Haha, hitta dessa två bilder bland mina cam-bilder


Ute på vischan

Hej Hopp! Hörni, det har helt passerat mitt minna att skriva att jag har klippt håret. Yes, så nu är det kanske 7-8 cm kortare eller nåt sånt. Hur som helst. Är på landet, och bringar tiden mestadels åt min egna lilla stuga. Imorn är det ju valborg som för de flesta innebär ledigt. Men inte för oss mäniskor som går på DCC nej. Nej, vi måste gå i skolan. Döööö säger jag bara. Upp i ottan imorn för att ta bussen härifrån då. fast ska igentligen inte klaga, en av mina klass kompisar bor här ute, så han iprincip pendlar varje dag. Typ. Well, ska snart sussa. Kanske kollar nån film innan. Hur som helst god natt^^

Sk*tsnygg man blev på detta foto då, not!


Vila i frid♥

Idag är det hela tre år sen himmelens finaste ängel försvann från jorden. Roger, du finns i mina tankar och i mitt hjärta. Finare farbror än dig kunde man inte fått. Du finns på den plats du älskade att vara, i himmelen. Vila i frid♥

310143_189180494486744_100001843835921_424636_1768076870_n_large


It´s friday, friday... Gotta get down on friday.

Fredag! Oh, hell yeah! Äntligen lite ledighet. Men tyvärr verkar min skola var typ den enda i hela Stockholm som inte har ledigt på måndag då det är klämdag. Lite pisst off för det. Men, på den ljusa sidan... Det är fredag(inte söndag)! Och vad händer på fredagar. Jo, det går att se de nya avsnittet av VD. OMG! Jag tror Stefan och Elena é på G igen... Galet bra! Förresten, glömde jag säga att det är fredag?

Tumblr_lwaiawuwkx1r1r6bv_large


mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them all ♥


Sometimes. I miss it.


Eller som Elus vill att den ska lyda... So call me BABY ;D


Love is what makes a house a home

Hallå där! Uppdateringen har varit snål denna vecka... jag vet. MEN, jag har en god anledning. Som jag sa tidigare i veckan så har skolan i princip kört över det som jag kallar min fritid. True story. Men, tack och looov så är allt det jobbiga med veckan över så nu väntar lite lathet inför helgen som kommer spenderas på landet. Det var nog det som jag ville lätta från mitt hjärta för tillfället.... oh, förutom... CEDERIC DOOOOG!!!... Det var så sooorgliiigt... Ja, jag har sett filmen innan, men det är värre när man läser boken. Buhuuu! :'( Nej, jag ska avsluta det här inlägget på gott humör såå... See ya my loves^.^


Just like a helicopter ♥


Some day I will get there

Tumblr_m2wcoqbwwx1qkflzuo1_500_large


Såg Easy A igår och blev kär i den här scenen


To do # 8

Tumblr_ltisoyyit21r5nuyxo1_500_large_large

Asså, det här är ett riktigt jävla mål jag har i livet....


The start of a pretty tough week

Hello allesammans! Måndag... Början på vad jag kallar en jobbig vecka. Nationella prov och presentationer ligger på schemat. Annars har första dagen gått ganska bra... Segt med fysik och matte... Jobbigt(!) med idrott(första veckan utomhus då vi körde rugby). Men om en stund bär det av mot söderstadion för derby. Bajen mot BrommaPojkarna. Det ska bli kul. Nej nu måste jag nog nästan börja fixa iordning mig. See ya!


20120410-0104071_large

Vi låtsas som att det här är jag... OKEEEJ! ^.^


Videoblogg som egentligen skulle upp igår


Teknik

Hallou! Sitter och diskuterar med tjejerna var vi ska placera vår friggebod, som vi "ska bygga". Elus däremot sitter med templerun och ber mig att lägga ner bloggandet och börja fokusera. Hur som helst så har dagen hitills inte varit så bra... Började med att jag försov mig. Men nu måste jag seriöst tillbkas till verkligheten, bloggar mer sen.


Tumblr_lwdqlczc5k1qfb46yo1_500_large


Hearts in the air♥

544661_326251037432651_100001432732528_892287_1015795506_n_large


En helt vanlig dag

Helluuu! Idag har varit en... ganska normal dag faktiskt... I skolan så slippte vi redovisa SO:n eftersom Kåge var sjuk, på matten tog jag och Elus som vanligt tusen "Hej-vi-har-så-tråkigt-samtidigt-samtidigt-som-vi-har-roligt"-bilder, haha. Efter skolan drog man hem, satte sig framför datan, läste lite HP, tjafsades med brorsan. Ja, allt det som gör en helt vanlig dag för mig. Hur har er dag varit?!


Haha, så SNYYGGAAA vi é asså!!! :D


Take a picture every day and you will have memories for the rest of your life

Tumblr_m2qvbei6ed1runxtto1_500_large


I´m tired of being tired

Tja! gick precis in på Elus blogg där hennes översta rubrik lydde "Trött". Då skulle hon se mig. Vad gjorde jag idag när jag kom hem vid typ 2. Först satte jag mig och läste Harry Potter, men efter ett halvt kaptiel så däckar man. Sov säkert i 4 timmar. Var vagt medveten om att pappa frågade om jag ville hänga med och handla men asså... Jag var så sjukt trött! Skolan tar verkligen på krafterna och ändå kommer man precis ifrån lovet. Nej, nu måste man sätta igång och plugga samhällskunskap.

