2013- My favorite moments

Att få se Hammarby vinna SMguld
 
Att bli vuxen
 
Att kunna se NY från ovan, ett magiskt ögonblick
 
Att få fira Valborg med ett gäng galna människor, haha
 
Att få åka till Berlin med dina vänner
 
Att få fira midsommar med sina favoriter
 
 Att få träffa sin idol under sista matchen på Söderstadion
 
Alla turer med båten, dag- som kvällstid
 
Att få åka på ett två veckors läger uppe i Norrland med ett gäng härliga människor
 
Att få vara med och segla som en riktig matros
 
Att få vara med på ett HPmarathon i sann HP-anda
 
Att få vara elevambasadör för sin skola
 
Att få en ny favoritserie
 
Att få vara med sin bästa vän

I need to be strong. I need to smile to the world to let them know I will be fine.

Hej! känner mig en aning nere. Anlendning... Läs inlägget nedanför. Någon gång under ett år måste man få bryta ihop. Har inte gjort det än, så jag antar att det är dags nu. Vill inte hålla tillbalks tårarna, men vill däremot framana ett leende som visar världen att jag inte tänker låta detta lilla nederlag förstöra min kväll. Sitter just nu i detta ögonblick och funderar ut en plan hur jag ska göra denna kväll en anig roligare för mig själv. Och nej, denna plan innehåller inte att våldgästa någon annan fest. Tvärtom, skapa en egen för mig själv... På mitt sätt. Dvs. Hitta en hög punkt med fin utsikt. Ta med en cider, några filtar, tomtebloss+tändare, bok+ficklampa och kamera. Gå dit så att du är där ca en kvart innan tolvslaget. Slå dig ner så att du sitter bekvämt. Vänta tills magin tar form. Jo, ta även med mobil, så att du kan kolla klocka och ringa till dina närmsta vid tolvslaget. Detta kan nog bli en ganska awesome nyår iaf. 
 
 

Patetisk fest

Nyårsafton! Partyts dag! Självklart har ALLA något roligt planerat, men inte jag. Nyårsalternativ 1. Jag skulle fira med mitt gäng i klassen. Avböjde. Varför? Jo, hela bunten är rockbrudar, inte jag... Kvällen skulle inehålla rockmusik och snack om rockmusik, only. Jag säger bara det, att det är inte riktigt min grej, skulle inte riktigt ha lika kul som de. Nyårsalternativ 2. Fram tills för tio minuter sen, trodde jag att jag skulle hitta på nåt kul med Ebba och hennes pojkvän Leon. Hon hade ff, så vi kanske skulle dragit ihop ett gänga att ha lite mysigt hemma hos henne. Det blev inställt. Så nu blir det nyårsalternativ 3 istället. Jag kommer att fira tillsammans med min familj och våra grannar. Dvs, Fredrik och hans bästa polare med deras föräldrar. Dvs, jag är den enda tjejen under 45 år. Precis som förra året. KUUUUUUUL!!! Det här skulle ju bli bästa året någonsin att festa, trodde jag i mars då jag fyllde arton. Nej, det får helt enkelt bli ett patetiskt firande med min bok som enda roliga sällskapet. Känner mig totalt meningslös, tråkig, ensam. Kunde man inte bara dragit sin kos utomlands som för två år sen. Det gav ju ett awesome resultat. Hemma, känner man sig bara förbannad om man är lika forever alone som jag.
 
Och till alla er som nämnts i detta inlägg, få inte dåligt samvete om ni läser detta, jag förstår era tankar och eftersträvan av hur ett roligt party ska se ut.
 
 

#snyggsvensktjej #haringetattgöra

 

Nattuggla

Hej Hopp! Seriöst... Klockan är snart halv fem på morgonen och jag kan inte sova! Vad är detta!
 
 

Mina Klappar

 

God Jul ♥

God Jul mina kära! Känner att jag drar mig lite kort... Har precis kommit hem ifrån Malin & Co. efter en suuuupermysig dag med släkten. Jätte glad och jättenöjd, kan jag lova er att jag inte behöver importera mer mat till min kropp inom de närmaste veckorna, har fortfarande matkoma. Anyhow, drar alla julklapparna och så vidare imorn då jag nu är för trött för att över huvudtaget lägga någon kommentar kring detta ämne. Ville mest bara kika in och skriva God Jul, även om det tekniskt sett är juldagen nu. Well, well, God Natt på er alla! Hoppas ni har haft en lika härlig julafton som jag. Puss och Kraaam
 
 

Dan före dopparedan

Hej på er! Jullov. En väntad frihet för många. En oväntad, onödig paus för mig, haha. Det är sant, vill hellre gå i skolan än att ha lov. Anledningen är att jag inte har så mycket att göra nu under lovet, vilket kommer leda till att jag kommer spendera hela lovet inomhus framför någon bok, haha. 
Sitter precis på bussen påväg till Älvsjö för att låna den femte mortal instruments boken, hehe. Sen blir det in mot stan och leta efter den sista av julklapprna som jag ska köpa. Tänk att det är julafton imorn. Kan knappt förstå det. Har inte riktigt några julkänslor alls, tvivlar på att jag kommer att ha det imorn heller. Well, well. God jul på er alla tills vidare!



Last day of school before Christmas

Hej Hopp! Sitter här på svenskalektionen och känner hur tröttheten försöker ta över ens kropp. Så skönt att det är lunch om bara tio minuter, så att man får röra lite på sig. Lång skoldag idag, med bara trista lektioner. Men efter skolan bär det av för att möta kusinvitamin. Vi ska gå och fika på Stockholms första Starbucks. Yaaaay! Ska bli kul!
Gäsp* Nu börjar jag säcka ihop ordentligt. Hoppas de kommande tio minutrarna går fort, för att inte snacka om resten av skoldagen. Sen väntar bara en match laserdoom imorn med skolan, och sen är det lov. Jiiisses! Kan inte fatta att det är julafton om bara 5 dagar... Kan ni!?
 
