Vila i frid

Idag skulle min farbror, Roger Oscarsson, fyllt 53 år... Men tyvärr lämnade han oss för tidigt för att fira denna dag. Jag hoppas du har det bra där du är Roger. Vi saknar dig!
 

Myskväll med Ben & Jerry's

Morsning korsning! Har under dagen njutit av solen och åkt skridskor med la familia. Yes, det är vad jag har gjort idag. Det var mysigt, men det pga av mina skridskor som var en aning konstigt formade så tryckte det så mycket på min fot att den svullnade:( Men, men... Sitter nu här i tv-soffan och käkar Ben & Jerry's... Så gott, och så sjukt mysigt. Vill bara fortsätta leva dett ögonblick;)
 

Life doesn't stop for anybody

Hellu! Har precis kommit hem ifrån Petras middag. Var helt ok, lite stelt i början, men sen lättade vi upp stämmningen med alla konstiga samtalsämnen som vi vanligtvis diskuterar annars, haha. Hur som helst så har jag inga bilder från just middagen, men ni får en bild på min fina outfit;) Nej, nu ska jag sussa... Natti natt!
 

En. Enda. Månad. Kvar!!!


Lyckad gamenight

Good news... Kvällen blev hur lyckd som helst, och jag har kommit på att lite, ok, massor med socker, kan göra ens liv väldigt mycket roligare. Trodde seriöst att jag skulle dö av skratt då elin och jag fick ett, kan vi kalla det ett anfall, haha. Omg(!), vi hade så sjukt kul... För övrigt var det superkul att kunna gå mellan de klassrummen som vi var i och köra allt ifrån guitar hero och mario kart till Modern warfare. Det var verkligen awesome och jag hoppas att vi kommer göra något liknande igen... Snart!
 
 

It's Friday, friday...

Ååh, så skönt att det är f r e d a g. Ikväll blir det helkul kväll här i skolan med klassen, ska moffa i oss massa gott, äta pizza och spela alla olika soters spel (wii, ps3, kort mm.). Kommer bli awesome! Imorn är det 18-årsfirande hemma hos min kära klasskompis Petra. Dessutom så är det ju lov nästa vecka. SÅ just nu är jag väääldigt glad att det är fredag.
 

Quote.


33 dagar kvar... Gissa vem som är taggad!


En vecka kvar till lov

iHola! Gisses vad tiden går snabbt... Det kändes som om det var igår jag bloggade senast, men ändå inte. Aja... Ny vecka, nya roligheter. Visst, först kommer en en lång och en aning jobbig skolvecka, men den avslutas med klasskväll här i skolan, vilket jag verkligen ser fram emot(berättar mer senare i veckan). Sen på lördag ska några av oss tjejer i klassen fira vår vän Petra på lördag som fyller 18. Sen nästa vecka är det lov... Så kort sagt ser jag fram emot Fredag, för efter det är det chill... :D
 

No love this year eighter...

Det här skulle kunna vara en av årets mysigaste dagar.... Om man bara hade någon man älskar (Och han/hon älskar en tillbaks). Glad Alla hjärtans dag!
 

Mmm, semlor...


Här ligger man inte på latsidan inte

Hola! Söndag eftermiddag. Sitter här i vardagsrummet och pluggar matte och dels ser på Awkward. Har idag redan varit duktig och tränat. Malin och jag gick på ett pass som verkligen tog vår energi ifrån oss, typ. Så känner mig ganska duktig. Ska fortsätta lite, ville bara skriva av mig lite. Hej så länge!
 

Härlig lördagkväll

Hej allesammans! Vill bara säga ett stort grattis i efterskott till min kära vän josefin som fyllde 18 år igår. Har haft en mysig kväll hemma hos henne med några härliga tjejer. Så tack jossan för middagen och allt, love you
Nu däremot, sitter jag här hemma, själv, och kollar vad som antagligen kommer bli min nya drog... Awkward. Är jag den enda som tycker att Jenna och Matty är så söta tillsammans!? Seriöst, har märkt en sak... Jag behöver inte alkohol eller droger för att bli "hög", för mig räcker det bara att sitta och se på en bra kärleksfilm eller serie med ett gulligt par så blir jag helt till mig... Haha, jag vet, jag är konstig, men det är helt enkelt sån jag är... Känner att jag måste skaffa mig ett liv. Med andra ord, skaffa mig en egen pojkvän, typ. Well ska fortsätta se några klipp tills resten av familjen kommer hem. Kram och God natt
 

Sitter hemma efter en lång skoldag och bara chillar till musiken man älskar... Skön känsla♥

 
 
 
 

Kan snart inte vänta längre

Det är allmänt känt att man sitter och drömmer sig bort ganska ofta i skolan. Det är inget undantag för mig. Ni ska bara veta hur mycket jag vill att de kommande 44 dagarna bara ska försvinna så att jag kan få åka ut till arlanda och sätta mig på flyget som ska ta mig till drömmarnas land... usa. Seriöst, kan inte tiden bara gå lite snabbare!? Vill bara dit!
 

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen...

God morgon bloggen! Klockan är just nu 04:50, och om ca en timma ska jag vara i skolan. Idag är det skidor i Romme som gäller. Är inte så taggad just nu kanske efter bara några få timmars sömn, men det lär nog ändras när jag väl sitter på bussen. Men nu måste jag ta och fixa mig så att man inte kommer försent. Får hoppas man inte bryter några ben idag. Kramis
 
För två år sen i Kungsberget
 

Say Hi to my baby!


Söndag, tidig eftermiddag, ligger redan på topp efter träningspass på friskis


I think I've fallen in ♥


RSS 2.0