Fimkväll

Halloj! Sitter nu hemma hos Linnea, tillsammans med henne och Malin och kollar på filmer. Mest skräckfilmer. Nu kom även otto(Linneas katt) in och enyonarde oss. Skriver mer sen. Shao!


Smexigaste bilden på oss tre från i somras


Halloween

Buhuhu på er! Idag är det som de flesta kanske vet Halloween! Och på flera håll i vårt område har man ikväll sätt utklädda, söta små ungar gå omkring till de olika husen och bett om "Bus eller Godis"(Trick or treat). Bla Fredde med vänner var ute. Själv har man suttit inne med bästa vännen och kusinen och glott på spökfilmer. Och kvällen har bara börjat.


Klart för språkresa

YAY, YAY, YAY!!! I ca ett år har jag och Linnea tjatat på våra föräldrar på att vi ska få åka på språkresa. Får två veckor sen fick vi klartecken att vi fick åka. Sen så för bara sekunder sen så beställdes resan. WOHOOO! Är det inte fantastiskt! Resan går till Torquay. Jag sitter och dagdrömmer om det här nu dagarna långa. Fan, va kul det ska bli=D


Torquay


Gulligaste

Hej! Mina föräldrar é bara fööör söta! Dem ligger just nu uppe i TV-soffan och sover med huvet på varsin kudde i varsin ända, och så ligger dom så att fötterna möts i mitten. Asså ni ska bara se dom, dom é såå gulliga!

 


Photos

Hay! Idag kom mina kanske inte så perfekta skolfoton. Nej, men dom var helt ok faktiskt. Sista skolfotot i grundskolan... STOOORT...inte, eller kanske lite. Äh, pallar inte skriva mer.


Me


My class 9c


Trött dag

Hej hopp! Jag låter glad, visst!? Men jag é dööötrööött!!! Har varit trött hela lååånga dan. Träffade Nemo på hemvägen. Seriööst! Ni skulle ha sett mig, stod fan och bablade med honom om typ allt och inget samtidigt. Fick för mig att ledarutbildningen som är imorron va idag. Asså, hur lyckas man med att var så seg, trött, trögtänkt, flummig, pratig, tråkig på samma gång!? Fattar inte asså!!!


Såg typ ut så här(bilden e tagen för några veckor sen)


Secret

Hejsan på er! Hörni, jag har en hemlighet. Eller hemlighet kan man ju inte direkt säga att de e men ni fattar vinken. Den här hemligheten är det många som vet. Men om just du inte vet så spelar det inte så stor roll, eftersom jag snart ska avslöja hemligheten. Min hemlighet är det många som delar, och dem andra skiter vi i. Nej, skämta bara, men när vi som dela min hemlighet hänger tillsammans så får dom andra inte vara med. Min hemlighet har jag haft enda sen litet, litet barn. Så nu... Vill ni veta hemligheten? Vill ni det? Verkligen? Okej, då ska jag berätta hemligheten för er...

 

Vem behöver datan mest...?

Hello everybody! Vem behöver deatan mest? Jag eller Fredde & Kesse? Jag har ingen att vara med, medans dom har varandra. Jag som har skurat hella badrummet och dammsugit hela över våningen medans dom har säkert suttit framför datan typ hela dan? Då tycker nog att jag ska få sitta här. Eller vad tycker ni?

Hade lite tråkigt... Sen kom Nea

Tjaba! Tänkte bara visa denna flummiga bild!


Miss my honeyboney

Hej! Ni läste rätt... Jag saknar min HoneyBoney Malin. Det var aaaslängesen vi sågs, och nu saknar jag henne sååååååååååååå hääääääääääär myyyyyyyyyyycket! Love ya honey!!!!


Togs när vi var typ 12 år


Två tröjor

Hello! När skoldagen var slut stack jag idag till "plattan" och gick runt och ögon-shoppade. Hittade då två fina tröjor på Gina Tricot som jag inte vill ha, ne, jag SKA ha dem!!!^^ Nej men det roliga är att det är samma modell, men två helt olika tryck. Visst e dem fina... Den till höger är till Halloween som ni kanske förstår^^


Första snön

Tja! Idag e man på glatt humör. Första snön kom! TJOHOO!!! Men den försvann lika snabbt som den kom. Men inga tårar över det. Jag, Emme & Elif hann faktiskt ha ett snöbollskrig. Det var skitkul. Emme tappade sina nycklar i snön(HaHa fail). Sen stack klassen in till Riksdagen(BOOORIING!!!). Och sen var skoldan slut. Pallar inte skriva mer i detta inlägg nu. Hör av mig sen.