 

Flygbiljett. Check.

Hola amigos! Är så sjuuukt glad just nu! Varför(?), undrar ni. Jo, jag har precis bokat min flygbiljett till Thailand! WIHOOO!!! Resan går av stapeln i början av April, varav jag på plats kommer att volontärarbeta som lärarassistent samt hjälpa till att bygga nya byggnader på ett barnhem. För er som inte har hört eller läst innan, så är detta mitt gymnasiearbete. De sista dagarna kommer jag att spendera bland Bangkoks shoppingkvarter och spendera pengar, hehe. Jag håller för tillfället på att bygga upp en hemsida där ni kommer kunna följa mig under resans gång. Denna hemsida kommer då att fungera som min temporära blogg, som jag själklart kommer lägga upp en länk till här. Är så sjuuukt taggad inför det här så ni skulle bara veta!
 
Bild från när vi var i Thailand för snart två år sen... Hehe, glaaad!
 
 
 
 
 
 

Första lektionen av sista veckan

Åh herre guuuuuud(!) vad tiden går snabbt! Det är ju för tusan sista skolveckan av den här terminen. Ni vet vad man brukar säga- "tiden går fort när man har det kul". Indeed säger jag bara. Nu är det inte ens ett halvår kvar till studenten... And I'm telling you, jag är liiivrädd samtidigt som jag sörjer att min skoltid på DCC snart är över. Och det är ju inte direkt så att nästa termin kommer gå långsammare. Oh no. Den kommer flyga förbi. Antar att man får köra på det gamla hederliga och ta en dag i taget. Kram på er alla tills vidare, nu startar första lektionen av sista veckan.



Me, myself and my book

Hörni, jag skulle vilja säga er en sak. Det är nämligen så att jag är en... en... en fangirl. Jag har vetat om det ett tag nu. Men ni ska veta att jag är precis som förut, bara med en besatthet av böcker och tillhörande fandom. Haha... Just joking! Men jag är dock en fangirl, no joke about that... Sitter just nu t.ex. och läser Mortal Instruments- på engelska. Haha. Asså, ni ska se mig. Jag skämmer ut mig själv när ingen ens ser eller hör mig, när jag sitter här själv i mitt rum och skrattar. Patetiskt egentligen. Haha. Tänkte ge mina ögon och mitt galna jag, fem minuters paus, så jag kunde att jag kunde blogga lite- och vara lite normal. Haha. Så japp... Det var den historian. Nu vill mitt huvud ner i boken igen, den är så bra. Ha det bra!
 
 
 

Andra Advent

Hej alla läsare! Söndag kväll... Vet inte direkt om det är något att sörja över. Jag menar, om man bortser från torsdagar, så har jag i princip skönaste rutinerna ever. Skolschema, fritidsaktiviteter, jobb etc. Så jag är bara tacksam över att kunna gå till skolan nu för tiden:) Hur som helst... Har varit en luuugn helg. Fredagsmys med hembakad pizza framför idol (Sverige har btw dålig hörsel och usel smak). Chillördag med mys framför tv, dator och framför allt min bok. Återigen chilldag, men har varit liiite mer aktiv idag än tidigare då jag åkte in till Söder för att kolla bajenboll (hehe) med Ebba & Leon. Härligt, härligt. Har nu i helgen även fått reda på att jag har mottagit ett stipendium. Whoop, Whoop! Så nu kan jag faktiskt boka min flygbiljett till Bangkok! Wihooo! Now stuff is getting real! Så livet rullar på...  Nu är det middagsdags, så jag måste dra. Ha det bra!
 
 

Skola, jobb, fritid... Och så går de om varandra.

Amen tjeeena! Har precis bestämt mig för att efter detta inlägg är det bara att stänga ner datorn och börja läsa. Har suttit i några timmar nu och jobbat med min nya blogg- NEJ, jag ska inte byta blogg eller så... Denna blogg kommer att bli som en loggbok inför min volontärsresa till Thailand. Den kommer att bli så fabolus när jag är färdig med den, haha. Har tidigar ikväll suttit barnvakt åt busig och busigast, hehe. Imorn väntar en trip till skolan, en trip till nordiska museét, hem och tillbaks till skolan för Öppet hus senare på kvällen. Jisses, vad jag kommer fara runt mycket. Well, well... Nej, nu vill jag sätta mig och läsa lite innan läggdags. God natt på er mina kära
 
Kör på en gammal bild idag... sprider lite glädje förhoppningsvis
 

Början av december...

Hey you guys! Pluggisen Ida här, sittandes framför min uppsats om global uppvärmning. Suuuperkul! Verkligen! Det ämne man hör det pratas om hela tiden. Det ämne som man borde kunna känna till varje detalj om vid det här laget, om hur hela den där processen funkar. Men, neeej då. Lika frustrerande varje gång man måste sitta och skriva och förklara. Blä för det. Men som vanligt sitter man sista kvällen innan inlämning, eller som i mitt fall, redovisning. Haha, standrad.
Annars... Nothing much. Hade mysigt pepparkaksbak igår med släkten. Eller ja, det var mest jag, Malin & Micke som bakade och hade en aning kul. Mysigt var det i alla fall. I lördags var det öppet hus. Också mysigt & kul. Satt och fikade med min lärare istället för att guida runt, haha. Chillare man kan vara ibland. 
Måste fortsätta en stund till innan jag kan gå och lägga mig, så får avsluta nu. Hej så länge!
 
 

RSS 2.0