Inte min dag

Hej! Bara så att ni vet... För tillfället hatar jag mitt liv... Asså vilken morgon jag har haft! Det började med att påväg ner till bussen trampar jag snett och vrickar foten. Sen när jag väl har väntat på bussen i en kvart så åker en buss med texten "ej i trafik" och busschauffören bara vinkar glatt till mig. Jag går i taket. 20 min efter att bussen skulle gått kommer den:P jippey, jag som skulle möta Sanna i Farsta. Det kunde jag glömma. När jag väl kommer till Farsta går tunnelbanan framför ögonen på mig. Som min kära vän Elin skulle sagt... Hata livet!!!


Now is the time when you can wake me up... Cus now is the time when September ends.

Hey! Efter det inlägget jag skrev tidigare idag hände mycket kul i skolan. Asså, jag lovar er... lektionen vi hade efter engelskan(vilket var matte) var G A L E N. Jag vet inte hur mycket jag skrattade åt absolut inget, men jag var inte ensam om det;D HeHe. Annars, har resten av dagen varit ganska seg. I kyrkan var jag så trött, och det blev inte bättre av att vi hade avslappnings-meditation. Jag lovar att jag skulle somna om jag inte kolla runt i rummet på alla andra typ en gång i min. Well, well... Nu är jag hemma så snart ska jag låta mig själv sussa. Såå, ja, det var dagen i sig... Hare bra!

Tumblr_ls828wjuet1qej5tio1_500_large


English lesson

Hej Hopp! Sitter i skolan och har rast egentligen, men är istället inne på datorn;) Engelska är kul!(HeHe ville bara säga det). Annyhow, måste dra... bloggar senare;) See ya ;D

SMILE! ;D

Hello! Har inte så mycket att säga om dagen utom att jag hatar matte, och blev efter matte-lektionen sugen på en donut, så jag drog till Farsta och köpte en;D Annars har väl dagen i sig varit bra... ;D Har inte gjort så mycket annat. Det var i princip allt jag hade att säga för stunden... ;D


Det lönar sig att vänta

OMG!!! Ni ska bara veta hur många gånger jag har gått in och kollat om blogg.se har en egen app... Men nu har den ÄNTLIGEN kommit... Sitter och bloggar från den just nu... Så AWESOME!!! ;D PS. Slänger in en bild från England för att se pm det funkar bra ;)


Cha Cha bloggen... HeHe, jokeing

Hejsan! Ligger i sängen halft död och vill men orkar inte spel The Sims. E för tillfället yr och trött i kroppen, vet inte varför. Gårdagen då, det enda som var kul på det där partyt var seriöst Sannas kompisar(super-roliga människor) som jag hängde med hela kvällen, resten var bara lamt och tråkigt:P Lite synd efter all väntan:P Well, Well, life goes on... See you när jag é på bättre humör.

C3lk9dfd8oxz984rbschliluo1_500_large


I like

Tja! De flesta vet nog vem Mitchel Musso är, om inte så är det han som spelar Oliver Owken i Hannah Montana. Iaf, så spelar han en låt som jag gillar... Lets make this last 4-ever! Så sjukt bra... Lyssna vetja;)


TAAAAAGGAAAAD!!!

OMG! OMG! OMG! IKVÄLL SMÄLLER DET! Reunion party i fryshuset ikväll... Åh, ska få träffa alla polare från språkresan, dansa som jag vet inte vad, lyssna på hemlig gäst(oooh:o) Åhh, kommer bli så KUUUUUUUL!!!


Bästa dagen på länge

Hej allesammans! Skulle egentligen skrivit detta inlägg igår, men däcka när jag kom hem typ. Så här kommer nu inlägget som då alltså var menat att komma upp igår...

Hellu alla läsare! Bästa dagen på länge idag asså. Har sett fram emot dagen hela veckan. Och även fast dagen fick lite motstånd så löste det sig ändå. Hur som helst så har jag haft bra lektioner i skolan med bra förmåner, medans vi på rasten drog och chacka godis(yummie^^). På vägen hem träffade jag mina sötisar från hökarängsskolan som jag inte sett på HELA sommaren, Souvaree & Linn. Yay, vad kul det var att se dem! När jag kom hem var det bara att byta om och dra iväg med pappa för utekväll med pizza och handboll mad alla våra kompisar(Radinger, Birath, Karlosson m.f.). Superkul det var! Tyvär blev det lika i handbollen efter ledning i sista min då Tumba kviterade. Sen, när jag kom hem var det VD(Vampire Diaries) som gällde! SEN däckade jag. Men dagen var underbart bra, asså!




Remember when we were cute little kids... I will always miss that time of life

Bubbles%2ccute%2cgirl%2cnature%2csummer%2cyoung-41725274fc259a2d34561fb34e2020c3_h_large


Ny design♥

YAY! Äntligen har jag skaffat lite ny design... Var så sjuuukt trött på den gamla. Anyway... Det blir kanske endast temporärt eller inte, får se, jag vill nämligen även ha en snygg bild som header. Aja, ny design blev det iaf... Återigen, YAY!!!

