Fuck yeah... 18 år!


Födelsedag fast ändå inte

Hello! Haha, just nu är det min födelsedag fast ändå inte... I Sverige är det redan den 30:onde medan det är lite mer än tre timmar kvar här i Usa. Wierd! Har precis kommit till Clearwater Beach i Tampa, Florida. Ska göra mig iordning för middag. Blir bara något från hotellets egna resturang. Så måste nog dra. Men bloggar mer senare. Kram på alla så länge!
 
 
Blåsigt på South Beach i Miami

Day One

Från igår:
 
 
 
 
 
Från Idag:
 
 
 

Framme!

Efter en lååååååång dag att resa(26 timmar) så kom vi äntligen fram till hotellet. Nu, efter några timmars sömn ska vi försöka ta oss ut och leta efter lite frukost, för att senare bege oss till Beachen.

Måste bara säga att... Det kändes mer som att komma till Thailand än Usa om man syftar på klimatet, haha. Samtidigt blir man ganska överraskad fast ändå inte då man ser att allt är som man har sett det på TV. Brandpostarna, polisbilarna... Haha, ändå kom vi då man knappt såg något ute. Nej, nu börjar jag bli hungrig, lägger upp bilder senare. Kram.


Come to mama

Sju freaking timmar kvar till flyget lyfter... Borde egentligen försöka sova, men jag vet att det är ens onödigt att försöka. Kommer ihåg när jag skulle till England... Fem timmar efter att jag gick och la mig hoppade jag i sängen av glädje och förväntan. Känner att läget är densamma nu, haha:D Oh my gooooood, kan så inte vänta längre!
 

Indianmiddag hos Elin, haha


Självklart att detta skulle hända :(

Är det inte typiskt!? Man ska bara ladda över några låtar på ipoden och ALLT jag äger och har på den bara raderas, eller som apple säger... återställs. Gah, man blir ju bara så sjukt irriterad... Mitt i all denna sterss, så typiskt!!! D:
 

It's the final countdown


Panik!

Okej, nu börjar jag få lite panik... Var det inte förra veckan typ igår!? Det känns iaf så! Det är typ ingen tid kvar nu känns det som, och som jag sa börjar jag få lite panik. Har jag glömt något jag ska packa? Har vi glömt att kolla upp eller göra något? Situationen är lite crazy och extrem. Så mycket som ska tänkas på, tänk om man glömmer något!
 

Dream and one day you will get there

Hey all! Ledig idag, tjohooo! Hur skönt som helst... Sov fram till tolv, chillade lite och har nu börjat städa och småfixa lite. Allting tar sin lilla tid, men snart är man där;) 
 

Irriterad

Okej, jag blir lite irreterad när man egentligen har sovmorgon fram till halv två, men man är duktig och kommer till skolan tidigare för att jag har bestämt med min mentor Oscar att jag ska göra omprov... När man kommer hit är han inte här. Har nu suttit och väntat i tre kvart och han har fortfarande inte kommit. Suck! Antar att jag får ytterligare två dagar på mig att göra plugga... Problemet är bara att jag vill få det här överstökat, jag har pluggat tillräckligt-.-
 
Kan ni hitta mig och Ebba?

SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUUUULD!!!


Plugg, plugg och mera plugg

Hej igen! Sitter nu här i mina myskläder med 30% kvar av matten och ca 80% kvar av historian... Men angående historian tänkte jag göra en liten fuling... Min lärare sa att den skulle vara inne senast på fredag... men inte vilken tid, hehe. Så det får bli att kämpa med den sista matten och sen, om jag hinner och orkar, jobba lite på historian också... Kände mest att jag bara ville komma ifrån det där nu i fem-tio minuter. SÅ just därför är jag inne och skriver om saker som gör er helt och hållet uttråkade. Haha, vardag...
 

Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Hej ni! Har precis kommit hem, men har redan börjat med allt plugg som ska göras ikväll. Matte och historia, suck -.-'  Men, jag har bestämt mig för att göra klart det mesta och så innan jag drar, så jag har en motivation, och inte minst ett mål...
 

10 dagar kvar...


Good morning


Taggisch som f***n ! ! !

