Inget socialt liv

Asså, jag har seriöst inget socialt liv. Gissa vad jag har spenderat hela dagen åt. Jo, åt andra hungerspelsboken fatta eld som jag nu har läst ut. INGET LIV! Blir nästan irreterad på mig själv. Nej, måste se till att göra något vettigt de här två studiedagarna. Får hitta på nåt med Elus eller nåt. Måste skaffa ett socialt liv!
 

Don't you worry, don't you worry child

Hejsan svejsan på er! Morgonpigg Ida här, inget man får uppleva varje dag. Haha. Sitter och diggar till musiken på spotify för tillfället, blev så deprimerad när jag läste ett visst avsnitt i fatta eld att jag blev tvungen att göra något annat ett tag, haha. Idag då, vad händer idag. Jo, ska på shoppingrunda med la familia. Ska bli mysigt, dessutom... Mamsi och papsi betalar. Hehe. Nej, men det ska bli kul. Ska åtrgå till mitt lilla party jag har här, hehe. Ha ddet gött!
 

Snart helg!

Hej alla! Bloggar från elus dator, hihi. Har 20 min kvar av skolveckan sedan är det långhelg med fyra dagars ledighet. Sweet. Den tiden kommer nog i största del tillbringas med boken fatta eld(som jag fick låna av snälla jossan) om jag känner mig själv rätt. Haha. Bloggar senare när jag kommer hem. Puss!
 

To do #14


Remember to always smile, even though you have the worst of days

Hallou! Sitter på tråkkemin och läser skvaller tillsammans med Elus. Ja, jag är i skolan idag. Har dock tyvärr mördarschema idag. Ska efter skolan få låna jossans bok fatta eld. Yay!!! Typiskt mig... spendera mitt liv åt böcker.  Haha, men nu måste jag tillbaks till verkligheten, fast jag är inte riktigt säker på om kemi är verklighet. Hur som helst, Hej då!
 

Schoolday turned sickday

Hej alla därute! Det här blev ju inte någon rolig dag. Fick stanna hemma från skolan pga min jobbiga hals. Inte roligt att vara sjuk asså. Fast det följer en del fördelar att vara sjuk... Man kan tex ägna sin tid hemma åt att sova, kolla på tv och ja, till och med plugga. Så om ni ursäktar hade jag tänkt tillbringa lite tid åt tekniken just nu. Ciao!
 
 

Stucked!

Tjena, tjena! Har tillbringat hela min eftermiddag samt kväll åt såväl boken(som jag nu läst ut) som filmen Hungerspelen. Och, ja, jag är fast. Haha, vill bara läsa näst och nästa bok. Haha. Borde igentligen slå mig ner med tekninken nu, men om jag känner mig själv rätt så får den bli gjord imorn, sista kvällen före inlämning, as usual.Haha. Och halsen har inte blivit bättre heller... Känner fortfarande av "kniven" i halsen och har en sån satans rethosta. Jobbigt. Men man får stå ut. Ska ta och sussa nu tänkte jag, så det får bli mer blogging imorn. God natt på er!
 

New day, new strength, new opportunities


Alla vill ha evig kärlek


Sjukt snygg, haha

Morning folks! Jisses vad jag sov gott inatt. Hela 12 timmar sov jag. Kanske beror det på att seglingen verkligen tog på krafterna, fysiskt. Och det efter en tuff skol vecka så förstår man nog att jag vara gaaanska trött. Dessutom så har min hals gått från rethosta till knivar varje gång man säger nåt. Usch. Men jag har annars haft det jätteroligt under helgen. Superroligt sällskap och massa intressanta nya saker man har lärt sig. Så, det var absolut awesome! Ska börja dra mig mot skolan snart. Börjar ju sent idag, så har haft en lååång sovmorgon, behövdes.Nej, måste dra, see ya!
 
Haha, snygging man är alltså!

Segling

Halloj! Nu är det snart dags att dra mot slussen. Har precis haft fysik(f*ckin)prov som jag totalt failade på som planerat. Men hörni, vill bara önska er en trevlig helg, så får vi se vad som händer mig ute på sjön. 
 
 
Denna fina båt kommer att vara mitt hem under helgen

Friday

Morning! Ska snart börja dagens första lektion. Ledarskap och organisation. Drar ju senare i eftermiddag ut på sjön med ledargruppen. Ska bli askul! Men nu börjar jag så måste dra. Ciao
 

Lugnet mellan två stormar som kallas skoldagar

Hey you guys! Sitter och pluggar, duktig som man är. Engelska, måste även plugga lite inför morgondagens prov i fysik som jag garanterat kommer att faila på. Måste även packa en massa. Ska på ledarläger i helgen så åker direkt från skolan imorn. Så om ni undrar varför jag inte bloggar i helgen så vet ni. Nej, jag måste bli klar ikväll så måste sluta. Bye!
 

Phototime

Så. Trött. Sitter just nu på designlektionen(vi har r och håller på och somna. Skolfoto idag, så jag var tvungen att gå upp halv sex för att fixa iordning mig. Men, men, ska man vara fin så får man lida pin. Ops, nu börjar jag igen, måste dra
 

I need to just slow down

Hej ni! Jisses vad jag har hunnit med mycket den här eftermiddagen. Har både pluggat fysik, matte och även jobbat lite på min och elus svenskalektion som vi ska hålla imorn. Har även städat rummet en aning, tvättat, duschat, osv. Såg tom bajens bortamatch mot BP, som de tyvärr förlorade:( Ska nu måla naglarna innan jag går och lägger mig. Måste vara lite extra fin till skolfotot imorn. Well, måste dra, God natt!
 