This made my day

Hej alla goa och glada läsare! Idag känner jag att jag é lite go å gla(Även fast det är tråkigaste vädret:P). Varför, vet jag inte... Beror väl på massa småsaker som att jag har gjort idag, vilket innebär tex. min roliga läxa, möta min fd. skolkamrat Lilian på tåget, och att propå tåget, jag såg en vagn med mitt namn idag. Yay! Har nämligen ett litet tix att alltid se vad tunnelbane-vagnarna heter^^ Hur som helst... Livet é gött och flyter på som vanligt:D



Trevlig stund i skolan datasal

Hej Hopp! Sitter för tillfället tsm med några sköna kisar från klassen i vår datasal och skriver på våra engelska-uppsatser. Min grupp- Jag & The Elins, ska skriva om byggnaden spaceneedle i Seattle. Nä, nu måste jag återvända till arbetet;) See ya later, Alligater! 

Wake me up when september ends

Sitter ensam i fönstret i mitt rum och känner hur kylan utanför vill tränga sig genom glaset. Tur att det är varmt inne hos mig.


Wish you were here


Love Letters

Hej Hej! Sitter för tillfället och kollar igenom min låda med alla papper jag har samlat på mig, och mitt i allt hittade jag en mapp med alla brev och vykort jag har samlat på mig genom åren(från när jag var ca 8 år^^). Bland dessa brev så hittade man både grattis-kort, krya-på-dig-kort, konfirmations-kort... och även några kärlaksbrev från gamla dar. När jag sen sitter och läser dessa brev(Ja, speciellt kärleks-breven) så kom jag på mig själv att jag grät. Glädje-tårar. Men jag forsatte läsa brev samtitdigt som jag tänkte tillbaks på tiden då allt var så enkelt. Den tiden kommer aldrig komma tillbaks, vilket jag tycker är lite synd och tråkigt:/ Men, men... Lifes go on;)

Tumblr_lrheknqbpr1qh94jyo1_400_large


New sweater


Monki, 300:-


Sometimes, life don't wanna make out the way you want to live

Hej, hej, hemskt mycket hej! 14 September... Vet ni vad det betyder!? Det betyder att jag har namnsdag idag, Ida. Yay for that!
Dock har dagen inte direkt gått speciellt bra. OK, det började med att jag tappade min tallrik med middagsmat jag precis hade fixat över hela golvet... Fick göra ny mat:/ Jag är fyra min tidig till bussen... Nämen ser man på, det är den också:o Jag får reda på att första konfaträffen som skulle vara imorn blev uppskjuten(och jag som hade längtat så):/ När jag ska hem från Kyrkan har någon tagit ena min sko och slängt ut den i regnet(skyst):/ Och sen är det ju kul att man sent på kvällen måste uppmana sin familj om vad det är för dag, istället för att de kommer ihåg den:/
Detta var då precis som en superduperbra namnsdag ska vara(grovt ironisk)... FML!!!

Tbbantakethat-001_165941411_large


Skriver bäst som skriver sist, elr typ nåt sånt...

Hellou my dear friends! Ni som då dagerligen går in på min superduper-unika blogg, har nu märkt att jag inte bloggat nåt i helgen. Anledningen? Det finns många anledningar, t.ex att jag har väntat på att bilder ska dyka upp, men inte gjorde det. Att jag har haft fullt upp. Eller som anledningen att jag idag har spenderat mitt tråkiga liv framför datan för att spela The Sims(3). Yes, men nu skriver jag detta inlägg för att berättaatt jag kommer att skriva lite mer om helgen i ett anat inlägg som jag tänker lägga upp imorn, för nu ska jag sussa. God. Natt.
P.S. Känner mig helt random för tillfället, så texten fick spega mitt humör :P

I min egen lilla bubbla

Hallå allesammans! Ligger för tillfället i sängen och bara chillar. Ibland behöver man en sån stund då man kommer undan all stress och bara chilla.
Skoldagen idag var idag ganska najs. Teknikeleverna från två:an och tre:an hade hittat på roliga aktiviteter, t.ex. Fångarna på DCC... Det var riktigt kul:) Nä, nu vill jag återvända till min lilla bubbla, där jag bara kan slappa, och lyssna på musik. See ya;)
P.S. Lyssna gärna lite på Adeles avslappnande låt Someone like you. 



Kolla vad jag har fått...

Hej Hopp! Kolla vad jag har fått... Tre diplom och en ros... Varför? Jo, för att jag har varit med på Söderledkyrkans ledarutbildningar:D Yay for me! Nu är jag officielt en ungdomsledare, redo att få leda konfirmander, vilket jag även kommer göra med start nästa Torsdag. Så om ni som läser detta som just nu går i åttan, så kan ni komma till Farsta Strand-Kyrkan nästa torsdag(15/9) kl.17-19. Det kommer bli superkul;) Ni kommer nog även se mig i Farsta C på Lördag;) HeHe, mycket kul på gång. Aja, ska nog ta och lägga mig nu... Hörs imorn.