OMG!!! Efter kvällens stora miss att Robin (årets sämsta bidrag) vann mello, blev jag ganska deppig. Men bara minuter senare... Eller jag kan börja med att säga Bajen bandy är i final och ska slåss om sm-guldet på Friends arena nu på söndag. När jag tidigare idag kollade efter biljetter så kostade de 700 spänn. Vilket jag, enligt pappa, skulle få betala själv:( ...Så efter det att mello var slut fick jag ett sms av Elin som sa att de sålde klackbiljetter för 250kr. Så hon och jag ska nu stå i klacken på Söndag. Dessutom, på söndag är det inte bara finaldag utan även Elins 18-årsdag. Så det blir fira på stort om de tar hem guldet. Så just nu är jag huuuur taggad som helst. Ni skulle bara veta... 
 
Det är VI som är HAMMARBY! ! !
 

One day closer...

Hej! Är det bara jag, eller har den här veckan gått sjukt fort? Hur som helst är jag bara glad.... För det betyder att jag är en vecka närmare min efterlängtade resa. Sitter på sista lektionen och njuter av solens trålar som skiner genom fönstret. I helgen blir det lite chill, lite plugg, melofest, mm. Har inget mer att säga, så hej så länge!
 

Just chilling after school

Det är en sak som gör mig lite frustrerad... Och det är att man inte bara kan dela känslor, så att alla de man delar med känner exakt som en själv. För om man skulle de skulle ni kunna känna precis som jag gör nu. Jag slutade ju lite tidigare idag. Så när jag slutade kände jag att, "nej, nu vill inte jag gå hem och direkt sätta mig framför datan i mitt mörka rum". Så istället, när jag kom hem, tog jag med mig kameran och gick ut i skogen och hittade en solig glänta där jag kunde sitta och njuta av solen. Och det gjorde jag också...
 
 
 
 

Bored

Hej där! Sitter på historialektionen och önskar inget hellre än tiden ska gå fortare. Så tråkigt ämne... Okej, det kan vara roligt, om man bara hade en bra och rolig lärare. Det får bli internet tills det är färdigpratat om allt som man redan har gått igenom i grundskolan. Torsdagar är ju för mig, väldigt långa dagar, men tack och lov behöver inte jag gå på de sista två lektionerna, ha ha. Så det blir skönt;) Men måste avsluta nu... Bye!
 

Inspiration

 
 
 
 

På ett café i Gallerian

Hay gays! Sitter nu här i gallerian med tjejorna och gör designläxa som var att vi skulle hitta, analysera och skissa av en allmän sittplats... Så nu sitter vi här och jobbar på ett café. Haha, man känner att det var längesen man skrev ett arbete för hand, då vi nu var tvugna och svara på ett visst papper. Hehe, anyway... Ska snart dra oss tillbaks till skolan för fortsatt skoldag. Bloggar mer senare. Kram på er alla
 

Today. We chill.

Hey guys! Det fick bli en kort skoldag för mig och min klass idag. Slutar efter nästa lektion, så tänkte först käka lunch med girlsen, och sen dra och gymma. Tänkte även spana in en snygg resväska på vägen dit. Haha, juste... Måste även köpa nya strumpor, kom på att jag inte har några (när jag gymmar) då jag valde klänning idag. Well, well... Ska ta och avrunda. Börjar lektionen snart... Hej så länge!
 

Kvällskul


In love with the chorus

 
 
Tips... Spola fram tills då själva låten börjar (ca 2.00) ;D

Good night


Att-göra-dag

Hej hopp! Sitter just nu med lillebror på mina smalben som drar ut på tiden tills då han måste läsa klart sin läxa, haha. Vi har alla i familjen lite saker att göra idag. Vissa av dem har redan blivit gjorda. Tänkte sätta mig ner med mamma och planera lite inför ni-vet-vad medans grabbsen drar och gymmar sen. Har inte så mycket mer att tilllägga... Ville mest bara skriva av mig lite. Med det sagt så får det bli ett hej så länge! ;)
 

Tre veckor kvar...

Lördag morgon... Tre veckor kvar. Idag blir det lunch hemma hos mormor och morfar, vilket är anledningen varför jag är ganska finklädd. Annars står inte så mycket på schemat. Ikväll blir det väl melomys och reseplanering skulle jag tro. För övrigt så är ma bara lite småsur över att lovet har passerat och att det är skola som vanligt på måndag. Men nu måsta jag dra! Ciao!
 

The month of happines, joy and adventures

Ja, för er som läser min blogg vet att Mars, för mig, är en enormt efterlängtad månad... Usa, 18 år... behöver jag säga mer..?! ;D
 

RSS 2.0