The mortal instruments - It makes you smile. It makes you laugh. It makes you fall in love.


Outfit of the day


Live the adventure

Hej Kompisar! En trött men glad tjej sitter nu här och kollar på Awkward. Har haft en helt otrolig helg ute i Stockholms skärgård med S/Y Ellen och dess härliga besättning. Med solen stående högt i skyn och entusiasm och glädje att få båten framåt, har denna helg varit nästan magiskt. Även om det är i princip sista riktiga sommarhelgen kändes det fortfarnade som att man hade sommarlov. Så en lyckad helg alltså.
 
Imorn drar en ny vecka igång som iaf jag kommer ta emot med öppna armar av no reason. Skola som vanligt, och får se till att njuta av sista sommarvärmen innan den försvinner för vintern.
 
Men nu mi amigos, tänkte jag börja förbereda mig inför natten. Så God Natt på er allla
 

Make every moment of your life a moment worth living for♥

Hej kompisar! Sitter här och är överlycklig. Varför? Varför inte, svarar jag. Haha, neeej... Har rotat lite i garderoben och har, med mitt otroliga modeöga, kombinerat ihop en outfit av gamla kläder som är huuur chick och inne som helst. Därför är jag överlycklig, haha ;) Letade från början igenom garderoben för att se vilka kläder som ska med på nästa läger. Yes, ni läste rätt... Jag ska iväg på ett nytt läger, redan imorgon dessutom. Haha, kyrknörd som man är. Men ska man leva livet kan man lika gärna se till att göra något av den. Och att åka ut i Stockholms skärgård och segla med sina vänner tycker jag låter som ett perfekt sätt att leva livet på. 
 
Vet inte om det är outfiten som får mig att bli så "livsglädje-aktig"(fint ord va!?), haha. Anyway, måste jag packa klart innan jag går och sussar inför morgondagens enda lektion och nya äventyr. God natt mina kära läsare!
 
 

New Chapter

Hej och hallå på alla ni som läser detta!:) Är nu hemma från mitt läger, kom hem i lördags. Har inte riktigt orkat blogga, utan bara slappat runt, hängt med familj och vänner, shoppat inför nya läsåret, som btw börjar IDAG! Är hur supertaggad som helst! Det här året kommer bli totalt Awesome! Så jag måste dra mig kort då jag måste gå om ca 10 min. Annyhow... Måste sätta mig nån dag och sammanfatta hela sommaren för er i både text och bilder. Men nu får ni nöja er med en skolglad tjej ;D Ciao så länge!
 
 

Läger

Hej kompisar! Long time, no writing:( Är på läger uppe i fjällen som konfaledare... And I'm telling you... Här är det äventyr som gäller. All day, every day. Har ridit, paddlat kajak, besökt Sveriges största vattenfall, vandrat, fiskat (utan framgång), plockat hjortron, ÄTIT, klättrat/rapellerat och självklart har jag gjort allt med mycket skratt och glädje tillsammans med både konfirmander och mina kära ledarkamrater. Så livet är gött...
En vecka kvar till skolstart för övrigt... Känner mig sjukt taggad;D


1 Augusti

Och så var det redan första Augusti... Vet inte om det är bra eller dåligt, helt ärligt. Självklart är det ju hur härligt som helst att bara slappa dagarna i ända, men samtidigt börjar jag bli lite less och vill tillbaks till de vanliga rutinenrna. Dessutom är jag sjukt taggad på att börja trean. Hur som helst. På Söndag drar iaf jag på läger i två veckor... Vet seriöst inte ens om jag har lust... Vi ledare var ute på Utö i Stockholms skärgård idag för att planera och gå igenom schemat, etc., men det kändes lite avlägset från mitt intresse. Men. Nu finns ingen återvändo, just need to enjoy it or suck it up. 
 
 

RSS 2.0