Pictures but no texts




En ensam man på vägen går

Hej! Asså, seriöst... Sitter ensam i mitt klassrum med min grupp för projektet. Vi é f*n de enda från klassen här idag. Resten jobbar hemma(Förutom Sanna som é sjuk:P). Men, men vi är nog klara här, och då blir det lunch nånstans. Sen drar jag hem för att sova. Senare ikväll blir det ungdomsgrupp. Lite sällskap iaf:P Aja, hör av mig när jag fått ett bättre liv... See ya!

Videoinlägg


Hej! Efter en kort skoldag på två timmar, åkte jag till Kungsholmens kyrka för att besöka Roger och Farmors minnesplats. Direkt när jag går i lilla aleén mot minnesplatsen så kommer solen fram. "Hej Roger!" tänkte jag då. Vi  brukar alltid säga att när solen lyser så är Roger med oss:) Väl inne vid minnesplatsen ser jag även en duva sittandes på fontänen, och om jag inte misstar mig hade vi små fåglar med på farmors begravningsannons:) Efter att jag tänt båda ljusen jag hade med mig, satte jag meg bara och njöt av vädret och tänkte på gammla minnen med mina kära. Så skön känsla;) Saknar er♥



Sometimes a break from your routine is the very thing you need

Hola! Ni ska veta att jag hela sommaren gått runt och undrarthur människorna i min nya klass skulle vara när jag bytte skola... Hela sommaren! Vet ni då hur underbart glad man är när man får nya vänner som man efter en vecka känner bättre än vad jag kände mina vänner i min gamla klass efter tre år. Asså, jag é så obeskrivligt glad att ni bara skulle veta;D
Okey, nu är det sagt, dags för lite info från dagen. Jag hade ju ett uppdrag idag. Att fota så mycket som möjligt. självklart failar man;P Men det är nog inte hela världen;) Skoldagen var kort men händelserik. Vi fick uppgiften att i grupp bygga en katapult som ska vara klar på onsdag. Efter skolan drog jag & The Elins(^^) till donken vid slussen. Efter att ha suttit där i nästan två timmar och bara snackat drog vi hem till Elin S. Hon bor i en supersöt liten lägenhet tillsammans med sin vän på Söder. Väl där satt vi och körde bl.a. plump som var nytt för mig(men vann endå). Sen drog man hem och där var dagens roliga del slut, likaså denna text;)


Uppdrag!

Hej svejs! Hörni(!), nu har jag gett mig själv ett uppdrag inför imorn... Jag ska ta så många bilder som möjligt, så att jag kan göra ett bombinlägg med bilder imorn. HeHe, undra vad folk kommer tycka & tänka!? HiHi, roligt... Men redan nu kan jag visa er en utav mina favvisbilder som JAG tog i somras;)


F*ckade knä

Hej! Lite sne för tillfället... Mitt knä har totalt f*ckat ur, den har svullant upp så att jag nu varken kan stå rakt eller böja det ordentligt, utan får ha det i nån sorts mittemellan-position:P Men detta är inget nytt för mig(händer ca en gång om året/vartannat år):P Får väl se till att bara vila knät i några dar då det sen förhoppningsvis går över... Nä nu ska här ses Idol, see ya!

Totalt borta

Hay! Asså, även fast jag har sovit i 12 timmar inatt så är jag HEEELT borta i huvudet. Sitter och chattar med en av mina klasskompisar, och, ah, inveklad historia, men jag är helt borta i huvudet... mobbat! Behöver verkligen en dag som denna då jag bara tänker slappa här hemma... Tänker inte ens ta av mig toflorna. Ja, nu har jag bestämt det... Och hör sen... (;P)

621658-10-1314210490158_large


Bilder från i lördags


Hej Hopp! Här är två bilder på mig och Malin från i Lördags då vi var runt och kollade runt lite på kläder;)


Nu äre fredagsmys...

Halloj! Äntligen Fredag! Jag har nu ÄNTLIGEN tagit mig igenom första skolveckan... levande. Nä, men jag säger bara såhär, min skola äger, och min klass ännu mer, älskar den!
Aja;) Nu till dagen då... Har haft svenskatest(:P), men dagens stora höjdpunkt var nog skolfotot... Trodde jag skulle dö innan, då jag förväntade mig det värsta, men i efterhand tror jag det gick ganska bra;) Efter plugget drog man ju förstås hem, åkte sedan ner med mamma & Fredde för att handla mat. Dagens middag blev en riktig klassiker... Tacos! Så ja, nu har vi precis ätit(é nu proppmätt), vette sjutton vad jag hittar på nu men nåt blir det väl... Tills vidare, See ya!


Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life

Hejsan! Dagen som har gått har varit rolig & intressant, men med en tråkig lektion:P Men ska jag vara ärlig ÄLSKAR jag min skola, mest min klass, alla é så trevliga och snälla:D Och nu har jag ju lärt känna några utav tjejerna lite mer, så idag efter skolan drog fyra av oss i till stan och gick runt och shoppade lite. Det var supermysigt. Sen mötte jag upp mamma och vi drog till Farsta C där jag fick ett par superdupersnygga skor. 399:- på Scorett. Perfekt tills imorn då vi har skolfoto;)


RSS 2.0