eller rester eller nationella prov eller... Ja, ni fattar vinken. Jag har sjuuukt mycket plugg. Så det är bara för mig att sätta igång dagens arbete. Tro mig, vill blogga mer, but I don't have the time. Kram tills vidare.
 
 

På vischan

Halli hallå! Sitter för tillfället framför mitt gymnasiearbete, som är dagens prio ett. Har tagit mig från sängen, till stranden, och nu till soffan då det började regna ute. Vill ju inte döda mina dator med vatten, som jag gjorde med min mobil. Får se dock, den kanske klarar sig... Är på lagning för tillfället. Anyhow... Ikväll blir det att se Bajen möta Värnamo, tillsammans med Radingers OCH Elin (kvällen till ära). Ska bli megakul! Ska vi visa lantisarna vad vi storstadsbor går för^^ But, now I need to continue my fine work. Hej tills vidare!
 
Tadaaa... Mitt gfymnasiearbete

Busy living

Hej kompisar! Oj vilka händelserika dagar det har passerat sen jag skrev senaste inlägget i måndags. Tisdag... Var jätteglad över det faktumet att jag skulle få komma tillbaks till skolan. Tror jag är enda personen i Sverige som har kännt den känslan, haha.
I går, onsdag, Valborg, mösspåtagning. Spenderade en timma i skolan för mingel, höra rektorns tal, studentsången och självklart mösspåtagning. Efter detta avslutade vi i klassen det hela med att dela ut klassens-roll-medaljer. Jag blev Klassens mugglare, haha. Efter det blev det lunch och sedan häng i Gallerian där vi letade studentklänningar och åt för första och sista gången Frozen Yogurt, hehe. Det var en dyr glass. SEN drog vi till medis för att fira denna once-in-a-lifetime-experience med resten av Stockholms studenter. Så vi gick runt, helt förvirrade om vilken uteservering vi skulle till och bara hängde runt. Slutade med att jag och Elin mötte upp min kära vän Erik och hans kompis, drog vidare till glassbar och bara hände. Efter detta begav jag och Erik av till Vårfrukyrkan för häng i några timmar. Seeeeen(haha, hände mycket igår) åkte jag till Hökis för häng med mitt kyrkgäng. Efter ytterligare nån halvtimme var det dags att åka till farsta för att möta Elin och Guisella, köpa chips och middag, gå hem till mig och ha flummig filmkväll. Vi såg Catching Fire. Och dääääär hade ni min dag. Tyckte jag ändå höll mig väldigt kort haha. 
Och så idag har jag krigat i laserns anda tillsammans med mina geeks från kyrkan. Ja, vi körde alltså laserdome. MEGAKUL! Segerpizza efter det och obligatoriskt häng i Farsta, haha. Resten av min dag har spenderats i frustration då jag försöker undvika något oundvikligt... Mitt gymnasiearbete. Suck! Orkar inte skriva något som man aldrig blir nöjd med. Ja, jag har fastnat. Men, måste fortsätta på den nu. Så måste dra. Hej så länge!
 
 

RSS 2.0