Vintern är här!

Hey you! Skönaste dagen ever... Är ledig, så till en början så fick jag sova länge. Gick upp och värmde på pannkakor, satte mig framför tvn och njöt av att vi har skaffat alla kanaler(äntligen). Kände att jag ville göra något. Och eftersom det är så vackert nu med snön så gick jag ut och gjorde en söt liten snögubbe^^ Får se vad jag hittar på härnäst;D


Tråk var det här

Hi guys! Sitter och skriver en researtikel i skolan... Pretty boring, längtar hem så att jag kan se Grey's Anatomy:D Har egentligen inge mer att tillägga så det får va. Hej så länge!
 

To do #17


There's nothing like home


Work hard and you will get there

Good morning guys! Har haft en två timmars lektion i kemi:P Inge kul asså! Ännu bättre, ska efter denna korta rast ha prov i kemi:( Men en god sak det för med sig är att jag slutar efter det. Så efter provet ska jag alltså bara käka lunch och sen drar jag hemåt. Tjohoo! Då blir det Grey's Anatomy... Min nya favvoserie;D Hehe. Börjar snart så måste dra... Bye!
 

O M G

Resan är bokad! USA, New York, Miami, Orlando, key west... Here I come!!!

 


Mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them all


Gymnasiemässan 2012

Hej alla! I år är det 97;ornas tur att välja gymnasium och idag var det mitt jobb att se till att de väljer DCC;) Var hur superkul som helst! ;D

 


Natti Natt


Math is turning you down

Känner mig så dålig! Har suttit och pluggat matte heeela kvällen, men fattar inte ett skit. Det är meningen att jag ska göra omprov imorn, men får se... För just nu känner jag mig så sämst. Jag vet ju alla funktioner och så men ändå så förstår jag inte riktigt talen. Samtidigt vet jag att det inte riktigt är jag som är efterbliven utan att det är själva svårighetsgraden som är för mycket för mig. Men man kan liksom inte hjälpa att känna sig dålig när man inte förstår.

Här ska f*n brännas fett

Tjenixen! En utmattad Ida bloggar framför datorn. Okej, jag ska inte överdriva men jag och Malin har varit duktiga nog att sätta igång med träningen idag. Så efter skolan var det gym som gällde. Kul, men som sagt utmattande(har liksom inte tränat på år och dar). Tänkte börja lite med matte nu, så... hej så länge!
 
 
P.S. OMG, när vi var på gymmet såg jag en kille som var aslik Jeremy i VD, så coolt! Just sayin!

Stars can't shine without darkness

Hallojsan på er! En vecka av ren lathet har gjort att jag inte orkat skriva. But now I'm back! Helgen har väl bara bestått av mig själv, min säng och min dator. Har inte enns satt foten utanför dörren. Skönt men frustrerande. Känner att man måste skaffa ett liv. Anyway... De två kommande veckorna kommer vara asnajsiga då vi har projektveckor i skolan dvs många "roliga" lektioner och korta dagar. Imorn har jag även bestämt med Malin att vi ska börja träna. Så nu är jag sjukt taggad på det, får se hur jag känner imorn ;P Well, time to end this lovley noteification. Hare gött!
 

Glad tjej säger hej från lägret!


Linjen man passerar mellan astrött och flummigt klarvaken

Hi guys! Sitter och skriver svenska greja... Snart klar! Efter det blir det snabbstädning av rum, sen packa väskan... Ska på läger i helgen(ja, med kyrkan) så man måste ju se till at ha några outfits att välja mellan ju... Asså, jiiises vilken flummig dag det har varit. Typ hela min klass var övertrötta, så vi skrattade åt det mesta. Sista lektionen var ju bäst. Såg en film som var, hur ska jag utrycka mig... Patetisk, typ... Men ändå skrattade man åt allt. Efter filmen märkte vi att en kille i min klass hade somnat, säger inget mer;D Ååh, bästa lektionen ever, typ! Det är den man kommer minnas när vi tar studenten, haha. Nej måste göra klart svenskan så att jag hinner allt innan jag går och lägger mig. Kram
 
 

Matte ;P

Halloj! Ida från skolan här. Tisdag, hyfsad chilldag. Har precis haft arkitektur(typ mitt nya favvoämne;D) och ska precis börja matten. Efter matten blir det lunch på en ny resturang... en thairesturang. Ska bli yummy^^ Men nu måste jag schluta, lektionen börjar.
 

End of paradise


Sunday

 
Morning! Eller man kanske säger god dag istället. Haha. Söndag, sista dagen av lovet. Trist. Idag funderade jag på om jag skulle dra mig in mot stan för att leta halsduk, mössa och vantar som matchar min nya jacka. Isf skulla jag även svänga förbi elus café och träffa henne... Men får se vad som händer. Mamma och pappa har säkert massvis som de vill att jag ska göra. Well, well... Får se vad som händer. 
 
 

Mysig dag med familjen

Hej hopp! Idag har det gjorts en del. Först bar det av till Nacka forum där jag köpte en ny vinterjack... Assnygg, kan visa bild imorn. Sen drog vi vidare ut till landet. Vi tog det lugnt, fick besök av morbror och Co. Drog oss hemåt men stannade både vid Kungsholmens kyrka och skogs kyrkogården för att tända ljus åt Roger, farmor o h farfar. May them rest in peace. Och en sak jag märkte då var att man inte kan fånga den magin allhelgonaafton bringar fram på bild. Det går bara inte. Men ni skulle sett hur fint det var, speciellt på skogskyrkogården. Det var som att kliva in i en annan värld. Buy guys, tänkte ta och sussa nu, får blogga mer imorn, natti natt.

 


Latest couple of days

Hey guys! Har så mycket att berätta om... okey då, inte så mycket intressant, men jag har gjort en del de senaste dagarna.
I tisdags träffade jag kusinvitamin. Det var planerat att vi skulle börjat träna men Malin kände sig inte helt hundra så det blev suchi hemma hos mig istället. Vi satt mest och pratade och körde quizkampen, typ det vanliga, haha. Men det var både mysigt och roligt att träffa henne med tanke på att vi knappt har setts det senaste halvåret och detta var första gången vi verkligen hängde. Wow, får det att låta som värsta förhållandet, haha, men det var verkligen kul att se henne, as always;D 
Igår bar det av till Nacka forum på dan för att spana efter ny vinterjacka. Hittade en snygg men har sett en snygg innan oxå så har värsta beslutsångest av vilken jag ska köpa:P På kvällen bar det av till kyrkan. Där var det också längesen jag var. Har varje onsdag antingen fullt upp med plugg eller så har jag varit sjuk. Så det var kul att komma dit. Vi såg på film och åt våfflor... asmysigt!
Idag då, haha känner att det här blir ett långt inlägg, idag hängde jag med ett litet gäng från kyrkan ut på utflykt till Sigtuna där vi fikade och fick guidad tur ute i kylan. Efter Sigtuna bar det av mot Eriksdalsbadet för... ja, bad. Sjukt kul! Åh vet ni, vägde mig på badet... Jag har gått ner i vikt, haha, även fast jag inte har tränat. Så denna dag har varit ganska lyckad.
Nej, måste ta och avsluta så att det inte blir fööör lång inlägg. Hej så länge! ;D
 

RSS 2.0