 


Älskar...

...Den här låten av Paramore. "CrushCrushCrush" everyboy!


Till kyrkan

Hello! Det här får bli ett kort inlägg, ska till kyrkan om sisådär 5-10 min. Mässa+Ungdomsgrupp idag äre tänkt. Så see ya guys!

 


Brur min

Tjaba, tjena, hallå! Ida här... Med Fredde. Vi har lite tråkigt samtidigt som vi har kul. Tror ni fattar vad vi menar om ni kollar in bilderna här nedanför...


NOOOOO!!!!!!

HEY! Ida här(who ells?)^^ Något hemskt har skett. Jag har fått tid hos tandläkaren... på TORSDAG!!! Jag verkligen HATAR att gå till tandläkaren. Hur som helst så har jag stått och skött om mina tänder i en timme nu samtidigt som jag försökt plugga lite spanska(utan framgång). Men jag e skiträdd nu bara för det. Tack pappa så hemskt mycket som bokade tiden åt mig!(ironisk)

Vill ha


Dumma skolan

Tjena! Sitter nu här i dumma skolan och vantar på att so:n ska börja. Mår inte så bra heller. Ska kanske gå hem efter lunch:p Nä, nu kommer eva, måste gå in på lektion:p ses

Click Play


f*ckin irriterad

Hej! Ahh, vafasen då! E så himla pist of. Jag följer ju den amerikanska sesongen av Vampire diaries via internet. Men nu så sändes avsnittet inte igår i Amerika. utan den kommer sändas nästa vecka... Vilket betyder att jag måste vänta en hel VECKA till på att se nästa avsnitt:( Blä för dä!


HeHe, love Stefan och Elena tilsammans


Min eftermiddag...

...Har varit suverän! Hej förresten! Iaf, som de flesta vet så har jag praoat de två senaste veckorna på dagiset rymden. Och eftersom det var min sista dag idag så hade de tänkt ge mig en liten present. Så under melliset kom Elin(ett av dagisbarnen) fram till mig helt från ingenstans med en liten presentkorg med massvis av godis i till mig. Såklart blev jag både väldigt överaskad och glad. Snacka om att jag kommer sakna dom små kidsen.
Vidare nu då... På hemvägen träffade jag först när jag var påväg ner för rottnerosbacken, Emme & Nemo. Dem skulle träffa Natta i Hökis, så dem hade lite brottom iväg. Sen när jag cycklar förbi bussstationen, kommer bussen och ut ur den kommer jossan. Vi hade sällsis tills vi var tvugna att gå skilda vägar. Och när jag sagt "Hej Då" till henne, kommer Corinne och dem. Överaskningar sker hela tiden, överallt. Men idag har jag samlat på mig alla typ.



Min lilla överaskningspresent från dem på dagiset


Pappas tröja

Tjaba! Sitter här i pappas Hammarby-tröja, och vill inte ta av mig den. Fick låna den för att jag skulle göra honom en tjänst utomhus när jag bara stod i linne. Och som jag skrev, så vill jag inte ta av mig den, för den é såååååå himla skön! Så vi får se om jag får behålla den på hela kvällen för daddy!?


Pappis tröja- Snygg va!?


Bajen é bäst, ingen protest...


Lite ny design

Tjinixen! Som ni kanske ser, så har jag fixat lite nya små-detaljer till bloggen när det gäller design. Bla. Rosabandet-kampanjen, den nya kommentars-texten mm. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg. Hare bar tills vidare...<3

Extrajobb

Tjena, tjena! Hörni, vet ni något ställe där dom söker extra jobb. Skulle nämligen behöva ett. Har sökt lite på datan men har inte hittat något. Om ni vet något ställe där man kan få ett, hör gärna av er till mig.

Suk

Hello! Känner mig lite ensam. Jag menar en hel dag hemma i sängen och soffan. Varför? Jo för att jag kanppt kunde prata och näsan var igentäppt imorse när jag vaknade:( Men nu mår man bättre och kanske  kan praoa imorn. Får se... Men tills vidare... Hare Gött!


Miss my Souvaree-honey och retsen av polarna i plugget<3


One of us

Tja! Under lägret, glömde jag säga,  att vi sjöng en del också. Och nu har en av alla dessa låtar fastnat på min hjärna. Fast som tur e är det en riktigt bra låt, som faktisgt Linnea föreslog att vi skulle sjunga. Den heter "One of us", och sjungs av Joan Osborne. Enyoy!