 

Good morning beautiful world


To do #13


Söndag kväll

Hejsan! Nu är jag hemma! Bajen vann! 29-21, skönt med vinst. Efter matchen fick vi sällskap av hela familjen Radinger som var här på spontan middag. Lika mysigt som alltid. Men nu vette fasen vad jag ska göra. Antar att det blir nån film, frågan är bara vilken. Well, well eftersom jag inte har något mer att säga så får det bli ett simpelt Hej då.
 

Paint the world with the colur of your smile

Hey you! Som ni kanske ser på bilden är det målning som har gällt den här helgen. Det är mitt lillhus på landet som har blivit grått. Ska däremot snart dra in mot stan för bajens säsongspermiär i handboll, får hålla tummarna för att de ska vinna. Men nu måste jag fixa det sista innan vi drar härifrån, så måste dra. See ya!


14 September

Hej allesammans! Är det någon som har koll på vad det är för datum? Om inte kan jag berätta att det är den 14 september... Vilket innebär att det är min namnsdag! Yay! Haha, Ida är det idag. Superkul! Sitter just nu på min ledarskap och organisations-lektion och lär mig vad man sänder ut för signaler när man ljuger. Fett kul det är! men för tillfället har vi lite rast, och självklart så tillbringar jag tiden till att blogga. Men snart är den slut så måste dra Ciao!
 
 

Haha, snyggt Elus


Why can't school be more like kindergarden

Tjenixen! Har just nu tråklektion... Kemi. Blev för en liten stund sen en godkänd elev istället för en failad elev, haha. Mördarschema idag, men får ta en lektion i taget. Men för tillfället önskar jag bara att det blev lunch och sen kunde få sova middag... Ååh, nu saknar jag allt dagis, det var tider det. Haha, nej men jag måste nu återgå till ett oendligt tjat om molekyler och sånt, See ya!
 

Let your Dreams lead you through your life

Tumblr_m7oelmy6m51qbvqopo1_400_large

Worst morning ever

Fuck! Där jag sa det. Ni vet den där deprimerade känslan du får när man inser att man har försovit sig. Well, har den känslan nu. Och inte nog med det, när man har insett att man inte kommer hinna med bussen, utan tänker smart och ska cykla ner till centrum istället... Nej, då har cykeln punka! Värsta morgonen någonsin. Så nu sitter jag här hemma i hallen och väntar på nästa buss.


10.09.12

Hej allesammans! Måndag morgon, vilket betyder en ny vecka. Har precis fixat iordning mig, ska snart dra innåt mot stan för att möta elus för lunch. Sen flyter schemat på som vanligt med en lektion(hehe) och sen blire studiebesök i svt-huset... Ska bli kul. Men nu måste jag kila, hare gött, Ciao!
 

Know the feeling


Qvinnorna utan liv

Hej you guys! Sitter med gänget och är supersociala under rasten med våra macbooks. Haha, sitter typ med facetime och snackar med varandra... Snacka om att inte ha något liv. ;P
 


 
 

Standard


Great day as always

Jahapp! Då börjar även denna dag glida mot sitt slut. Ska snart sussa, men inte förns jag fått se himym, hehe. Har varit en bra dag. Såg ju Bill imorse, skolan var okej. Justee... Var med Elin(T alltså) in till bajenshopen som rear ut nu då de har slutförsäljning. Köpte en varsin tjocktröja. Ni ser bild på min här nedan, visst är den snygg! Men hörni, nu ska jag ta och stänga ner för kvällen. Sov gott allesammans
 
 

Jag och lilla Elus

Love U

Dagen kunde inte börjat bättre

Good morning! OMG!!! Gissa vem jag såg på vägen hit till skolan... BILL SKARSGÅRD!!! Min man, alternativt min mans brorsa(ni vet vem jag menar;D). Ååh, nu är min dag förgyld. Nu börjar jag lektionen så måste sluta, puss
 

Some Dreams actually comes true

Hey you guys! Är hemma nu... Känner mig ganska trött för tillfället. Dan har varit ganska rolig. Fick min nya macbook air som jag just nu använder, hehe. Sen precis när vi slutade, hände något roligt. Elus kompis Alva ringde, för de skulle bestämma när de skulle ses efter skolan. Det ingen utav dem eller oss som var där visste, var att hon stod i rummet bredvid. Haha, snacka om kul;D Ska nog ta en tupplur nu, Bye! 
 
 
 

 
 
 

Oh happy day!

Godmorgon på er! Sitter nu i skolan på dagens första lektion. Arkitektur. Är lycklig idag. Ska få ny apple-produkt från skolan. Jippey! Var bara tvungen att berätta, måste få ut min glädje på nåt sätt. Haha. Nej, måste tillbaks till verkligheten nu, see ya!
 
6967a65f1e6195d2af45a37_large

Bra dag ger gott humör

Hej guys! Bra dag idag. Startade med en rejäl sovmorgon. En lektion. Drog till moster Mia för synundersökning(till körkortsansökan). Tråkade ut mig i Globen centrum i en timme då jag köpte ny tröja. Mötte pappa, fredde & Company på skanskvarn. Såg en av säsongens bästa bajenmatcher. Sånt tryck det var asså. Bajen vann! Pappa köpte bajenbrillor till mig. Och där tog den händelserika listan av vad jag gjort idag slut. Dagen resulterade till gott humör och nytt mode.
 
Foto: #happy #cute #swedish #girl #on #her #way #to #school #smile #metro #tunnelbana #instagood #instacute #instafun 󾌵󾬑  http://instagr.am/p/PHEcdNmD-j/

Hösten är här

576932_507606685923079_716487628_n_large

RSS 2.0