Köpte lite prylar inför fredag, idag


SÖÖÖÖÖÖT!!!

Hello allihopps! Är jag den enda som är "kändiskär"?! Ne, skulle inte tro det va. OMG! I´m "in love" in... Adam Lambert... OMG(!), he´s sooo god damn cuuute!!!! Asså kolla bara på honom. Snygg, söt... Fasen det finns inte ord... Kolla bara på bilden... Såå gulliiig!!!


New music

Tja, tja! Sitter här och fyller på min iPod med musik. Det är bla Bon Jovi, Flipsyde, the Sounds, Bruno Mars med flera som ska in. Skitbra musik enligt mig^^


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Ja ni... Asså, jag kommer ihåg den men jag vet inte hur gammal jag blev. Well, Whatever! OK, jag kan ju börja med att säga att jag föddes 30 Mars 1995, för er som inte redan visste. Så Mars den 30 något år, fyllde jag år på påsklovet. Det var någon gång i lågstadiet iaf, för jag gick på fritids och vi skulle då på min födelsedag åka till Tom tits i Södertälje över dagen. Jag kom ihåg att jag verkligen älskade det stället då, så jag var förståss överlycklig att vi skulle åka dit. Sen på kvällen så tror jag vi var ute och åt på någon resturang. Aja, var iaf överlycklig vid dagens slut kommer jag ihåg:D


Glad alla ♥-dag


Music in school

Hallo my dear friends! Sitter nu här i skolans datasal och skriver en uppsats. Eftersom det är musik så skulle vi skriva om en artist eller en grupp med valfri genre. Och eftersom min farsa är ett sånt himla stort U2-fan, så tänkte jag skriva om dem åt hanns ära. Kan nog även få ganska mycket råd och hjälp på hemmaplan utan att anstränga mig;P Najs va!?

U2 - Beautiful day


I´m in love in shoes


Question?!?

Halli, Hallå! Hörni, jag har en fråga. Eftersom jag går i nian så ska ju jag terminens sista dag gå på niornas bal. Tror ni jag har klänning?! Svar nej. Tror ni jag vet var man kan/ska köpa en ?! Svar nej. Så nu frågar jag er mina kära läsare... Vet ni någon shyst butik(ej e-handel) där man har snygga klänningar? Det skulle underlätta mig så mycket om ni hjälpte mig. Tack!


Dag 17 - Vad hade jag på mig idag?

Jo, ni... Jag hade en klädsel som jag kände mig lite vuxnare i... Nämligen mina nya jeans som jag köpte i Torsdags från JC, tillsammans med dem hade jag en vit T-shirt från HM ovanpå ett vitt linne även den från JC som var instoppat i byxorna. Och som pricken över i:et... Min fina vita(mycket vitt:P) skjorta från HM. Till detta hade jag även mitt fina halsband(tro, hopp & kärlek) som jag fick i konfapresent av mamsi och papsi. Jo, jag kan även tillägga att jag hade mina nya trosor(BjörnBorg) som jag fick igår;)


Dag 16 - Min första kyss

Men vafasen... Jag kommer inte ihåg min första kyss. Seriosly! Men jag antar att det var med min första pojkvän, Felix. Eller?! Äh vafasen... Vet man inte så vet man inte!


Svar på kommentar

E om Kan man inte bara spola fram tiden 4 mån!?Har du många vänner i skolan? :)

Hej! Ja du...  i klassen har jag väl en kompis jag hänger med och det är Aaqela. Alla andra som jag hänger med går i andra klasserna i nian. Dem som jag är mest med är väl Souvaree, Natta, Emme, Elif, Linn, Jasse, Lilian med flera;)

Dag 15 - Mina drömmar

OK... Menar dem drömmar som man drömmer eller framtidsdrömmar? Ah, eftersom jag aldrig kommer ihåg drömmer så tar jag nog framtidsdrömmar. Ah, det är ju det ända man snackar om nu... Framtiden. Ja, som stor vill jag ju bli arkitekt/inredningsdesigner. Jag vill kunna hitta kärleken, nya vänskapsband och nya möjligheter. Typ. Så ser min framtid ut i mitt huvud.  .Slut (^^)


Kan man inte bara spola fram tiden 4 mån!?

Jag sitter nu i soffan hemma hos mig, kollar ut genom fönstret och ser solen skina som en glittrande slöja över snön. Det är såå vackert. Tar man bara bort snön, lägger till lite värme, så är det som att spola fram tiden ca 4 mån till juni. Fasen va skönt det skulle va... Att kunna sitta ute i solen efter att man kommit hem från skolan, veta att det bara är dagar kvar av grundskolans gång. Åhh, längtar asså!!!


Dag 14 - Mitt favoritminne

Ja ni... Jag har inte något direkt favoritminne. Men ett minne som gör hela mig glad, är när jag tänker tillbaks som liten, när jag och min familj varje sommar åkte ner till Varberg. Bara tanken på Varberg gör mig sjuuukt glad. Det är en utav mina favvoplatser i världen. Jag har många härliga och fina minnen därifrån och det är en stor del av mig och mitt liv. Så mitt svar är nog... Minnen från Varberg(Det finns sjukt många men ändå^^).


OMG! Solndegången i Varberg är rent ut sagt magisk.


Today...

...Vaknade jag opp med mina små sötisar Linnea och Malin som sov över för natten. Efter att vi vaknat, ätit fulle, tagit på oss kläder kom Mia(Malins mami/min moster) och det var dags att bege sig ner till magelungen där vi hade bestämt att vi(alla utom nea) skulle åka skridskor. Asså fasen va kul det var säger jag bara. Det enda negativa var att jag fick så sjuuukt ont i fossingarna. Men att se malin åka skridskor var en upplevelse i sig. Men nu sitter man här hemma utan sina små sötnosar omkring sig, men med massor av minnen som inte kommer försvinna i första taget^^

 


Har fastanat på hjärna


Dag 13 - Den här veckan

This week, laidies and gentlemen...

Måndag: "Prova-på-dag" på Design&Construction College... Riktigt kul;)

Tisdag: Skolan på dagen... kom hem... hade inget att göra... Kul, eh inte:P

Onsdag: Skola på dagen... Ungdomsgruppen på kvällen, glad kväll:D

Torsdag: En enda lååååååååååååååång skoldag:(

Fredag: Yay! Malin kommer för att stanna över helgen:>

Lördag: Malin och Linnea sover över efter en hel dag med massor av skräckfilm^^

Söndag: Skridskor på magelungen med familjen+Malin & Mia:)

Hur var er vecka?

...

Hej! En vecka har paserat UTAN några inlägg. Cry like a river for that. Men nu börjas det igen... Jag börjar där jag var med "dagarna" och sen fortsätts det;) Kul va!?


Erik Segerstedt - I don´t wanna be


RSS 2.0