Svar på kommentar

E om My chice makes my future:
vilken linje? :))

Jag ska gå på Tekniklinjen, med inriktning arkitektur & samhälle.

Dag 12 - I min handväska

Ja ni, där finns det saker;) Nej, men typ allt en tjej behöver i sin väska plus lite till. Nu tar jag skolväskan eftersom det är den jag använder mest. Där finns min kalender, oftast min nessesär (som innehåller bla smink, parfym, bodylotion mm.), mina nycklar, min iPod(för tillfället utan hörlurar), mm. Typ! Sen brukar jag även använda min jacka som en slags handväska typ.

My chice makes my future

Hello! Idag var man på Design & Construction College(DCC). Och efter alla dessa öppet hus jag har varit och kollat på så tror jag att jag funnit ett gymnasie där jag verligen känner mig som hemma. Mysiga lokaler, bra lärare, ah det är bara början på posetiva saker den här skolan innehåller. Det ända saken som kan vara negativt är att det ligger i stadshagen, vilket innebär ca 50 min dit och 50 min hem. Men det är värt det. Verkligen! Fan va skönt att jag har hittat det rätta gymnasiet! ^^


Dag 11 - Mina syskon

Ja, jag har ju bara ett syskon, men det räcker gott och väl. Ett till syskon skulle göra mig tokig, om det inte var en liten bebbe förstås. Men ah iaf, jag har en brorsa, vars namn är Fredrik Micael Oscarsson. Född En vecka senare än min treårsdag, alltså 6 April 1998. Egentligen skulle han födas på min födelsedag, men kom en vecka senare eftersom hela vår familj låg sjuka just då. Yes, vad kan jag mer säga om min brur?! Han är otroligt lat och ofokuserad vad gäller dagligen. Går mig på nerverna för det mesta. Men trots allt detta så älskar jag honom ändå av hela mitt hjärta<3


Dag 10 - Det här hade jag på mig idagT-shirt från HD-verkstan i Varberg
Linne från Vila
Jeans från JC
Strumpor från HM
Handskar från Kappahl
Halsband från Lindex
Örhängen från Guldfynd


Dag 9 - Min tro

Ja ni... Min tro... Jag é ju Kristen- protestant, men jag tror liksom inte på hela den här grejen med gud och det. Nej, istället tror jag på skyddsänglar och spöken. Alltså människors själar. Jag tror ju på jesus och så också, men istället för att tro på gud tror jag på själar typ.


dag 8 - Ett ögonblick...

...som jag minns jag lika tydligt som om det var igår. Det är ett hemskt ögonblick, så ni skulle bara veta. Det är så hemskt och privat att jag helst inte pratar om det, tyvär:'( Okej, men ett annat ögonblick som jag kan berätta om var när jag för första gången stod med i klacken på en bajenmatch. Det var final i Svenska cupen och Hammarby skulle spela om guldet mot Helsingborg. Tyvär slutade matchen med att vi tog hem ett silver. Men känslan att stå mitt i klacken under en final match. OMG, ni skulle bara veta. Så jäkla kul det var att bara stå där och heja på tillsammans med alla andra hammarbyare. Magiskt säger jag bara!


Dag 7 - Min bästa vän

Ja, egentligen borde rubriken lyda "Mina bästa vänner". För sanningen é att jag har fler än en bästa vän. Min bästa vän nr 1 är min lilla sötnos Linnea Svensson. Och min bästa vän (eller snarare kusin) nr 2 är Malin Henningson. ja, vad ska jag mer säga?! Linnea känner jag sen fyra-fem år sen tillbaka, Malin har jag kännt sen dagen hon föddes(vi é ju somsagt kusiner, och jag är några månader äldre än henne såå...). Mm. Det finn inte mycket mer att säga än att jag älskar er tjejer(!), ni betyder så mycket för mig, ni skulle bara veta<3


Vad gjorde jag efter skolan tro?

Jo, jag bakade kokosbollar^^ Och goda var dem också!


