Sjuk

Sha! Ida här(Vem annars :p)! Idag så har icke jag mått så himla bra, tyvär. Det är min mage som har varit dum. Jobbigt, jobbigt. Så jag gick till skolan imorse bara för att göra SO-provet:P Pluggisen Ida som inte vill missa ett enda prov, det är jag det^^ 


NEEEJ! Skola imornX(

Hejsan! Jahopp, då var denna sköna "helg" slut. Det var skönt så länge den varade. Nu ska jag gå och lägga mig och imorn är det (buhuhu) skola igen, BLÄ:P

Lite saker som behövs köpas

Det plus en ny skinjacka

Glädjerop

Halli, Hallå! Jisses! Ni fattar inte hur glad jag är. Om en vecka ska jag praoa, och tidigare idag hade jag ingen praoplats. Men är man bäst som jag, så fixar man en praoplats, vilket jag har gjort. Snacka om att jag har varit stressad med en vecka kvar och ingen praoplats. Och nu undrar ni säkert... "Men kan hon inte berätta vart hon ska praoa!". Jo, jag ska praoa på dagiset Rymden i Hökarängen där jag själv gick som liten. Så, wohoo för mig just nu... Ja e så j*vla gladd asså!


Scooby doo

Teina! Sitter och kollar på min barndoms-favorit Scooby Doo. Han e ju bara för söt.

Gammla minnen

Hej! Idag la jag upp ett gammalt foto på klassen från femman. Då vi gick i Västboda. Men de la ju ner skolan året efter det. Så vi alla var ju tvungna att byta skola och skilja på oss. Nu idag när jag la upp den här bilden strömmade det in varma kommentarer om att alla saknar västboda och klassen vi hade då. Vafan var ni tvungna att lägga ner skolan för!?, säger jag bara till kommunen!


Yay

Tjena! Tänkte yaya den här läppglansen från body shop. För det första fick jag den gratis i farsta c, och för det andra... är den BEROENDEFRAMKALLANDE!!! Så yay för den:)

Helgen fortsätter med mera helg


NO lektion

Hello! Nu sitter jag i skolans datasal, och har precis gjort klart presentationen av Fysikens dag på gröna lund, inför imorn. Jo, juste har glömt att säg... Imorn är det öppet hus i skolan, så det blir inte helg för mig när jag slutar idag:( Dåligt va!? Men sen får jag ledigt både måndag och tisdag:) Jipi. Aja, måste sluta nu:p ses.


Trött dag

Tjena! Seriosly, Idag av alla dagar som jag har varit trött slog den här rekordet. Seriöst! Första lektionen, var jag påväg bort mot SO:n när jag skulle till NO:n. Jag satt och gäspade på ALLA lektioner, och var såååå nära på att somna på dem två första. Antar att jag borde gå och lägga mig istället för att sitta här och blogga:P


ComHem:s nya reklam

HaHa! OMG, Har ni dett den nya ComHem-reklamen. Om inte gör det här... den é störtskön... Speciellt den scenen där de härmar Svenska Hollywoodfruar =D


Prao!?

Hellu! Är jag den enda som typ inte har en aning om vart jag ska praoa!? Jag hade och fortfarande har kar tankar om att prao på ett dagis. Jag som älskar ungar, det skulle va perfekt för mig. Men problemet isf... Vart ska jag praoa? Vilket dagis. Jag ska nog eventuellt börja med att fråga nere på dagiset, som ligger vid farsta T-banestation. Hoppas bara jag får en praoplats. ;)

Välkommen hem pappa

Welcome Home dad! Jupps nu är min saknade pappa hemma igen efter en helg nere i tyskland, där han och hans polare var och såg hamburgs-matchen. Ännu en gång... Welcome home.

Shoppingdag

Tjeina! Idag har jag, mamma & Fredde varit i Sickla och haft en liten shoppingdag. Orkar inte dra en lång historia, så jag visar bara bilderna...
       
 Nya strumpor         Ny outfit              Nya örhängen


Asflummiga

OMG!!! Hittade det här ASFLUMMIGA videoklippet på mig och Malin från i somras. Eftersom videoklippet var så mörkt så får ni höra det istället. PS. Vi var flummiga för att vi var TRÖTTA- inget annat;)


Sleeptime

Nu är det dags att säga God Natt! Jag vet att det är Lördag, men imorn ska jag upp tidigt, för då ska jag mamma & Fredde ha en shopping dag. Så God Natt då!


Min vecka

Tjaba, Tjena, Hallå! Nu tänkte jag uppdatera lite från veckan eftersom jag varit lite osocial.