Veckorna som har gått

Hej! I´m so so so sorry att jag inte har varit updaterad at all dom senaste två veckorna. Men nu har jag tagit igen det och skrivit om dom i några inlägg här nedanför. Läs och enyoy ;)


Läger på Gålö

Tjaba, Tjena! Gissa vad jag var i helgen!? Jo, på Gålö på läger, tillsammans med Farsta Församlings ungdommar(SKUFF)(Kyrkan). Vi hade verkligen superduperroligt där, och jag tror nog jag pratar för alla. Vi åt, JAG sov, vi hade lägereld där vi grillade korv och marsmallows och berättade spökhistorier. Vad gjorde vi mer?... Jo, vi hade andakt&mässa, vi flummade runt most of the time, körde lekar, åt mera, osv... Vi hade iaf en skitrolig tid där hur som helst.


På pendeln till lägret


Linnea Flumm-sminkade Balder(stackarn)


Balder drack upp FYRA 1,5L Pepsiflaskor under lägret
Så han var speedad nästan hela tidenXD


HILDA!!! :D


Hela gänget nere på ängen


Emme & Natta tränade lite självförsvar på varandra(Emme slogs ner VARJE gång)


Vi fick fiska upp godis mm i fiskdammen


Turturduvorna inne på vårt rum "som var värsta smalingsplatsentyp"


Visst e Balder bara fööör söööt på den här bilden


Emme, Natta, Mattias, Nemo & Jag


Lillgänget vid brasan


Hans & LingLing- Mina konfaledare


En lila brasa? Nee, bilden blev bara lite lila när jag tog bilden men visst var det coolt;)


Vi missade busstabellen om man ska säga så


Linnea och Balder var absolut flummigaste under lägret(Jag också, men nu var jag"stabil)


Prao

Tjeina mors! Två veckor ifrån skolan... Skööönt! "Va, har hon tagit ledigt?" frågar ni. Neh, det har jag inte. Det är nämligen så att jag praoar nu i två veckor. Förra veckan(v.40) och den här(v.41). Skitroligt! "Jaha, och vart praoar jag då?". Jo på mitta gamla dagis där jag gick som liten, Daghemmet Rymden i Hökarängen. Tjohoo! Och jag som älskar att arbeta/vara/leka med barn:) Perfekt tvåveckors yrke;)

Vecka 40

Måndag
Prao

Tisdsag
Prao, På kvällen stack jag, Linnea & Nemo på infomöte
angående språkresor:)

Onsdag
Prao+Ungdomsgrupp

  

Torsdag
Prao

Fredag
Prao på dagen, på kvällen bar det av till Gålö på Läger
tsm med Farsta Församling(SKUFF).

Lördag
Läger på Gålö

Söndag
Kom hem från lägret

Kommentar om veckan
Ovanlig vecka som visade sig vara sjukt rolig.
Prao istället för skola, läger mm.
Super kul!!!


Vecka 39

Måndag
Kompledigt från skolan

Tisdsag
Studiedag- Ledig

Onsdag
Matteprov i skolan, ungdommsgrupp på kvällen

Torsdag
SOprov i skolan, gick hem efter det pga illamåeende

Fredag
Orientering

Lördag
Linnea och Oscar sov över efter en najsig filmkväll

Söndag
Linnea och Oscar stack hem till sig

Kommentar om veckan:
Äntligen något som händer än bara vanliga skoldagar
och tråkiga hemmakvällar helt ensam!


Go natt

God Natt(!), är det väl dags att säga nu. Sååå... Go natt!

Avgudar fokis klänning

Hej! Var jag den enda som blev kär i Fokis klänning som hon bar i fredags på BlogAdwards-galan!? Om inte så kan ni dregla över den här...

Den här klänningen får defenetivt ett stort YAY av mej!


Bästa & Snyggaste reklamen som någonsin gjorts



Om ni inte ser vem det är, så kan jag berätta att det är ALEXANDER SKARSGÅRD & JOEL KINNAMAN(i egna höga personer) som bär de fina hammarbytröjorna! <3<3<3


Jobbig dag

Tja! Usch! Är helt slut efter denna lååånga jobbiga dag. Först orientering i Kärrtorp med skolan, och sen nu på kvällen Girls Only som jag går på. Jag är helt slut:P Ska typ bara fixa några saker, hoppa in i dushen och sen gå och lägga mig. Lovar att jag kommer sova som en stock inatt


RSS 2.0