Flipsyde - When it was good


I better keep on walking

Hej alla! Idag har jag + min familj varit ute och gått... På Söder. Typ. Ella asså vi gick ju efter vatnnet på Söder men även PÅ vattnet. Fast det är inte mycket till vatten, mest is. Men vi var iaf ute på isen. Det var faktiskt ganska skönt att komma ut även fast jag var helt emot det i början.
Dag 6 - Min dag

Jao, Whats up!? Ne, just kidding. Min dag började med att jag gick upp ca lav tio, hoppade in i dushen gjorde iordning mig osv. Sen drog jag & mamsi till Nacka gymnasium på öppet hus. Där träffade vi min vän Hilda som går där och lite senare träffade vi några kompisar till familjen. Carina & hennes dotter Vendela. Hon är lika gammal som jag och var också där och kollade på öppet hus. Vi viste redan innan att de skulle vara där så... ah. Efter nack gymnasium drog vi till Nacka Forum och fikade. jag tog en cheescake(som var så in i helvetes god). Vi kollade in på New Yorker(En utav mina favvobutiker i stan), och vad gör man om inte hittar en sktsnygg kofta på rea^^. Vi drog snabbt hemeftersom vi alla hade något viktigt att göra lite senare. På kvällen besöte vi familjen Radinger, där vi såg på Sveriges handbollsmatch, åt middag, bubblade i deras jacuzzi, mm. En sammanfattade kommentar av dagen: riktig tjockisdag... åt typ hela tiden.


Dag 5 - Vad är Kärlek?

Oh, vilken fråga! Well, kärlek för mig kan vara olika kärlekar. Ja menar, man älaka sin familj, sina föräldrar, sitt husdjur, sin släkt, sina vänner. Men nu antar jag att man menar kärlek mellan sin pojkvän/man eller flickvän/fru. Ja, den kärleken är ju "kind of special" om man säger så. Än sån kärlek känner man bara. Det fladdrar av fjärilar i magen när man ser den, man kan inte sluta le, allt känns rätt. Så var det iaf för mig jag menar alla kanske känner olika, vem vet? Hur som helst, så är lärlek en skön känsla(inte direkt obehaglig). Det finns ju dem som säger att kärlek gör ont, men sanningen är att det är följderna de snackar om, själva kärleken ar en underbar känsla/humör/doft(Ja, kärlek kan vara alla de där sakerna^^). Men hur som helst är kärlek något fint.


Flummig!?

OMG!!! Hittade precis det här klippet på youtube. Klippet är från år 2009:s idolfinal(veckan innan). Asså, vafasen är det med Erik?! Han beter sig ju som migXDTIPS:  Klicka på klippet så kommer ni till youtube sidan, där kan ni hitta fler roliga klipp;)


Dag 4 - Det här åt jag idag... istället för gårdagens

Hej Hopp! Gårdagens mat var lite tråkig... Så jag skriver om dagens, eller snarare kvällens mat. Vi ska precis slå oss ner och börja käka krabbor och räkmackor. Mmm, säger jag bara. Visst ser det smaskens ut...!?


Hör mig sjunga


Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är de bästa i universum. Ville bara säga det. Okej, kort presentation nu då... Min mamma heter Eva Igemo, är 51 år gammal, jobbar som ekonomiassistent på Öhrlings pwc. Min pappa heter Micael Oscarsson, är 49 år gammal och jobbar som hissmontör. Mina föräldrar är inte gifta, men lever ett lycklit liv ändå. Mina föräldrar är seriöst såna man vill ha. Några man kan prata om nästan allt med, är sällan sträng mot den(om man inte gjort något dumt förstås), bryr sig och älskar en i vått och torrt. Och likaså älskar jag dem. För som jag sa. De är världens, nej, universums bästa föräldrar. Love you guys<3


Natti Natti

Jahapp, så var även denna dagen slut, så nu är det läggadags. God Natt!Om ca två månader

Tjena tjena! Hörni det är nu ca 2 månader tills jag fyller år... Och jag har redan bestämt min önskelista. Eller det är inte direkt någon lista, utan bara två saker... Iphone 4 och pengar. Behöver inte speciellt mycket mer än det. Men en ny mobbe är ett måste, så Iphone passar ju bra eller hur!?


Dag 2 - Min första kärlek

Ah ni. De flesta vet vem han är, vissa inte. Min första kärlek var till Felix Svedberg. Vi blev tillsammans i trean, och var tillsammans i ca två år & tre månader... Inte för att vårat förhållande var speciellt seriöst, det var mest gulligt. Vi gick på några dater, höll kontakten via brev, åkte hem till varandra och gjorde mysiga men roliga saker. När jag tänker efter nu sådär i efterhand var det mest som vänskap i våra tider nu, fastdå var det värsta förhållandet (ni vet ungar:P). Men nu, ah, vad ska man säga... Vi är vänner (typ)^^

Dag 1 - Om mig

Hej Hopp! Mitt namn är Ida Anna Oscarsson, är femton år, bor i Farsta, i Stockholm, i Sverige.(Viktig fakta;P) Här bor jag med min morsa, farsa & brorsa. Runtom mig har jag vänner i massvis. Mitt liv startade på Nacka sjukhus där jag föddes, och fortsatte i Hökarängen där jag bodde tills för snart sex år sen då vi flyttade hit till Farsta. Under min skolgång har jag gått i tre skolor, varav en två gånger typ. Just nu går jag i nian i Hökarängsskolan. Övrig fakta är väl att jag älskar barn, Min favvoplats på jorden är Varberg, ganska duktig i skolan, retar upp mig på brorsan nästan varje dag(men jag älskarn honom ändå<3). Ah, det var väl typ allt.

