En härlig Påsk

Hej allesammans! Ursäkta bloggtorkan i veckan, har inta riktigt haft lust att blogga:P Påskdagen idag efter påskhelgen som för min del minst sagt varit härlig.

Redan under skärtorsdagen fick man mysig stämning då områdets alla barn knackade på vår dörr utklädda som små påskkärringar.



I fredags fyllde ju Fredde 14 år! Grattis i efterskott gullunge! Så för att fira hans födelsedag åkte vi till O´learys för bowling och middag med fam. Öijers. Mycket trevlig kväll.




Under lördagen var det påsklunch med hela tjocka släkten(-Lena + Micke(Malins pojkvän)) hemma hos mormor & morfar. Trevlig lunch:) Har dock inga bilder därifrån.

Igår(söndag) bar det ut till landet. Och vad införskaffades påväg dit ut om inte Harry Potter och Den flammande bägaren(4:an) för 269 KRONOR!!! Fatta vad dyrt!




Idag var det ju Hammarbys premiärmatch för säsongen och självklart var man där. Och precis som alltid inleds säsongen med "tåget" från Medis till Söderstadion där alla Hammarbyare är med och går. För mig var det första gången, men fyf*n vad kul det var. Och självklart vann bajen med 1-0! Kärlek till er♥♥♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn är...?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress är...? (publiceras ej)

Har du blogg eller hemsida?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0