Måndag: Skolfoto

Tisdag: Min namnsdag, annars inge spec

Onsdag:  Vanlig skoldag, Ungdomsgrupp på kvällen

Torsdag: Fuckade Hökarängsloppet

Fredag: Prov i NO, Första Girls only på kvällen

Och jag gick igenom hela den här veckan med otur och dåliga miner:(


Dagens citat


"Vad man än gör, så lär man sig hela tiden"


Två kärleksånger från Camp rock 2


&


Ny Design

Tjena! Märker ni något speciellt med bloggen. Om ni gör det ser ni inte i syne, det är bara jag som har skaffat lite ny design. Visst é den snygg! Tills vidare... Hare bra!


Dagens outfit

Jamen hallå! Undrar ni vilken outfit jag hade idag då!? Antagligen inte... Men jag valde iaf min blåa blus/tunika. Jippi. Och som tur var fick jag även stå upp på klassfotot idag. Så allt gick nog bra. Jag vet inte riktigt själv... Men det blev det säkert.


Vill ha

Hej! Seriosly, I need a knew schoolbag. Det är sant. Jag behöver verkligen en ny. Den jag har nu fick jag för ett och ett halvt år sen och har sett sina bästa dar. Så nu har jag kollat runt lite, och äntligen hitta vad jag vill ha. En Converse-väska från Nelly.com för 599:-. Kolla in den visst är den snygg.

Flapbag Retro SEK 599, Converse - NELLY.COM


Mamma mia

Tja! Jag är väl inte den enda som sitter och glor på Mamma Mia på tv3!? Den är ju bara så bra.  Den är ju även baserad på svenska musikalen Mamma mia, som är baserad på Abbas alla mest berömda låtar. Tycker jag är lite kul.


Ny profil på youtube

Tjena! Fixade precis ny profil  eller "kanal" som det heter där, på youtube. Snygg va!? Vill ni gå in och kolla själva? Sök på "Dupersuperidis" eller tryck HÄR.

 


Morgondagens outfit

Hejsan! Nu har jag äntligen efter typ 45 min, bestämt mig vad jag ska ha på mig imorn. det är nämligen så att det är skolfoto då, och såklart vill man ju vara lite extra fin då men inte sticka ut så mycket. Så nu har jag stått och velat om jag ska ha min blåa blus/tunika, eller min nya rosasvarta kjol. Vilken tror ni jag har valt!? Kommentera gärna vilken ni skulle valt.


Home

Halli, Hallå! Nu är jag hemma igen efter att ha varit nere hos min lilla sötnos Linnea. Vi hade inte träffats sen i Onsdags, så det var på tiden att vi gjorde det. Fast vi satt typ BARA framför datan hos henne, så det där mamma sa att jag skulle gå ner till henne för att komma bort från datan gick ju inte så bra...:P


Love ya<3<3<3

Pssst! Ni som vill gå in på Linneas Blogg gör det HÄR


F*cking myggbett

Tjenixen! Hur fasen bär man sig åt för att få femton myggbett så här års. I don´t get it!? Är det för att jag sover med öppet fönster elr? Va fasen vet jag. Men en sak vat jag... Jag har ganska många myggbett, och de kliar något rejält:(

Sann Dikt


Nothing to do

Tralala... Har inget att göra så jag bloggar typ bara bort min tid med massa olika inlägg. Tråkigt liv va... Jag vet... Men det är inte mitt fel att jag har tråkigt. Mamma & pappa har satt mig i jobb här hemma, men jag e klar:P Vad ska man hitt på då då?


Städning

Tja! Nu är det städning som gäller, med den här musiken och outfiten.


Over you - Daughtry


Vampire diaries

OMG, OMG, OMG!!!! Nya serien av Vampire Diaries har börjat(I USA). Igår hade den premiär i USA och just nu sitter jag och kollar på det via internet. Den e så j*vla bra!!!


HELG!!!


I skolan

Tjena! Nu sitter jag framför datan i skolan tillsammans med klassen. Alltså dom sitter vid andra datorer om ni indrar. Veckans sista lektion... Känns skönt. Nu efter svenskan ska jag bara hem och slappa. Se blir det party födelsedags firande senare ikväll för familjens(mest pappas) vän Jonnie. Så då ska vi in till söder och fira. Det vara allt jag hade att säga nu, men skriver mer när jag kommer ham senare. Puss:*

Bedtime

Ja, då var det väl dags att säga god natt för idag. Har precis gjort klart läxan(jag vet att det är i sista sekund) och lagt upp alla kläder som jag ska ha imorn så att jag kan sova lite, lite längre imorn och verkligen njuta av Fredags-sovmorgonen. Aja, God Natt då!