Har inget kul att skriva om dessa dagar, så varför inte

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Var bara tvungen att lägga in den asså


Time, Time of My Life...

Hej hopp! det här är något jag borde sagt tidigare, men aja, bättre sent än aldrig... Det här kommer(tror jag iaf) bli ett av mitt livs bästa år. Bortsett från allt pluggande förstås:P I år sker nämligen detta: 

1.Jag drar till Torquay med Linnea tre veckor på språkresa.

2.Jag fyller 16;)

3.Vi(familjen) åker till Stöten under sportlovet tsm med Malin(med familj);)

4.Niornas bal

5.Jag börjar Gymnasiet

6.Vi åker förhoppningsvis till Varberg i sommar(YAAAY!!!)


Willow Smith - Whip my hair

Har haft den på huvudet hela dan lång;P


HATAR med stora bokstäver

Hej! Just nu é jag så j*val pisst of så ni skulle bara veta... Min NO lärare har gett mig som läxa som igentligen var till idag, att skriva en rapport som ett experiment som min NOgrupp gjorde innan lovet. Första felet: Jag var INTE med när experimentet gjordes, eftersom jag övade inför skolans julspel... Andra felet:Jag hade inte ens fått papprena läxan handlade om. Så idag fick jag först värsta utskällningen på att jag inte gjort rapporten. När jag sa att jag inte fått paprena sa hon bara: "Men jag gav ju ut ett papper till varje elev". Och såklart motsvarade jag mig och sa: "Men då missade du tydligen att ge mig". Men jag fick iaf papprena, och nu sitter jag här fattar 0,00 vad jag ska göra... Fattar typ ingenting alltså. è så j*vla förbannad på henne(med flera) asså.  Vi skulle bara veta!!!

Status från facebook


En bild säger mer än tusen ord... iaf för mig


:P

HeHe! Det här är så roligt att det är tråkigt att det är kul(eller tvärtom... typ). Iaf, Asså jag trodde att jag börjar i skolan imorn. Och asså igentligen gör vi det fast ändå inte. Vi har typ studiedag:P Så vi börjar imorn fast ändå inte. Fett komplicerat i mitt huvud asså. Men hur som helst é jag ledig imorn. Good;D

Grattis Pappa

Wohoo! Grattis pappa på 49-årsdagen. Nästa år är det jämnt;)


Pappa från igår<3


Lördag

!!!PAAARTYYY!!!


Fullt i TV/spelar-soffan


Gullungen sigster


Pingisturnering


Fredag

Hemmadag!!!


Torsdag

Nemo kom över och vi kollade på flummfilmen Night and Day och faktiskt ganska bra Tekken.


Måste bara tillägga att huvudpersonen e HEEEEET^^


Onsdag

Familjen min drog till ikea:)


Tisdag

Spenderades inne i stan med Jossan & Linnea. Tog en fika på bellmans och kollade runt lite.


Måndag

Brur min och jag drog in till stan och kollade på Harry Potter på bio:P


Tiden bara flyger förbi

Jahapp... En till vecka som bara har flygit förbi utan några inlägg:/ Ändå har jag varit ledig hela veckan. Men nu är jag här igen med nya inlägg;)

Time...


It´s so fluffy I´m gonna die!!! HaHaHa


Osocial vecka

Hej hopp! Hörni, jag har varit lite osocial den här veckan. Men det är bara för att jag har gjort sååå mycket annat;) Malin var här i veckan och sovde över tre nätter, det har varit olika STOORA fester(Dem jag snackar om är nyår och Mormors 80årsfest). Så fullt upp har man haft det. Men nu ska ni få massvis av fina bilder från min nya, fina kamera som jag tagit i veckan.

Bilder från Nyår ;)


Girlzen


Siggster


Disco!!!


Söta syskonen Karlsson^^


We danced a lot!


Inge nyår utan fyverkerier;)


Malin var här^^

Måndag

Vi hade lite roligt inne...


...Och vi hade väldigt roligt ute

Tisdag

Vi stack in till stan för att shoppa på mellandagsrean,
men la alla pengar på italiensk mat istället

Onsdag

Jag & Malin shoppade lite nere i centrum innan hon drog hem


Happy new 2011

 RSS 2.0