Mys hemma

 

Love speaking English

Hello everybody! Right now, I'm sitting on my englinsh lesson, so I thought it would be fun to write a post on english. You all know by this time that I very much like and respect the languege. I didn't go to England last summer because I did get tired of Sweden, well little maybe, but the reason I went there was because I wanted to get better at the language. Speaking of it, I'm going to get so much practice now when I get to usa. It's going to be so much fun. It's not often you go to a country where you can the main language floating. As I said it's going to get soooo fun. But I have to get back to the lesson now, need to finish my essey that I'm writing. Goodbye all my dear readers!
 

Blä för mycket skolarbete

Hej, hej! Sitter nu här igen i min alltid lika sköna säng och jobbar med min historiska tidslinje som ska in imorn. Har tidigare under kvällen varit inne i stan med kyrkan på ledarutbildning. Efter en ganska seg vistelse på museum, drog vi och fikade vilket jag ansåg var snäppet roligare, haha. Men nu sitter jag iaf här med plugg upp över öronen och har lovat mig själv att verkligen göra det här nu. Med andra ord, inget facebook, inget posh24, osv. Med undantag för bloggen, hehe;D Men ska ta och fortsätta, så att jag inte behöver stanna uppe hela natten. Ciao!
 
Känner ungefär som på bilden, haha

Hey you


Bedtime

Nej hörni! Nu har jag skrivit nog för idag, dags för bedtime. Sov så gott alla! Bloggar imorn
 

Everyday, we get a step closer to our goal

Hey all! Sitter här och lyssnar på musik med datorn i knät och försöker komma på nåt bra att skriva så att den röda tråden inte bryts i min svenska essä. Det slog mig idag i skolan hur mycket vi har attlämna in den här veckan, varav typ allt jag bara har börjat lite lätt med, så jag har lite att göra skolmässigt. Btw, kolla vad jag och masi köpte idag, reseguide för NY;D
 
Bilden blev vänd åt fel håll, men jag tror nog ni kan se vad det står iaf, 
L Ä N G T A R ! ! !

S a t u r d a y

God dagens! Så skönt det var att sova ut idag... Nej, jag vaknade inte precis, har faktiskt varit vaken några timmar;) Hur som helst... Hade supermysigt igår! Efter skolan bar det av mot Södermalm för en mysig middag med pappa och familjen Radinger. Varav två tredjedelar av oss fortsatte in till Eriksdalshallen för en hederlig bajenmatch i handboll som de också vann. Såklart! ;)
Idag är det reseplaneringsdag för familjen Oscarsson. Med mindre än två månader kvar nu börjar det dra ihop sig. Börjar verkligen bli taggad nu! 
 

Feel special today

Haha! Känner mig snygg idag. Jag menar... När jag och Elin var på Subway för att käka lunch, krigade killarna om vem som skulle lägga grönsaker på min macka, haha De var typ praktikanter, men ändå... Man känner sig speciell, hehe. True story! 
 

Varför?

Varför kan inte skola betyda: Ligg hela dagen i din säng och gör vad du vill. Sova, se film, bara vara inne på internet. Det skulle vara så mycket bättre för alla. Just sayin!
 
 

Just as any other day

Jag är trött. Jag är hungrig. Ha, det där lät som om jag precis kommer utifrån vildmarken efter en vecka utan mat. Nej, så är då inte fallet. Jag sitter helt enkelt här på designlektionen och dels längtar till lunchen, dels hem till min sköna säng. Dessutom, nu när det är så kallt ute klär man sig ju så sjukt varmt för att man inte ska frysa. Med andra ord, tror jag kommer dö av värmeslag snart. Dvs, jag har en helt normal dag. 

On my way to school

 
 
 

hej-jag-har-tråkigt


I am happy, Oh so happy...

OMG, är feeeett glaaad! Gissa var jag kommer spendera min kristihimmelsfärdshelg!? I BERLIN!!! Så sjukt glad! Har vetat det en längre tid men eftersom jag åker med kyrkan så har jag inte vetat direkt mer än så... Men igår var jag och pappa på ett infomöte om det hela då vi fick reda på det mesta. Två bra saker är att vi 1: ska flyga (jag ÄLSKAR att flyga) och att 2: hela resan är i princip gratis! Är såååå glaaad! Känner på mig att det här kommer bli en bra vår!
 