 


Jultidningar

Hey! Om någon utav er är sugna på att ge bort en bok eller film till någon i julklapp... Vänd er till mig- eller min lillebrorsa, för vi säljer nämligen jultidningar. Har varit ute och sålt lite nu idag. Och då var det bara familjen Nilsson(Jossans familj) som beställde och två var intresserade man vi skulle återkomma. Så snälla hjälp oss sälja. Köp åtminstonde en tidning/bok/film eller två. Please^^


Ny kjol

Tjaba, tjena! Nu kommer den roliga fortsättningen av dagen. ...Så jag och Souvaree stack alltså in till stan, för skälet att jag skulle köpa ny kjol(Se bilden under). Så vi stack till T-centralen och hängde runt där lite. Gick runt i de olika butikerna, kollade in "val-stugorna" och skaffade oss en hel del pins och klistermärken och annat sk*t. Men om jag säger såhär... Det var roligare med Souvaree än det var på Grönan.


Köpt från Monki för 250:-


Bråkiga brorsor

Hello! Nu sitter jag här med en person vad jag kallar e störd. Iaf för tillfället. Jag snackar förstås om min lillebrorsa Fredrik. Han anklagar mig för massa saker och rotar bland mina prylar. Äntligen gick han nu, säkert för att han såg vad jag skrev. Aja, nu är han borta och detta inlägget slut.

Grönan

Hejsan, svejsan! Idag har jag och antagligen resten av årskurs nio i min skola haft sk*tkul. Vi har ju tillbringat dan på grönan istället för i skolan. Vi fick uppgifter att göra, men eftersom det bara tog ca en timme så kunde vi åka fritt resten av tiden vi var där.
Efter grönan åkte jag och Souvaree till T-centralen och hängde lite där. Men det berättar jag lite om lite senare... Nu ska  ni få se bilder från dagen...


Redo att somna

Tjena allesammans! Ida från mobben här. Ligger i sängen halvt medvetslös eftersom jag håller på att somna här:p Iaf, jag har precis dushat och gjort mig iordning inför morgondagen... För då ska hela årskurs nio till GRÖNAN!!!:-D YAY!!! Det ska bli så himla kul! Men nu måste jag ha och lägga mig så att jag orkar me imorn. Så God Natt!

Obehaglig känsla

Hejsan! Vet ni vad!? Efter tre år med medicin mot min Epilepsi, så har jag den här veckan börjat tappa ner. Hela den här tappa-ner perioden kommer ta ca 12 veckor. Och med det så innebär det att jag kan nu få anfall om det inte har växt bort. Men man får ju happas på det bästa att det HAR växt bort. Så nu har jag världens konstigaste känsla inom mig. En känsla av oro och lättnad. Oro för om det kommer ett anfall, vad händer då? Men samtidigt lättnd att jag får slippa medicinen. Hoppas nu bara att Epilepsin är borta.

 

Waiting

Hello! No sitte ja hä å väntah på att tiden sa gå. Nä nu e jag lite löjlig som skriver så. Men det är sant att jag sitter och väntar på att tiden ska gå, för jag har absolut inget att göra och kl 18.30 hade jag tänkt sticka till Söderledskyrkan för att vara med i ungdoms gruppen där, som har blivit min nya onsdagshobby med Linnea. Så nu tänker jag sitta här framför datan och göra nothing tills klockan är typ 18. See ya later, aligator! ;)

Bilder från matte-lektionen idag


Tryck på play


Inne i stan

Tjäna! Ida efter skolan stack jag ensam in till stan för att köpa ett bälte från Gina tricot som inte fanns i Farstas butik. När jag ändå var inne i stan tänkte jag: Men vafasen, när man väl är inne i stan kan man lika gärna kolla in resten av butikerna. Så jag gick runt lite i de olika butikerna. Och när man gör det är ca sådär 90% att man hittar nåt mer man vill ha. Så jag hittade förstås en förtjusande kjol inne på Monki. Och när jag kollade in priset, 250:-, och sedan i plånboken... Men vafasen det saknades 20 spänn. Snacka om att man blir lite nere då. Men jag åker nog in i helgen och köper den istället;)
Åkte in för att köpa den ovanför(Vilket jag gjorde), Men nu ska jag även köpa den härunder!



Lat

Tja! Söndag... En dag man ska slappa... Pecis vad jag gör... Slappar. Fast nu måste jag städa lite också. Lovade mamma att det skulle vara klart innan hon och fredde kommer hem från momo & mofa. Så see ya later, då kommer en sammanfattning av min vecka.
Ledig klädsel+bulle i håret=Tecken på lathet

RSS 2.0