The closest to freedom you can get

Jag är en tjej på 18 år som för några dagar får bo ute själv på familjens landställe ute i Stockholms skärgård. Det är sommarlov och det är varmt & soligt. Jag får själv bestämma vad jag vill göra, när jag vill göra det och hur jag vill göra det. Ikväll valde jag, att efter min middag som bestod av pestopasta a la Ida, cyckla  ner till stranden för att ta ett kvällsdopp. När jag väl kommer ner är stranden folktom och det är solnedgång. Jag går ut i vattnet, känner kylan svalka, doppar mig. Efter några simtag går jag upp igen, virar handuken runt kroppen och går och sätter mig på en utav klipprona och ser ut över vattnet. Den stunden. Ett ögonblick av perfektion, av livsglädje och av ren frihet. Den stunden är nog vad jag kommer ha som mitt bästa sommarminne, då jag i höst kommer sitta i skolbänken i ett kallt klassrum och blicka tillbaks på sommaren.
 
 

Regnet det bara öser ner

God dagens alla kära bloggläsare! Tråkigt väder och trött tjej här ute på Saltarö. Tror jag ska höra med min kära Katarina om hon vill hitte på nåt. Kanske se nån film eller nåt. Orkar inte sitta inne med datan hela långa dagen. Dessutom lyckades min käre far och bror få med sig min bok Perks of beina a wallflower hem till Farsta. Så, det finns inte så mycket att göra en dag som denna. Men nånting måste man väl kunna hitta på... Frågan är bara vad.
 
 

indeed♥

 
 

Sommaren flyter på...

Hey babes! Oh yeah! Master of the house, det är jag det. Jupps. Resten av la familia är inne i stan och jag bara slappar galet här ute på landet. Har precis kommit hem från ett dopp nere vid badet med Katarina, hennes mamma och två av hennes vänner. Har precis satt igång med maten. Ikväll blir det egengjord pizza, så just nu håller degen på att jäsa. Kommer säkert bli supergott. 
Hörni, jag har många bilder att visa för er från i Lördags då vi var på Skörgårdsfestivalen... Men min mac har inget internet och den här(jag bloggar från min gamla hp) går inte att föra över bilderna till. Suck :/ Men, men... 
Men hörni... Livet flyter på som det ska en skön sonmar som denna, så jag har inget att klaga på;) Ni får alla ha en fortsatt härlig sommar. Kram tills vidare
 
 

Och så var man på landet igen... Har inget säga, så ni får nöja er med denna fina bild av mig... :D

 

Oh yeah!

Livet levererar! Har lyckats få två biljetter till FÖRHANDSVISNINGEN av filmen KÄNN INGEN SORG! GRATIS dessutom! Taggad som fasen!

 


Såg ni mig på tv!?

Hej och hallå! Skulle ha lagt upp detta inlägg tidigare... Men, men... I tisdags var det allsång all day long som gällde. Satt på samma plats i tio timmar samtidigt som ens röst blev hesare för varje sång man sjöng med i, haha... Nej, men vi hade sjukt kul, vi SKUFFare. Dessutom var man med i närbild på tv i sisådär 3 sekunder, haha. Faaamous!

 


Det går bra nu. Kompis det går bra nu.

Hej! Snackade precis med Elin och vi planerade lite inför de kommande veckorna om lite olika grejor, berättar mer senare. Hur som helst så verkar det som att sommarlovet rullar på som den önskas vara, typ. Haha, vad jag mena var att om man ska spendera i princip hela sommaren hemma utan jobb eller inplanerade resor så måste man göra något av den, vilket är vad jag försöker göra... Se till att man gör något av sitt sommarliv. Typ. ;)
 
 
 

1 Juli

Och så bar det hemmåt... Hem till kära Farsta. Suck! Vill stanna här ute. Men med en far med ett dåligt hjärta så måste man ta allt som det kommer. Men det är inte bara på ont som jag åker hem. För det första får jag bättre internet. Yay! Och för det andra får jag det närmre då jag imorn ska upp tidigt för att hänga med kyrkan till skansen. Vi ska paxa platser till morgondagens Allsång, haha. Men det kommer nog bli kul. Men nu måste jag fixa det sista innan vi åker så måste dra. Hej så länge!
 
 
 

RSS 2.0