6480faae215411e19896123138142014_6_large


We all secretly want to take over the world some day

8d666761d7804cb656232797d4413609_large


Last day of freedom

God morgon vackra värld! Jaha, sista dagen på lovet... Sorgligt. Men vad som är mer sorgligt är att jag måste sitta och ägna den åt fysik:P Iaf tills jag är klar, har redan gjort lite, men inte mycket:P Jaja, får väl skylla mig själv för att jag inte har ägnat en tanke åt den under hela lovet.

523245_3563072631959_1127138337_33514234_153746589_n_large


Tre snygga klänningar by TOPSHOP


Så UTTRÅKAAAAAAAAD!

Hej hopp gummiplopp! Har inget att göra så skriver det här korta och tråkiga inlägget. Hej då!

OMG! Har nån sett vad det är för väder ute eller!?!


Sometimes. Life. Sucks.

Hej! Fy sjutton vad den här dagen har gått långsamt fram. Har ägnat den åt data och Harry Potter. Inge mer. Och eftersom jag inte har nåt annat att göra så bloggar man istället:P tragiskt liv man har... Börjar sakna skolan( mest pga att jag saknar min Elus som är i dumma Blekinge).

För att muntra upp stämningen lägger jag upp en bild på mitt och Elus vanliga jag, HaHa:D


Tadaaaaa!!!


Hemma!

Nu är det bare att sätta igång att baka mina små cupcakes. HiHi, köpte en solero shots påväg hem^.^

 


Vad händer idag då?

Tja! Är just påväg för att ge mig av ner till Farsta c för att shoppa lite. Tänkte nämligen baka cupcakes idag, men det fattades några ingridienser. Sååå... Ja, nu drar jag;)


My one true charachter

Tumblr_m2bx7igiue1qjzmwfo1_500_large

To do # 7

556729_354531314589254_272208196154900_940526_1423078820_n_large


Videoinlägg


Har så fastnat för den här låten :D


R.I.P. Fanny♥

De flesta av er har säkert hört eller läst om den 15-åriga flickan som dog i en bilolycka på Ekerö natten till igår, måndag. Denna flicka hette Fanny Karlsson. Jag kände henne inte så väl, men hon var en av mina ledarkamrater i kyrkan. Jag fick beskedet idag när jag idag kom till kyrkan för att som vanligt hänga i ungdomsgruppen. Jag fick en chock. Min första tanke var Ingen ska behöva gå bort i så tidig ålder på ett sånt sätt. Det här är fel. Och det är just vad det är. Fel. Tänk att den tjejen som jag skrattade tillsammans med under vårat ledarläger för ett halvår sen nu inte längre finns på jorden. Det är en sorglig tanke. Jag hoppas att du, Fanny, får det bra uppe i himlen. Vila i frid♥


To do # 6

Tumblr_lyxn0hmw0o1rox3aao1_500_large


En härlig Påsk

Hej allesammans! Ursäkta bloggtorkan i veckan, har inta riktigt haft lust att blogga:P Påskdagen idag efter påskhelgen som för min del minst sagt varit härlig.

Redan under skärtorsdagen fick man mysig stämning då områdets alla barn knackade på vår dörr utklädda som små påskkärringar.



I fredags fyllde ju Fredde 14 år! Grattis i efterskott gullunge! Så för att fira hans födelsedag åkte vi till O´learys för bowling och middag med fam. Öijers. Mycket trevlig kväll.




Under lördagen var det påsklunch med hela tjocka släkten(-Lena + Micke(Malins pojkvän)) hemma hos mormor & morfar. Trevlig lunch:) Har dock inga bilder därifrån.

Igår(söndag) bar det ut till landet. Och vad införskaffades påväg dit ut om inte Harry Potter och Den flammande bägaren(4:an) för 269 KRONOR!!! Fatta vad dyrt!




Idag var det ju Hammarbys premiärmatch för säsongen och självklart var man där. Och precis som alltid inleds säsongen med "tåget" från Medis till Söderstadion där alla Hammarbyare är med och går. För mig var det första gången, men fyf*n vad kul det var. Och självklart vann bajen med 1-0! Kärlek till er♥♥♥




Och därför är han min framtida man!!! ;D

Alexander Skarsgård må ha kopplats i hop med i princip alla kvinnliga a-kändisar i Hollywood - men sitt bästa minne från filmhuvudstaden har han inte med en kvinna, utan med sitt älskade Hammarby IF. "Jag jublade av lycka", berättar han.

När Hammarby IF, fotbollsklubben i hans hjärta, var på försäsongläger i Los Angeles såg superstjärnan sin chans: "Jag tog ut dem efter att de hade spelat mot LA Galaxy. Jag bor i Hollywood och träffar alla dessa stjärnor men jag kunde inte bry mig mindre. Jag hängde i en bar med ett gäng fotbollsspelare från Stockholm och jublade av lycka". Och hans hjärta kommer alltid klappa lite extra för klubben: "De är inte ens det bästa laget i Sverige. Men jag kommer aldrig bli mer imponerad än jag blev då", avslöjade han. Coolt sagt av honom, han har verkligen båda fötterna på jorden!

 

Posh24.se

Hot chocolate - For you who doesn't like coffe


Pluggar-Söndag :P

Hej Hopp! Dagen har väl mest bestått av HP-läsning(har läst 180 sid!!!). Och nu när datorn äntligen blev ledig, så tänkte jag slå mig ner och börja med mitt SV-tal... Men, tydligen så har office-paketet på datan raderats då den fick virus. Livet suger verkligen...Så nu får jag väl istället stanna efter skolan de kommande dagarna:P Life sucks!


RSS 2.0