Snö

Hey! Asså ni ska veta vilken najs dag jag har haft idag! Det började med att vi skulle ha arkitektur-lektionen på skinnarviksberget ( ett berg på söder för er som inte vet ) för att reka inför ett kommande projekt. När jag kommer dit är halva klassen där, men ingen lärare. Så vi väntar i ca 20 min ( jag ska nämna att det var iskallt )... Efter 20 minuter bestämde vi ( jag, Elin T., Guissela, Emma, Sanna och Ariella ) att gå hem till Emma för att fika just för att hon bor precis där. När vi väl kommer hem till henne visar det sig att vi har fått ett mail via schoolsoft att lektionen tydligen var inställd. Så vi chillar lite där hos Emma, dricker varm choklad kollar Charlies Angels. Och då kom vi att tänka på att vi skulle kunna göra tekniken hos Emma om vi fick av Oscar(min lärare). Det var det! Sen ringde min idrottslärare och sa att man inte behövde gå på idrotten. Så jag spenderade i princip hela dagen hemma hos Emma och bara chillade med tjejerna! Fett najs det var!
 

Monday morning

Hola chicos y chicas! Sitter här denna solstrålande måndamorgon i skolan och jobbar med vårat UF-företag. Det går lite segt för tillfället, men, men... Man får ta det som det är och göra något av det;) Händer inte så mycket mer idag än skolan. Har inget planerat inför kvällen men det kommer antagligen bli jag som sitter framför GA i slutändan. Nu måste jag ta och jobba vidare! Kram!
 

Tack för denna helg, bara fem dagar kvar tills nästa.

Hi guys! Har haft en underbar helg! Igår var jag ju och såg Hampus spela en av huvudrollerna i Fame som hans gymnasium kör på Maximteatern. Rekomenderar starkt att ni ser nån av de sista föreställningarna... Om ni får tag på biljetter dvs. Nej men han var skitbra rent ut sagt. Broadway nästa! Attropå rekomendation... Såg precis klart filmen Perks of being a wallflower. SÅ BRA!!! Har väntat i vad som känns ett år, i förhoppningar om att de skulle visa den på bio. Men ne-e då! Så jag bestämde mig för att se den via internet istället. Men om den skulle gått på bio hade pengarna varit sååå värt det. Så sjukt bra typisk-jag-film, haha. Men seröst! Älskar skådespelarna! Älskar handlingen! Älskar allt(!), haha. Men nu ska jag ta och sussa, har sjukt lång sovmorgon imorn så det gör inget att jag är uppe sent, men ändå;) God natt på er alla, hoppas er helg har varit lika bra som min!
 

It's Friday, friday...

Sista dagen av första vecken efter lovet. Skönt! Får se till att jag tar sovmorgon imorn så trött som jag har varit hela veckan. Sitter iaf för tillfället med halva klassen här i soffan och bara chillar. Har inte direkt något mer att tillägga, Får blogga mer när jag kommer hem. Hej så länge!
 

Grattis pappa på din födelsedag!


Trött tjej i skolan

 

Bara 156 dagar kvar till Sommarlovet

Vårterminens första skoldag... Check! Ligger som vanligt och kollar Grey's Anatomy, har bara en halv säsong kvar nu, hehe. Juste, gissa vad jag hittade i brevlådan idag när jag kom hem... Mitt körkortstillstånd! Så nu kan jag börja övningsköra (efter att jag gått den där kursen som sägs ska vara så otroligt rolig, hehe). Men nu ska jag fortsätt kolla några avsnitt till innan jag lägger mig för natten. Adios!
 

Sista kvällen innan vårterminens början

Hey all! Sista dagen innan vårterminen börjar:( Sitter här i sängen och kollar Forest Gump på tv. En bra avslutning känns det som, känner mig liksom redo inför skolan igen. Har tillbringat två veckor att bara vila, ha kul osv. Känns bra! 
 

00.00 01.01.2013

 

2013... Watch out, because here I come!

Gott nytt år allesammans! Hoppas så in i helsicke rent ut sagt att det här blir ett bra år. Mina nyårslöften lyder: Årets måste är att satsa på skolan och även skaffa ett jobb. Årets jag ska är att ha min livs bästa födelsedag (18 år i Miami) och parta mycket med vänner. Årets önskan är att hitta kärleken. Återigen, Gott nytt år på er! Må 2013 bli ett bra år för alla!

 

 

 


RSS 2.0