Busy living

Hej kompisar! Oj vilka händelserika dagar det har passerat sen jag skrev senaste inlägget i måndags. Tisdag... Var jätteglad över det faktumet att jag skulle få komma tillbaks till skolan. Tror jag är enda personen i Sverige som har kännt den känslan, haha.
I går, onsdag, Valborg, mösspåtagning. Spenderade en timma i skolan för mingel, höra rektorns tal, studentsången och självklart mösspåtagning. Efter detta avslutade vi i klassen det hela med att dela ut klassens-roll-medaljer. Jag blev Klassens mugglare, haha. Efter det blev det lunch och sedan häng i Gallerian där vi letade studentklänningar och åt för första och sista gången Frozen Yogurt, hehe. Det var en dyr glass. SEN drog vi till medis för att fira denna once-in-a-lifetime-experience med resten av Stockholms studenter. Så vi gick runt, helt förvirrade om vilken uteservering vi skulle till och bara hängde runt. Slutade med att jag och Elin mötte upp min kära vän Erik och hans kompis, drog vidare till glassbar och bara hände. Efter detta begav jag och Erik av till Vårfrukyrkan för häng i några timmar. Seeeeen(haha, hände mycket igår) åkte jag till Hökis för häng med mitt kyrkgäng. Efter ytterligare nån halvtimme var det dags att åka till farsta för att möta Elin och Guisella, köpa chips och middag, gå hem till mig och ha flummig filmkväll. Vi såg Catching Fire. Och dääääär hade ni min dag. Tyckte jag ändå höll mig väldigt kort haha. 
Och så idag har jag krigat i laserns anda tillsammans med mina geeks från kyrkan. Ja, vi körde alltså laserdome. MEGAKUL! Segerpizza efter det och obligatoriskt häng i Farsta, haha. Resten av min dag har spenderats i frustration då jag försöker undvika något oundvikligt... Mitt gymnasiearbete. Suck! Orkar inte skriva något som man aldrig blir nöjd med. Ja, jag har fastnat. Men, måste fortsätta på den nu. Så måste dra. Hej så länge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn är...?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress är...? (publiceras ej)

Har du blogg eller hemsida?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0